Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Nickholas lever i fortid og nåtid

Nickholas Blueberry MacLergan er ikke som folk flest. Han har en livsstil som går 200 år tilbake i tid, men har likevel funnet seg godt til rette hos Magic Circle. Alle de gode tilbakemeldingene bekrefter at en mann som utgir seg for å være 251 år, har livserfaring nok til å hjelpe og veilede andre mennesker.

Les mer..

Lunsj med Lilli

Var du en av de mange som så TV-programmet «Lunsj med Lilli»? Klarsynte Lilli Bendriss inviterte kjendiser til lunsj og fortrolige samtaler. Denne gang er det Magic Magasin som står for invitasjonen, og Norges kanskje mest kjente og folkekjære medium stiller velvillig opp til intervju.

Les mer..

Det kom to hjelpere

Etter et lengre sykehusopphold, hvor jeg i ettertid behøvde gå- og balansetrening, hadde jeg en dag dristet meg ned til byens sentrum med drosje og gledet meg til å møte venninner på café.

Les mer..

Sorgen åpnet opp for healingevnene

Anne befant seg i en alvorlig livskrise da ektemannen Nadeem ble syk og døde, men for barnas skyld måtte hun videre. Langsomt kom livsgnisten tilbake i livet hennes. I dag har Anne sluppet tak i sorgen og smerten og har funnet sitt indre lys - gjennom healingen!

Les mer..

Hun varslet meg

For en tid tilbake var vi en del venninner, kjent fra skolegang, som brukte å møtes noen ganger i året hjemme hos hverandre.

Les mer..

Min usynlige hjelper

Dette skjedde sommeren da jeg var 16 år. Jeg selv, mine to brødre og foreldrene våre, var på vei til hytta vår på Vestlandet. På veien dit stoppet vi i et tettsted nord i Gudbrandsdalen, slik vi pleide å gjøre.

Les mer..

Natten som ga meg ny innsikt

Jeg har opplevd tre skilsmisser i livet mitt. Det har vært svært så dyrekjøpte erfaringer for meg og kostet meg mange tårer og mye sorg og smerte. Det har ikke vært konfliktfrie eller vennskapelige skilsmisser altså.

Les mer..

Esther ble hjemme

Kona og jeg har flyttet en del. En gang hadde vi ei snill eldre dame som nabo. Esther, som var enke, sa at hun satte pris på besøk.

Les mer..

Min fiskekompis og jeg

Bjørnar og jeg har fisket en del sammen. I en periode så jeg ikke min fiskekompis, men så møttes vi i en forretning.

Les mer..

En sensommerdag

Det var en sensommerdag, og jeg gikk på veien mot Inner Fuggelåsen på Sandstad, Hitra. Jeg hadde gått opp Grønnbakkveien og innover forbi bommen.

Les mer..