Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

En drømmeverden

Jeg har lyst til å fortelle om noe som rystet meg for lenge siden, og som jeg husker som om det var i går.

Les mer..

Et uhyggelig varsel på kveldshimmelen

Det hadde lenge vært snakk om at min venninne skulle ta turen opp fra Vestlandet og hit til Trøndelag. I tilknytning til hennes besøk, planla vi å tilbringe noen rolige og avslappende dager i mitt barndomshjem ute ved kysten.

Les mer..

Forvarsel

Jeg var svært knyttet til min far, og veldig glad i ham. Etter å ha hatt hjerneblødning, bodde han på sykehjemmet. Han mistet taleevnen da mine barn var små, og jeg vet at han var veldig lei seg for ikke å få snakket med dem.

Les mer..

To merkelige hendelser

Min venninne og jeg har helt siden barndommen hatt en merkelig “åndelig” forbindelse. Vi kunne ofte ringe til hverandre og få opptattsignal, og da viste det seg at vi hadde ringt til hverandre samtidig.

Les mer..

Spøkelset i prestehuset

Datteren min flyttet inn i det gamle prestehuset, som hadde stått tomt lenge. Det sies at det spøkte der. De siste som bodde der flyttet i panikk. Min datter trodde ikke på slikt, så det var ikke noe problem...

Les mer..

Hva ville hun meg?

Det er lenge siden dette skjedde, men fremdeles står den veldig klart for meg, denne hendelsen som på mange måter forandret retningen i livet mitt. Vårt barnløse ekteskap skrantet, og det var en tung og smertefull tid.

Les mer..

Min hund Eddie – en øyenstikker

Min hund Eddie har alltid vært en luring og elsket det våte element. Jeg var hans fruchen (frue), hans herskerinne, men det var han som var sjefen.

Les mer..

Julia

Da jeg fikk tilbud om å gå over i ny stilling i firmaet, var det Julia som skulle tiltre etter meg, og det ble en hyggelig og morsom tid mens hun var under opplæring. Relasjonen som oppsto strakte seg utover det kollegiale, og vi utviklet et nært vennskap.

Les mer..

Ønsket

Vi var syv-åtte damer som var invitert til lunsj i anledning min venninnes 60-årsdag. Selve dagen hadde hun feiret sammen med sin nærmeste familie. Nå var det oss andre, noen nære og andre litt mer perifere venninner som skulle samles til en forsinket markering av dagen.

Les mer..

Gravsteinen

Min eldste datter traff en mann som var fra Mandal. De ble gift, og hun flyttet dit ned. Da ble det slik at jeg måtte reise til Mandal for å treffe dem, og for å komme dit måtte jeg kjøre gjennom et lite sted som het Bamble.

Les mer..