• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning –Husrens – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kroppsscanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Mann 42

Hei, Ariane er helt rå. Ser ting hun ikke hadde mulighet til å vite på forhånd. Anbefales på det sterkeste

Kreps 39

Jeg har snakket med Ariane noen ganger nå, og mye av det hun har spådd for meg har allerede skjedd🥰 Ingen tvil på at Ariane kan det hun gjør, hun er meget treffsikker💖 Å prate med Ariane gir en utrolig ro i kropp og sjel, hun er ett fantastisk menneske❤️ Hun har hjulpet meg mange ganger og jeg kommer til å fortsette å ringe henne. Anbefaler henne på det sterkeste🔮❤️

Mia Bustamante Korneliussen

For et herlig menneske du er Ariane! Dette var første gang jeg snakket med deg og jeg merket meg engang hvor varm og god du var. Du ga meg en trygghet i tillegg til at du ga meg svar på alt jeg lurte på uten at jeg trengte å spørre. Tusen hjertelig takk. Kommer absolutt til å ringe deg igjen. Mia 💖✨💕

Marte 23

Kjære Ariane. Denne lesningen var helt nydelig og spot on, som vi sammen ble enige om. Vi fant ut meningen med livet mitt og karmaen som fulgte fra tidligere liv. Vi ble dessverre brutt fordi vi hadde snakket så lenge tror jeg, men jeg vil bare takke deg så utrolig mange ganger for en så vakker samtale. Jeg ringer tilbake når tiden er inne for det! Varme tanker og klemmer sendes til deg ❤️Jeg har helt gåsehud.

Viktoria

For et nydelig menneske! Hatt jevnlig kontakt med Ariane det siste året, og jeg blir bare mer og mer satt ut av hvor treffsikker hun er. Hun har gitt meg så mye, og hun er helt nydelig å prate med. I fjor spådde Ariane at jeg ble gravid i juli... Månedene gikk, og sent i juli viste testen positiv. Så før vi visste kjønnet snakket jeg med Ariane nok en gang. Hun kunne ikke vært mer sikker: DET ER GARANTERT EN JENTE, sa hun. Og ultralyden noen uker senere viste jente. Jeg hadde termin 14 april, 2020. Så på nyåret sa hun at jeg ikke kom til å føde i april, men før mars var over.. Og jammen meg kom hun i mars. Kanskje ikke så rart at hun fikk navnet Ariana.. Er det en dame dere skal ringe, så er det Ariane. <3

Solstråle

Du har en egen tilstedeværelse og forståelse som gjør det veldig lett å snakke med deg. Du spår som ingen andre, konkret og tydelig, samtidig som du forstår hvordan du skal komme til kjernen av problemet uten at man trenger å si så mye. Du har hjulpet meg masse så langt, på en empatisk og omtenksom måte, og nå ser jeg frem til om ting etterhvert vil gå i oppfyllelse. Takk så langt!

Marina

Beste jeg noen gang har vært borti, utrolig treffsikker jeg ble helt satt ut hvordan hun klarte å spå og fortelle ting om meg og mitt liv uten at jeg sa noenting. Anbefales på det sterkeste . Ariane et min "go to" spådame.

Engel

Fikk en ting bekreftet slik du beskrev. Kommer med tilbakemld med det siste som jeg venter på💕😍

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?