• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning –Husrens – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kroppsscanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

Namaste

Mine tilbakemeldinger

Helen Sollesnes

Du er fantastisk 😍 Takk for hjelpen og takk for at du ser ❤️

Mona

Snakket med deg idag igjen. Du er så utrolig fin å snakke med. Har ønsket jeg har kjent deg privat🤩 blir så rolig etter samtale med deg. Denne gangen passet æ klokka så fikk sagt hade. Tia går så fort. Skal gi deg tilbakemelding etter hvert. Du kan det du holder på me. Tusen tusen takk igjen. 🌹💕🙂 Anbefales

Vivi

En god samtale med en som kan faget sitt👌Nyttig, lærerikt og bekreftende. Mer enn forventet og langt over snittet 💖Takk for ordene og bekreftelsen 🥰

Maibritt

Wow...for ei dame du er! Ville få belyst et tema og her la du frem alt som hadde skjedd og hva som skjer nå og hva som kommer til å skje med tidsperpektiv...helt utrolig dyktig ...uten en eneste opplysning fortalte du meg om livet mitt uten at du kunne vite noe.Du er varm,hyggelig og imøtekommende😊og du fotalte også om situasjon slik jeg opplever den😊Takk til deg og jeg vil anbefale deg på det sterkeste...jeg sitter her og er nærmest målløs🙏💖

Helén

Veldig behagelig å prate med. Har nesten akkurat lakt på og håper med hele mitt hjerte at hun har rett i det hun fortalte meg ❤️ Hun hadde iallfall en ting rett allerede 😊

Mona

Takker for en veldig fin samtale. Du er flink og hyggelig å prate me. Vi ble dessverre avbrutt 2 ganger 🌹klæm

Hugo

Jeg har snakket med mange klarsynte gjennom årenes løp, men Ariane er helt annerledes. Hun er detaljert både på hva som kommer til å skje og når det skal skje. Ting har allerede begynt å stemme med det som hun har forutsett. Ariane er svært behagelig og omsorgsfull å snakke med, samtidig som hun smeller til med morsomme kommentarer. Jeg vil anbefale Ariane på det sterkeste.

Silje

Jeg har brukt Ariane når jeg har stått i utfordrende situasjoner og skifter de siste årene. Hun har truffet på alt fra jobbtilbud/jobbskifte, kjærlighet og andre omstendigheter i mitt liv. Hun får fram detaljer som gjør at jeg selv ser sammenhengen i ting og faller til ro. Hun har også gitt meg tips for å håndtere situasjonene som kommer på best mulig måte. Anbefaler Ariane på det varmeste!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?