Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

– Jeg har alltid følt at jeg skal hjelpe mennesker

LESERPRATEN: Magic Magasin har lesere i alle aldre, flest kvinner. Fellesnevneren for de fleste er at de er interesserte i overnaturlige ting. Da Hege Holmen fra Kongsberg ble spurt om å stå frem i bladet, sa hun straks ja. Hun har selv evner som hun ønsker å videreutvikle, og i en travel hverdag prioriterer hun å lese om åndelige ting.

Les mer..

Trollfolkets vårfest

Feiring av natt til første mai, Valborgsaften eller Valborgsmesseaften, har ingen spesielle tradisjoner i Norge. I andre nordiske land, slik som Finland og Sverige, har man derimot lange tradisjoner for å markere den siste dagen i april, som en av årets store festdager. Slik er det også i Tyskland. Alle fortellinger om heksenes nattlige ritt til Blokksberg er lagt til nettopp denne dagen, eller nærmere bestemt til natten mellom april og mai. Selv om datoen ikke har noen tradisjon i Norge, er Troms en sentral del av folkloren omkring Valborgsaften fra andre nordiske land.

Les mer..

Karmahoroskop – en veiviser til et bedre liv

– Karmisk astrologi viser hva som er planlagt for oss i dette livet. Hva vi skal gjøre for å leve i harmoni med oppgaven vi har fått. Det er en kilde til å forstå utfordringene vi har valgt, hevder Roar Krogshus fra Oslo, som har arbeidet med karmisk astrologi i en årrekke.

Les mer..

Hvem er dine ekte venner?

Det er skremmende mange unge som lever i en boble innenfor husets fire vegger, som ikke har ekte venner, men bare har kontakt med sine Facebook-venner.  Nå viser ny forskning at bare ca. ¼ av dine Facebook-venner i realiteten bryr seg om deg.

Les mer..

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Elisabeth fra Norge ble verdens mest klarsynte

I fjor vant Elisabeth Gimsøy "Jakten på den 6.sans" på TVNorge. I februar reiste hun til Nederland for å bli med i den internasjonale versjonen av serien "The Best Psychic of the World 2011". Nylig ble det kjent at Elisabeth fra Norge ble kåret til verdens mest klarsynte.

Les mer..

Paranormalt fenomen eller åkergraffiti?

Kornsirkler er i fokus som aldri før. Spørsmålet er om dette er et paranormalt fenomen eller åkergraffiti. I programmet Den andre siden, torsdag 9. september på FEM, blir det en omfattende diskusjon rundt dette.

Les mer..

Nordlendinger klager mest over været

Batteriene skulle vært ladet etter en varm, solfylt sommer, men dessverre er det ikke slik for mange av oss. Som et resultat av ”den grønne vinteren” blir vi værsyke og sliter med høstdepresjoner. En undersøkelse InFact har gjort for VG viser at det har gått verst ut over nordlendingene.

Les mer..

Omsorg fra den andre siden

I løpet av livet er det naturlig å bli glad i personer og dyr. Sorgen og savnet kan bli uutholdelig spesielt når nære relasjoner dør. Jeg har lyst til å fortelle leserne om et par episoder, som har lært meg mye om sorgen, savnet, minnene og min etter hvert sterke visshet om at man går videre til en ny fase etter døden. Denne kunnskapen kan faktisk lette veien videre, og man kan oppleve en tryggere indre ro som lindrer.

Les mer..

Bli god til å spå i kaffegrut og teblader

Å spå i teblader var tidligere en populær spådomsform (tasseography), som oppsto uavhengig av hverandre i Asia, Midtøsten og antikke Hellas. Engelske pottemakere laget spesielle kopper som skulle brukes til å lese fremtiden i. Slike kopper lages også i dag, men det går selvsagt fint an å bruke en vanlig kopp til å lese teblader i. Det beste er om koppen er hvit eller helt lys, slik at du kan se mønstrene tydelig. Å spå i kaffegrut var en populær beskjeftigelse blant giftemodne kvinner i gamle dager. Tolkningen var like enkel som den var logisk: Hvis gruten viste en hammer, var det tegn på at vedkommende ville bli gift med en snekker, viste gruten en saks (skredder) og en plog (bonde) osv.

Les mer..

Pilegrimstur til Santiago de Compostela

Jeg, Inger Marie Shkreta, var 67 år og hadde en mangeårig drøm om en gang å fullføre en pilegrimstur til Santiago de Compostela i Spania. Det var nå eller aldri. Årene går fort, og alderen kan sette en stopper for mange ønsker.

Les mer..

Å spå i speil

Det finnes mange ulike former for medialitet og spådomskunster, og det er spennende å sette seg inn i de ulike områdene. Jeg vil derfor belyse et lite kjent område for de fleste, men ikke mindre spennende av den grunn: Å spå i speil!

Les mer..

Åndekontakt og levende religion

– Spiritisme er religion, eller åndelighet, men har inntil nylig vært stemoderlig behandlet innen religionsfaget. Ny kunnskap om spiritisme kan korrigere og berike eksisterende oppfatninger om religion, hevder Anne Kalvig, professor i religionsvitenskap ved Universitetet i Stavanger. Hun har gitt ut boken «Spiritisme – samtaler mellom levende og døde».

Les mer..

En reise utenfor tid og rom

Karen-Sofie Thorstensen fra Oslo har kontakt med intelligenser fra andre og høyere dimensjoner. I boken «Kontakt med andre virkeligheter» tar hun oss med på spennende møter med de utenomjordiske.

Les mer..

Småfolket er med meg i hverdagen

Maj Kristin Tronrud Ringstad er en høyst ”oppegående” dame med litt åpnere sanser enn de fleste av oss. Hun kommuniserer med småfolk. De passer på henne og familien og hjelper Maj Kristin når hun behandler klienter.

Les mer..