Magic Circle gir deg svar på livets spørsmål

Magic Circle ble etablert i 2002 og er en tjeneste som leveres av Molendo AB. Tjenesten har følgende forretningsidé: 

Vi skal være den foretrukne leverandøren av spåtjenester i Norden og tilby de beste veilederne til våre kunder gjennom automatisk og manuell formidling.

På nettsiden magic.no finner du en samlet oversikt over alle våre klarsynte veiledere som tilbyr sine tjenester gjennom Magic Circle. Magic Circle er i dag godt etablert både i Sverige og Norge. Molendo AB vil lansere sine tjenester også i Danmark og Finland innen kort tid.

Som kunde hos Magic Circle er du sikret en personlig og profesjonell konsultasjon. Alle våre veiledere er håndplukket og testet av oss. Du kan få råd og veiledning på en rekke av livets områder, blant annet om kjærlighet, familie, karriere og økonomi. Er du usikker på hvem du bør snakke med, får du hjelp av våre formidlere på sentralbordet til å finne rett veileder for deg. Åpningstiden på formidlingen er 0900 – 0100 (16 timer) alle dager. 

Har du spesielle evner? Er du en treffsikker og erfaren spåer? Da kan du gi råd til andre mennesker gjennom Magic Circle. Send oss en e-post på jobb@molendo.se, tar vi kontakt med deg. Vi inngår skriftlig kontrakt med alle godkjente veiledere før samarbeidet starter. 

Molendo AB holder til i Strömstad i Sverige. Vi er for tiden 6 ansatte i administrasjonen. Vårt mål er å levere markedstilpassede spåtjenester av høy kvalitet til en riktig pris. 

Kontakt Molendo på:

E-post: kundeservice@molendo.se
Telefon Kundeservice (tir-tor kl 10-14): 21 600 156 
Vår adresse: Molendo AB, Ångbåtskajen 6, 452 30 Strömstad, Sverige, org.nr: 559157-6664