Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Einarsen

Einarsen var minst en gang pr. dag innom kona mi og meg. Som jeg selv, har Einarsen også vært pensjonist en tid. Han har nå slitt en del med sykdom, og humøret er på nullpunktet.

Han synes pensjonen er så lav, til tross for at han har tjent godt tidligere. I et par timer satt mannen og snakket om sykdom og alt for lav pensjon. Jeg tenkte at jeg fikk finne på noe for å muntre ham opp. Jeg slo på radioen og prøvde å finne musikk som Einarsen liker.

Hva skjer? Radioen slår seg øyeblikkelig på av seg selv, og så spilles melodi på melodi fra Einarsens ungdomstid. Mannen blir glad og blid, og radioen spiller Einarsens musikk helt til han går sin vei.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Einarsens gårdsplass ligger helt inntil vei. En gang jeg skal gå forbi gårdsplassen, kommer Einarsen ut av garasjen. Hallo, roper jeg. Den andre svarer ikke, enda han kun er fire-fem meter unna meg. Mannen går bestemt mot huset sitt. Idet han skal åpne døra og gå inn, blir døra åpnet innenfra, og ut kommer Einarsen. De to bla Einarsen går inn i hverandre, og han som kom innenfra roper at jeg må komme innom. Jeg svarer, redd, at det nok må bli en annen gang.

Tips en venn på e-post