• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane.

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Ariane brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har hun aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Hun vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når hun spår/gjør en kanalisering eller lesning. Hun vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som hun umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at hun virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle henne alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Ariane elsker jobben sin, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Hun har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning – Karma-Kartlegging – Familie – Relasjoner – Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one – Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

Velkommen til en samtale med ARIANE

Mine tilbakemeldinger

Anonym

Dette var helt rått. Har aldri fått så mye info som jeg kan bekrefte er sant. Dette er rett dame på rett plass. Alt var riktig. Ringer deg igjen. Må prøves.

Ananas

Er imponert over dine evner, du hjalp oss med og finne igjen en tapt gjenstand og ikke nok med det så beskrev du gjenstander på rommet og det viser seg at du beskrev løypa personen hadde gått uten og vite det. Vi fant gjenstanden godt innenfor «tidsfristen» du mente det ville ta også. Så vil jeg sende deg en stor takk for dine healing evner og den healingen du gjorde, den var kraftfull og virkningen kom allerede dagen etter, verden er heldig som har deg. Tusen takk for hjelpa💫

Eirin

Kjære Ariane. Jeg snakket mef deg torsdag 5. mai før jeg skulle i selskap. Jeg hadde en fin kveld. Det viktigste du sa stemte. Du var ikke klar for healing men må ha gjort det likevel. Jeg har det kjempefint. Tusen takk💓E

Fisken

Du sa jeg kommer til å reise, mot all formodning hendte det via jobben ! Alt i forhold kjærligheten har stemt også ✌️ Du er alltid spot on 🙏 Anbefaler alle som trenger veiledning om å ta kontakt, her får du all hjelp man kan få.

Skytte34

Snakket med Ariane i oktober og hun spådde en forfremmelse på jobb i mars/april. Det har akkurat skjedd, så spot on✨🙏 At hun er synsk er det ingen tvil om!

Marianne

Kjære Ariane, du er alltid å regne med og din hjelp har vært helt uvurdelig for meg det siste halve året! Etter vi snakket sist og du healet min dødssyke hund, besøkte jeg hunden på dyrehospitalet, og han hadde på uforklarlig vis blitt veldig mye bedre!<3 tusen tusen takk!!

Sarah

Hadde min første opplevelse med Ariane i dag. Jeg liker at hun ber om minst mulig opplysninger, og at hun selv klarer å hente frem detaljer. Jeg ble veldig imponert over treffsikkerheten! Gleder meg til fremtiden.

Vekten

Etter flere samtaler er jeg imponert av treffsikkerheten du viser. Både mindre og større ting skjer til og med på enkelte datoer du spådde. Jeg mottok også en kraftig healing for en type magesmerte som forsvant og jeg har vært bra for den type smerte siden, også min tennisalbue er nesten helt bra etter en runde med healing. Jeg håper at resten av dine spådommer inntreffer med full styrke snart 😇 Jeg vil anbefale alle og motta en slik type healing for den kan flytte fjell. Tusen hjertelig takk, ser frem til fortsettelsen 💫

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?