• Veivalg og relasjoner
  • Klart svar med og uten tarot
  • Spirituell veileder

Jeg får direkte beskjeder som jeg formidler videre til deg

Daniella heter jeg og er så heldig å ha en gave som gir innsikt utover det vanlige. Det åndelige og for mange “overnaturlige” har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Trodde lenge at andre også så det jeg så. Jeg kommer fra en slekt med samiske aner og det er en stor del av den jeg er i dag.

Jeg lever i den troen at det vi møter i dette liv er vi ment å møte og det er opp til oss hvordan vi møter det. Alt skjer av en grunn.

Jeg kan hjelpe deg til å komme frem til de svarene og mulige veivalg du står ovenfor. Har du mistet noe som f eks en gjenstand så kanskje jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan bruke tarotkort under samtale med deg, men får også opp direkte beskjeder, bilder og forskjellig symbolikk. Jeg kan til tider også ta inn avdøde som ønsker å gi beskjed. Stiller meg helt åpen for hva enn som måtte komme under en samtale og til tider blir jeg overrasket over det som blir videreformidlet. Jeg er meget takknemlig for å kunne gi deg de råd og hjelp som situasjon tilsier.

Ved å bruke de hjelpemiddel som situasjonen tilsier blir svarene på dine spørsmål mer tydelig og gjør forhåpentligvis din vei videre lettere… Jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Daniella

Mine tilbakemeldinger

Angel

Er veldig behagelig å snakke med. Rolig og blir tatt godt i mot. Blir tatt i mot med kjærlighet. Er treffsikker og ærlig. Alt kommer rett fra hjertet. Har brukt henne i flere år. Anbefales på det sterkeste🌹

Johan

Kan varmt rekommendera Daniella. Ett fint samtal.

Fahi

Jag har pratat med Daniela några gånger. Hon är väldigt duktig och allltid är positiv och kommer med goda råder. Tack för att Du finns Daniella.

Britt

Tusen takk for en fin og kort samtale! Jeg fikk bekreftet det jeg følte og trodde! 💕 Anbefales på det sterkeste!

Maibritt

Tusen tusen takk for en utrolig god samtale i går💕Du overrasket meg med å fortelle meg alt slik ståa er og hva som skjer videre.Også hva jeg kan gjøre for å få en avklaring til min fordel.Tusen takk igjen.Anbefales 💕💓💗❤

Bjørg Inger

Veldig hyggelig samtale. Bekreftelse er viktig. Tusen takk.

Rose

En fantastisk dame, blir tatt godt i mot. Samtalene er utrolig fine, hun er trygg og rolig Myk og behagelig stemme. Føles som om tårene triller når tiden nærmer seg for å legge på. Anbefales

Britt

Daniella er fantastisk, hun tar så godt inn og ser allt, så varm og hjertegod dame, treffsikker er hun, jeg gråter litt hver gang jeg har avsluttet samtalen, for hun rører noe i meg, takk Daniella.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?