• Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Fjernhealing
  • Selvutvikling og veiledning

Ønsker å hjelpe deg ved hjelp av sine fornemmelser, bilder og intuisjon

Kjære deg.

Jeg heter Agnes og ønsker å hjelpe deg ved hjelp av mine fornemmelser, min intuisjon og bilder som jeg får opp med blant annet mine Tarotkort.

Av og til skulle vi ønske at ting i livet kom til oss lett, men slik er det som regel ikke. Vi står stadig i vanskelige valgsituasjoner og av og til lammes vi når vi ikke finner en god utvei.

Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne dine muligheter når du står i en situasjon hvor du kanskje ikke ser åpningen og lyst på situasjonen. Du kan kjenne deg trygg på at du blir ivaretatt med respekt. 
Jeg har et naturlig og jordnært forhold til de krefter og energier vi omgir oss med, samtidig som jeg gleder meg over mystikken i det vi ikke umiddelbart kan sanse. Har i mange år arbeidet med tarot og terapi og har en bred og allsidig utdannelse og bakgrunn. 

Jeg er rustet til de spørsmål du ønsker å stille; realisering av drømmer og kjærlighet, dine barn og familien, generelt om dagen i dag og i morgen, uro du føler, kreativiteten eller energien som har blitt borte, usikkerhet eller valg innenfor økonomi og forretninger, jobb og karriere, reiser og stagnasjon - stort sett det du måtte ønske å få svar på. Jeg vil gi deg råd på en ærlig og anerkjennende måte. Kortene er et hjelpemiddel for å finne dine beste forutsetninger for å kunne ta et godt valg.

Husk at det er du som skal velge - selv når skjebnehjulet kommer opp. 

Gleder meg til å høre fra deg.

Agnes

Mine tilbakemeldinger

Hanne Gjerde

En veldig seriøs, rolig, varm og treffsikker spådame. Ringer henne gjerne igjen.

Mimoza

Tusen takk for en fantastisk jobb du gjorde! Du er en dyktig og fantastisk person. En veldig koselige samtale. Anbefales på det sterkeste! 😍❤️

Anne-Johanne

Meget treffsikker og fantastisk. Anbefales på det varmeste.

Mona

En dyktig dame som uten tvil har evner vi andre ikke har. Hun ga meg ro og gode råd i en vanskelig livssituasjon, etter tips fra andre som har hatt stor nytte av hennes råd gjennom mange år. Hun vil utvilsomt bli en viktig samtale partner for meg, og jeg føler trygghet for at hun vil gi meg verdifull innsikt for viktige valg i livet fremover.

Hans

Takk for en fin samtale. Virker som om det du tar inn stemmer veldig bra. Håper det du fortalte stemmer. Tusen Takk - Hans

Anne

Tusen takk for gode samtaler.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?