Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Lær deg å nyte singellivet

Har du ingen kjæreste? Neivel, men det er jo heller ingenting å deppe over. Husk at det er mange fordeler med å være singel. Her får du 8 gode grunner....

Tips en venn på e-post

1:  Når du er i et forhold, kreves det at man lager avtaler, og at avtalene blir overholdt.
Dette slipper du når du er singel!  Single mennesker kan være sammen med hvem de vil når de vil, og lager kun avtaler med seg selv!
 
2:  Du er langt fra noen taper selv om du ikke har en kjæreste.
Det er absolutt verdt å vente på en som du har skikkelig lyst til å være sammen med. Er man glad i seg selv, så tar man ikke til takke med en "hvem som helst" bare for å ha en kjæreste.
 
3:  Husk at du kan flørte så mye du vil – når du vil – og hvor du vil. Flørting er gøy!!!
 
4:  Når du er singel, har du lært deg å bli selvstendig. Du beviser både for deg selv og andre at du fint kan klare deg alene. Mange vil faktisk være misunnelige på deg, nettopp for din uavhengighet.
 
5:  Single mennesker lærer seg selv veldig godt å kjenne, fordi man ikke har en kjæreste som påvirker.
 
6:  Du kan observere feil og mangler hos alle par du kjenner, og være glad for at du slipper å ha slike daglige  bekymringer og irritasjoner rundt deg.
 
7:  I enkelte sammenheng kan du bli sett på som en utfordrer, og særlig når du er sammen med andre par. Mange er nysgjerrige på deg, og synes du er attraktiv og spennende. Bruk det for alt det er verdt, men gå ikke for langt!

8:  Du er din egen sjef og kan takke ja til akkurat hva du vil, uten og måtte sende søknad i syv eksemplarer for å få gjennomslag for noe du brenner for.  

Nyt singellivet og ta godt vare på deg selv! Vær realist og la drømmer forbli drømmer!

Nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Spør på e-post