• Mediumskap og tidligere liv
 • Astrologi, horoskop og tarot
 • Karrière, parforhold og familierelasjoner

 

Elsker å hjelpe andre med mitt sterke klarsyn og mediumskap

Jeg er klarsynt, healer og medium med sterke medfødte evner, og har over 20 års erfaring med mange fornøyde kunder.

Jeg er Reiki Mester, spirituell livsveileder og Tarot coach. Jeg underviser i både Tarot og Reiki, og har jeg har dybde studier hos internasjonale Tarot og Orakel kort eksperter.

Mine klarsynte evner bruker jeg spesielt til å:

 • Se dine hjelpere/guider og Mester guider
 • Kanalisere åndelige budskap
 • Kommunisere med sjeler på andre siden
 • Se dine tidligere liv
 • Se på karmiske blokkeringer
 • Se aura-energiene dine
 • Se din sjels opprinnelse og se om du har vært andre steder enn på jorden
 • Se på din livshensikt og dine sjelekontrakter, samt lese energier

Tarot og orakel kort bruker jeg til å:

 • Se på kjærlighets spørsmål
 • Relasjoner, økonomi, jobb/karriere
 • Personlig utvikling, muligheter og blokkeringer
 • Tolke ditt personkort, sjelekort og årskort i Tarot

Jeg er profesjonell lærer i Tarot og veileder. Jeg skriver Tarot blogg (Tarotbloggen) og har Youtube-kanalen «Tarot, healing og selvutvikling med Anita», der jeg blant annet legger ut kort for hver ukes energier og tema. Jeg har skrevet selvutviklingsboken «Fra offer til heltinne», som er en selvutviklingsbok, spesielt for kvinner. Jeg har hjulpet mange kvinner med å finne sin livshensikt, bygge opp selvtilliten og oppdage evnene sine.

Jeg har også studert astrologi og numerologi og kan analysere horoskopet ditt og tallenes påvirkning. Jeg har også studert fargeenergier og deres betydning.

Sammen med engleteamet som jeg har med meg, gleder vi oss til å snakke med deg og hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha.

I Magasinet kan du lese et lengre portrett-intervju med meg.

ANITA

 

 

 

Mine tilbakemeldinger

Linda

Hei Anita🌸Du er en solstråle av ei dame🌞.Så søt ,varm og hyggelig.Du er såå treffsikker på alt du ser og er veldig empatisk og forståelsesfull .Har snakket med deg flere ganger og blir alltid løftet opp med dine råd og hva du ser for meg🌹Takk for samtalen i dag💜Jeg anbefaler deg på det sterkeste. En stor klem fra meg🤗

Torunn Hansen

Tusen hjertelig takk for din hjertevarme og gode hjelp Anita. Da jeg snakket med deg sa du mye du aldri kunne ha vist om og alt stemmer. Jeg føler meg healet etter å ha snakket med deg,og fikk svar på alt jeg lurte på. Anbefaler deg på det varmeste.

Alia

Anita du er fantastisk :-). treffsikker og ærlig. gir de riktige svarene. drøyer ikke tiden. sender healing mens jeg prater. en person med stort hjerte, mye varme og omsorg rundt deg Anita. du bryr deg om kundene dine, og gir dem trygghet. tusen takk for de fine samtalene. :-).

Nille

Anita er helt fantastisk.Jeg er ydmyk og så takknemlig for samtalen vi hadde. Alt fra nå tiden stemte og det var som hun hadde vært her og sett alt som var skjedd. Jeg ble helt satt ut over hvor treffsikker hun er og hva hun faktisk kunne se og føle i forhold til meg som person, folk rundt meg, jobbsituasjon og generelt. Hun er trygg på det hun gjør og har virkelig evner som er utenfor min fatteevne. Jeg er helt målløs og føler meg så heldig som har fått pratet med henne. Tusen takk, Anita for din hjertevarme og omsorg. Du er helt unik!

Alia

Takk Anita for de fine samtalene. Du er en god person med et varm hjerte. Treffsikker. Alt har stemt hittil. Healingen din har hjulpet masse. Setter stor pris på all hjelpen du har gitt.

sunrise

Antia er treffsikker, ærlig og utrolig dyktig Hun tok inn mine energier uten at jeg nevnte dem Det hun sier stemmer, og har stemt. Anbefaler deg videre, vi snakkes nok igjen

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?