• Henter kraft og innsikt gjennom naturen, intuisjon, klarsyn og automat skrift

Mangeårig terapeut innen psykisk helse

Samtalen er verdifull, her skapes direkte kontakt med de energiene som forener kropp og sjel, her styrkes ditt handlingsrom. 

Som mangeårig terapeut innen psykisk helse har jeg en praktisk og teoretisk tilnærming i veiledning av familierelasjoner, arbeidskonflikter, partner og dine kjærlighetsbehov. Trygghet og tillit til våre nærmeste ligger dypt forankret i menneskets natur.

Jeg er glad og intuitiv levende i min veileder-rolle og mitt personlige engasjement er ment ekte.

Jeg arbeider med kroppens språk og emosjonelle uttrykk og søker å forløse blokkerte holdninger og tenne et indre lys.

Jeg henter kraft og innsikt gjennom naturen, kunstterapi, meditativ sentrering, intuisjon, klarsyn og automat skrift.

Jeg føler takknemlighet og glede over å møte mennesker som ønsker noe nytt i livet sitt.

Jeg kommuniserer direkte med det jeg ser.

Gunn.

Mine tilbakemeldinger

Anne

Takk for samtalen. Veldig deilig å snakke med deg. Har snakket med mange her inne på magic det siste året. De fleste har gitt meg et håp som har gjort meg sliten av å vente. Jeg har gått til psykologer men følte ikke det hjalp. Jeg har fortvilet prøvd å søkt hjelp hos fastlegen, og fått medisiner som jeg ikke har tålt. Men fortsatt har klumpen og ubehaget i kroppen vært der. Jeg har hatt så lyst til å komme meg videre og prøvd å glemt min eks. Men han såra meg og det ble brutalt slutt. Du gav meg tips til teknikker for å få dette ubehaget til å gå bort. Og jeg syns jeg endelig fant det jeg har famla etter for å finne. En person som ser, og som kan hjelpe meg med teknikker for å få bort ubehaget når savnet er som værst. Jeg har ikke vært meg selv det siste året. Og gjort mye jeg angrer på. Følte du så den egentlige meg. Jeg har egentlig vært en pyton person det siste året, heldigvis har de som står nær meg holdt ut med meg fordi de kjenner den egentlige meg og vet hva jeg har gått igjennom. Både familie, venner og kolleger.

Liv

Super flink, meget treffsikker og helt fantastisk å snakke med. Anbefales absolutt.

Siv

Fantastisk god veileder og treffsikker. Kunne si ting å på peke saker hun ikke hadde eller kunne ha kjennskap til og som ikke var sagt i samtalen av meg. Helt utrolig og absolutt en god samtale.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?