Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Besøk et spøkelseshotell i sommer

Det er mange flotte, gamle hoteller i Norge, og endel av dem er kjent for å ha åndelig aktivitet. Her er en oversikt over noen av disse.

Les mer..

Mina – en av Norges beste spådamer

«Mina – god, gammeldags spådame» ble hun omtalt som da hun startet i Magic Circle i 2015. Hun har utviklet seg enda mer på disse årene hun har jobbet hos oss, og her forteller hun sin spennende historie.

Les mer..

Er du forberedt på det nye?

Dette var ordlyden i Luna sine annonser i starten av hennes engasjement i Magic Circle for over åtte år siden, og det var fordi hun hadde fått innsikt og informasjon om at det var et stort skifte på gang.

Les mer..

Klarsynte Yolanda gir healing til både mennesker og dyr

Mitt navn er Yolanda, og mine evner har gått i arv fra min mor, bestefar og oldemor. Den åndelige utviklingen startet da jeg var rundt 12 år, og det har vært en både spennende og litt skremmende reise.

Les mer..

Kristins livsoppgave er å hjelpe andre

Kristin er klarsynt veileder her i Magic Circle, og hun setter stor pris på å hjelpe sine medmennesker som har en vanskelig hverdag. Hun er også healer og dyretolk. Som hjelpemidler bruker hun tarot, englekort og pendel. Men det er intuisjonen og klarsynet hun bruker aller mest, og som hun får inn mest på.

Les mer..

Nickholas lever i fortid og nåtid

Nickholas Blueberry MacLergan er ikke som folk flest. Han har en livsstil som går 200 år tilbake i tid, men har likevel funnet seg godt til rette hos Magic Circle. Alle de gode tilbakemeldingene bekrefter at en mann som utgir seg for å være 251 år, har livserfaring nok til å hjelpe og veilede andre mennesker.

Les mer..

Lunsj med Lilli

Var du en av de mange som så TV-programmet «Lunsj med Lilli»? Klarsynte Lilli Bendriss inviterte kjendiser til lunsj og fortrolige samtaler. Denne gang er det Magic Magasin som står for invitasjonen, og Norges kanskje mest kjente og folkekjære medium stiller velvillig opp til intervju.

Les mer..

Det kom to hjelpere

Etter et lengre sykehusopphold, hvor jeg i ettertid behøvde gå- og balansetrening, hadde jeg en dag dristet meg ned til byens sentrum med drosje og gledet meg til å møte venninner på café.

Les mer..

Sorgen åpnet opp for healingevnene

Anne befant seg i en alvorlig livskrise da ektemannen Nadeem ble syk og døde, men for barnas skyld måtte hun videre. Langsomt kom livsgnisten tilbake i livet hennes. I dag har Anne sluppet tak i sorgen og smerten og har funnet sitt indre lys - gjennom healingen!

Les mer..

Hun varslet meg

For en tid tilbake var vi en del venninner, kjent fra skolegang, som brukte å møtes noen ganger i året hjemme hos hverandre.

Les mer..