• Mediumskap og tidligere liv
 • Astrologi, horoskop og tarot
 • Karrière, parforhold og familierelasjoner

 

Elsker å hjelpe andre med mitt sterke klarsyn og mediumskap

Jeg er klarsynt, healer og medium med sterke medfødte evner, og har over 20 års erfaring med mange fornøyde kunder.

Jeg er Reiki Mester, spirituell livsveileder og Tarot coach. Jeg underviser i både Tarot og Reiki, og har jeg har dybde studier hos internasjonale Tarot og Orakel kort eksperter.

Mine klarsynte evner bruker jeg spesielt til å:

 • Se dine hjelpere/guider og Mester guider
 • Kanalisere åndelige budskap
 • Kommunisere med sjeler på andre siden
 • Se dine tidligere liv
 • Se på karmiske blokkeringer
 • Se aura-energiene dine
 • Se din sjels opprinnelse og se om du har vært andre steder enn på jorden
 • Se på din livshensikt og dine sjelekontrakter, samt lese energier

Tarot og orakel kort bruker jeg til å:

 • Se på kjærlighets spørsmål
 • Relasjoner, økonomi, jobb/karriere
 • Personlig utvikling, muligheter og blokkeringer
 • Tolke ditt personkort, sjelekort og årskort i Tarot

Jeg er profesjonell lærer i Tarot og veileder. Jeg skriver Tarot blogg (Tarotbloggen) og har Youtube-kanalen «Tarot, healing og selvutvikling med Anita», der jeg blant annet legger ut kort for hver ukes energier og tema. Jeg har skrevet selvutviklingsboken «Fra offer til heltinne», som er en selvutviklingsbok, spesielt for kvinner. Jeg har hjulpet mange kvinner med å finne sin livshensikt, bygge opp selvtilliten og oppdage evnene sine.

Jeg har også studert astrologi og numerologi og kan analysere horoskopet ditt og tallenes påvirkning. Jeg har også studert fargeenergier og deres betydning.

Sammen med engleteamet som jeg har med meg, gleder vi oss til å snakke med deg og hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha.

I Magasinet kan du lese et lengre portrett-intervju med meg.

ANITA

 

 

 

Mine tilbakemeldinger

Nina

Veldig hyggelig og behagelig person. Jeg oppfattet henne som ærlig og redelig. Det hun fortalte stemte godt med min situasjon samt at hun gav meg litt mer å tenke på😊

Anne-Line

Anita er den beste spådamen jeg har truffet på. Hun er omsorgsfull og treffsikker med enorm god intuisjon. Jeg anbefaler henne på det sterkeste💖💖

Trine Beate Håtun

Anbefaler Anita på det sterkeste. Hun er dyktig, ærlig og redelig, ingen tilfeldigheter der. Hun setter sin ære i å kunne hjelpe. Hun er en mester med tarot kortene sine, og sitter inne med dyp kunnskap, og det merkes. Jeg har fått uvurderlig hjelp fra henne. Vil du føle deg trygg, ring henne🙏

Christine

Anita er imponerende treffsikker!💜 Hun er avgjort lidenskapelig opptatt av å kunne hjelpe,men haler ikke ut tiden for å tjene mest mulig på en samtale. Hun beskriver tydelig detaljer hun ikke kunne vite om,definitivt ikke en "kald-lesning" Hun er trygg å har helt klart lang erfaring. Tusen takk Anita , du er fantastisk ❤🌞

Anita Hystad

Anita er ei fantastisk hjertevarm dame..Anita er veldig treffsikker og jeg kjente meg godt igjen når hun beskrev meg..Jeg følger og Anita inne på YouTube .Til dere som ikke har prøvd Anita. Så Annbefaler jeg henne på det varmeste.

Linda

Hei Anita🌸Du er en solstråle av ei dame🌞.Så søt ,varm og hyggelig.Du er såå treffsikker på alt du ser og er veldig empatisk og forståelsesfull .Har snakket med deg flere ganger og blir alltid løftet opp med dine råd og hva du ser for meg🌹Takk for samtalen i dag💜Jeg anbefaler deg på det sterkeste. En stor klem fra meg🤗

Nille

Anita er helt fantastisk.Jeg er ydmyk og så takknemlig for samtalen vi hadde. Alt fra nå tiden stemte og det var som hun hadde vært her og sett alt som var skjedd. Jeg ble helt satt ut over hvor treffsikker hun er og hva hun faktisk kunne se og føle i forhold til meg som person, folk rundt meg, jobbsituasjon og generelt. Hun er trygg på det hun gjør og har virkelig evner som er utenfor min fatteevne. Jeg er helt målløs og føler meg så heldig som har fått pratet med henne. Tusen takk, Anita for din hjertevarme og omsorg. Du er helt unik!

Alia

Takk Anita for de fine samtalene. Du er en god person med et varm hjerte. Treffsikker. Alt har stemt hittil. Healingen din har hjulpet masse. Setter stor pris på all hjelpen du har gitt.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?