• Veivalg og relasjoner
  • Klart svar med og uten tarot
  • Spirituell veileder

Jeg får direkte beskjeder som jeg formidler videre til deg

Daniella heter jeg og er så heldig å ha en gave som gir innsikt utover det vanlige. Det åndelige og for mange “overnaturlige” har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Trodde lenge at andre også så det jeg så. Jeg kommer fra en slekt med samiske aner og det er en stor del av den jeg er i dag.

Jeg lever i den troen at det vi møter i dette liv er vi ment å møte og det er opp til oss hvordan vi møter det. Alt skjer av en grunn.

Jeg kan hjelpe deg til å komme frem til de svarene og mulige veivalg du står ovenfor. Har du mistet noe som f eks en gjenstand så kanskje jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan bruke tarotkort under samtale med deg, men får også opp direkte beskjeder, bilder og forskjellig symbolikk. Jeg kan til tider også ta inn avdøde som ønsker å gi beskjed. Stiller meg helt åpen for hva enn som måtte komme under en samtale og til tider blir jeg overrasket over det som blir videreformidlet. Jeg er meget takknemlig for å kunne gi deg de råd og hjelp som situasjon tilsier.

Ved å bruke de hjelpemiddel som situasjonen tilsier blir svarene på dine spørsmål mer tydelig og gjør forhåpentligvis din vei videre lettere… Jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Daniella

Mine tilbakemeldinger

Bjørg Inger

Veldig hyggelig samtale. Bekreftelse er viktig. Tusen takk.

Tore

Veldig hyggelig dame! Det gjenstår og sjå på svara eg fekk som eg fekk god følelse på!

Nina

Fantastisk. Takk for en fantastisk samtale. Enestående.

Tingeling

Fantastiske Daniella som bare så situasjonen min uten å spørre noen spørsmål-(navn eller fødselsdato eller stjernetegn ) hun kjente kun på mine energier og alt stemte ! Omsorgsfull og koselig.

Britt

Daniella er fantastisk, hun tar så godt inn og ser allt, så varm og hjertegod dame, treffsikker er hun, jeg gråter litt hver gang jeg har avsluttet samtalen, for hun rører noe i meg, takk Daniella.

Rose

En fantastisk dame, blir tatt godt i mot. Samtalene er utrolig fine, hun er trygg og rolig Myk og behagelig stemme. Føles som om tårene triller når tiden nærmer seg for å legge på. Anbefales

Elin

Tusen takk for en veldig hyggelig, oppklarende og lærerik samtale jeg hadde med deg i går. Du har nok rett i at det er min avdøde morfar som lager ablegøyer her, og ikke min far (som jeg hele tiden har trodd) :) Fikk også masse god energi av å snakke med deg, så jeg ringer deg sikkert igjen ved en senere anledning. Igjen takk! :)

Elisabeth

WOW! Dette var fulltreffer! Kjære Daniella! Jeg gav deg KUN to spørsmål og det var i forhold til kjærlighet og jobbsituasjon. Ingen fødselsdato og ingen navn. Du gikk rett på meg og min situasjon og traff virkelig blink hele veien. Jeg har ikke opplevd maken og jeg må bare si at du er fantastisk! Tusen takk for en oppløftende og ærlig samtale! Jeg kommer til å anbefale deg til alle jeg kjenner. Tusen hjertelig takk!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

VIL DU BLI SPÅDD?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?