Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Healingen hjelper mennesker og dyr

For Runar Halonen kom healing evnene plutselig og uventet. Han gjennomgikk en utrolig forvandling, som varte over tid, og i dag praktiserer han healing og fjernhealing og hjelper mennesker og dyr over hele landet. Parallelt med healingen bruker han sitt klarsyn og sine mediale evner.

Les mer..

Healer Kirstens varme hender

I utgangspunktet var Kirsten Midling-Thorsen (31) skeptisk til healing, men i dag er hun en anerkjent og meget dyktig healer på Sørlandet. Med sine varme hender har hun behandlet mange mennesker for en rekke plager.

Les mer..

Mirakeldoktoren fra Dyrøy

Knut Lunde levde fra 1867 til 1937. Tross mangel på formell medisinsk utdannelse, hadde han en spesiell evne til å hjelpe mennesker med helseplager. Han ga en alternativ behandling hvor han i betydelig grad benyttet selvkomponerte salver og medisiner. Men det knytter seg også til hans virke at han hadde evne til å gi helsehjelp der kontakt ble formidlet gjennom andre, gjennom brev eller telegram. I den forstand har en knyttet undring i retning av telepatiske eller parapsykologiske fenomen.

Les mer..

Kjærlighetsformidler og healer

Elisabeth Gallefoss kaller seg kjærlighetsformidler. Kjærligheten formidles gjennom de fargerike healingmaleriene hun lager, diktene hun skriver eller ved berøringen hun gir under healingen/healingmassasjen. Mange mennesker har fått hjelp både for sine fysiske og psykiske plager, og ventelistene er lange for de som vil komme til henne.

Les mer..

Profeten fra Finnmark

Anton Johansen (1858-1929) ble kalt Lebesbymannen og profet, og var en av få finnmarkinger som før, under og etter første verdenskrig gjorde seg bemerket langt utenfor fylkets grenser på grunn av sin klarsynthet.

Les mer..

Reisen til tidligere liv

- Vi er alle på reise gjennom livet. En reise fylt av glede og sorg og av utfordringer. Ønsker du å finne ut hvem du er innerst inne, tar vi deg med på en reise til tidligere liv, sier regresjonsterapeut Unni Ranheim. Sammen med Anne Bodil Røsvik har hun skrevet boken: «Se bak– reiser til tidligere liv.» I boken forteller 13 personer om sine opplevelser gjennom besøk til tidligere liv.

Les mer..

– Jeg har kommunisert med mer enn 2000 dyr

Fulgte du med på Farmen på TV2 i 2015? Da husker du kanskje dyretolken Vibeke Hoff, som bare var med et par uker før hun valgte å trekke seg fra programmet. Hun følte sterkt at noe var galt med dyrene på gården hjemme i Brandbu, noe som viste seg å stemme. Nå forteller hun åpent til Magic Magasin om sitt opphold på Farmen og sine eksepsjonelle evner.

Les mer..

Thomasevangeliet – kilden til visdom

– Thomasevangeliet er kalt det femte evangelium. Der møter vi en Jesusskikkelse som legger vekt på visdom og innsikt, og der finner vi Gud gjennom erkjennelse og kunnskap om oss selv. Slik kan vi leve nær kilden til det som er det dypeste i oss, sier Svein Woje, som sammen med Kari Klepp har utgitt boken: «Thomasevangeliet».

Les mer..

Bilulykken åpnet opp for skjulte evner

Svein Vidar og Anna Hellen Knutsen fikk livet snudd på hodet etter en alvorlig bilulykke. I 12 år levde ekteparet fra Toten i et smertehelvete. Begge slet med nakkeskader etter bilkollisjonen i 1999. Hver dag handlet om å takle smertene. Mange medisiner var nødvendig, også morfinpreparater. Så plutselig åpnet en ny åndelig verden seg for det unge paret. Om sine opplevelser har de skrevet boken: ”Læren om deg selv og livet”.

Les mer..

Vi er alle jordengler

Reidun Haavik er en kreativ sjel. Hun kaller seg esoterisk kunstner, fotograferer og maler bilder. Reidun er en ivrig messedeltaker, og hun viser gjerne frem sine healingmalerier og vakre fotografier av energier som hun kaller jordengler, krystall- og lysvesen.

Les mer..