Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Sminkekunstens historie

Sminke har en sterk posisjon i dagens samfunn, men ifølge utgravninger har også oldtidens kvinner og menn pyntet på fasaden med alskens remedier. Mange måtte betale en høy pris for bruk av sminke. Blyhvitt, hvitfarge som ofte ble brukt som ansiktspudder, inneholdt giftig bly. Langvarig bruk kunne føre til hudreaksjoner og i verste fall forgiftning med døden til følge.

Les mer..

Om hjelpere, guider og skytsengler

Vi blir ikke sendt hit til jorden helt alene. Fra den dagen vi fødes, har vi med oss hjelpere og guider.

Les mer..

Finn din vinterenergi

Føler du at januar og februar er tunge måneder å komme gjennom? At du er matt og energiløs? Ikke tenk på at det er lenge til sommerferien. Fyll dagen i dag med noe positivt. Her er noen gode råd som kan bringe deg vel gjennom vinteren og gi påfyll av vinterenergi.

Les mer..

Honning – det flytende gullet

Gjennom alle tider, og i mange kulturer, har honning blitt sett på som et universalmiddel. Den dreper bakterier og får sår til å gro. Allerede i Bibelen kan vi lese at honning blir brukt til å lege sår. I dag har antibiotika tatt over, men forskning viser at honning fortsatt har en plass i naturmedisinsk sammenheng.

Les mer..

Aromaterapi - godt for kropp, sjel og sinn

Mange unner seg den luksusen å gå til en erfaren aromaterapeut, men med enkle midler er det fullt mulig å lage sine egne massasjeoljer. Her kommer noen enkle råd for å gi deg selv eller andre massasje.

Les mer..

Rebirthing: Pust lite og eksister, eller pust mer og lev!

– Vi hører ofte at å puste gjør jeg jo, så det trenger jeg ikke å lære! Så feil kan du ta, er vår erfaring. Den store forskjellen er å lære å puste bevisst og å puste dypt nok, sier Mona Kylstad og Maria Susanne Erichsen i Fredrikstad, som jobber med en terapiform som heter Rebirthing, også kalt holotropisk pusting eller åndedrettsterapi, i sitt konsept som de kaller Go4U.

Les mer..

Kanalisering: Psychic art

Psychic og spiritual art er en form for mediumskap der mediet lar seg inspirere av åndeverdenen gjennom kunstneriske uttrykk. Tegningene eller maleriene kan være portretter av avdøde mennesker, dyr, sjeleportretter, åndelige guider og engler.

Les mer..

Et sunnere liv som fleksitarianer

De færreste av oss kan tenke oss å bli vegetarianere på heltid, men det blir stadig flere som er såkalte fleksitarianere, det vil si at de har redusert kjøttinntaket til fordel for et mer plantebasert kosthold. Helsefordelene er mange: Et sunnere hjerte, minsket risiko for diabetes, og det er lettere å gå ned i vekt. Av Kari Flaata Halling

Les mer..

Gå en allergifri vår i møte

De fleste synes våren er herlig, men noen lider seg gjennom denne årstiden. Faktum er at ca. en femtedel av oss nordboere er rammet av pollenallergi. Når bjørkeløvet spretter, begynner øynene å klø, nesen renner, trøttheten og hodepinen tiltar og man nyser hele tiden. For å unngå plagene, gjelder det å være godt forberedt. Mange sverger til alternativ behandling.

Les mer..

Finn din ungdomskilde

”Ungdomskilden ligger ikke i et fjernt land eller i en magisk trylledrikk. Ungdomskilden ligger i deg selv, i enkle valg, verdier og helsevaner. Ungdomskilden ligger i relasjoner, i disiplin, kjærlighet og medfølelse!” Ordene tilhører overlege Audun Myskja. Hans budskap er at vi alle kan gjøre mye selv for å holde oss unge og friske, uansett om vi er 30 eller 90 år.

Les mer..