• Klarsynt / healer
  • Ærlig og direkte
  • Med eller uten hjelpemidler

Klarsynt veileder som gir deg gode råd via sine sterke intuitive evner.

Embla er en dame med sterk intuisjon. I tillegg er hun klarhørt/klarsynt, og tar inn informasjon i form av ord og setninger. Noen ganger kommer det også opp bilder. Menneskers sinnsstemninger og smerter kjenner hun på sin egen kropp.

Hos Embla vil du få god hjelp på den videre veien.

Hun kan også fornemme energier og følelser, slik at hun på den måten kan hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv.

Lurer du på hvor din kjæreste står, eller om dere passer sammen? Embla leser dere sammen i energien.

Hun bruker tarot som hjelpemiddel ved siden av sitt klarsyn. Eller bare for å se på tid. Hun har evnen til å se og motta informasjon i form av farger, symboler og/eller bilder ved hjelp av det tredje øyet.

Trenger du healing, så er hun også dyktig på dette området.

Velkommen skal du være til en samtale med Embla

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Embla

Mine tilbakemeldinger

Anonym

Tusen takk for samtalen❤😍 fikk en ting bekreftet, blir spennende med å se det andre du beskrev❤ Anbefales

Elisabeth

Embla er ei fantastisk dame, blir rolig og så glad med engang du snakker med henne. Hun har tid til å lytte. Ærlig. 🌺Lurer du på noe og ønsker svar på noe så MÅ du kontakte Embla ❤️ Jeg har hatt flere samtaler med Embla og hittil har alt stemt 🙏 Kan ikke få få sagt nok godt om denne damen helt FANTASTISK 🌺🙏

Anna

Tusen takk for fin veiledning, Embla! Du er så rolig og god, man merker jo energien din gjennom telefon. Jeg ringte deg for andre gang på kort tid fordi jeg var frustert - men du så hva som kommer til å skje. Etter vår første samtale skjedde akkurat det du sa, så jeg har ingen tvil på at det kommer til å skje denne gangen heller. Du er akkurat sånn jeg vil ha det når jeg ringer en klarsynt, du sier det du ser, du svarer på spørsmål og ikke bare enstavelsesord, men faktisk forteller! Det er en gave. Embla er en gave. Tusen takk.

Jessica

Ring Embla även om du är svensk. Hon förklarar även bra på engelska. Du förstår när du pratar med henne varför jag rekommenderar. Känns som en varm go vän när du pratar med henne. Hon är äkta. Kram

An

Kjære Embla. Jeg ringte deg et par ganger i fjor ang min eks. Du sa at vi skulle komme tilbake sammen igjen i løpet av sommeren. Jeg fant ut for en mnd siden at han har hatt ny dame i ca 1. år allerede. Jeg har kommet så langt med meg selv at jeg har funnet tilbake til mine egne verdier. Og jeg smiler og har det bra igjen. Den klumpen med savn jeg har kjent på er borte nå. Og jeg klar for de mulighetene som kommer min vei nå.

A

Tror desverre du har tatt feil av min situasjon 😕 h»n har enda ikke tatt kontakt og så vedkommende har feiret nyttårsaften med en annen. Litt slått ut og lei meg, men du så oss flytte sammen ila sommeren 2022 og håper du får rett. Send meg gode vibber😅 men du har sagt det samme ila flere telefonsamtaler om at det blir oss og jeg har fortsatt troen. Du er veldig hyggelig embla ig jeg setter pris på at du lytter og gir råd♥️

Engel

Tusen takk for samtalen. Fikk 2 ting bekreftet; men et par andre ting stemte desverre ikke slik du beskrev.

Engel

Tusen takk for samtalen Embla❤❤❤ Kommer tilbake med en tilbakemld, etter å se resultatet av situasjonen du beskrev❤ Har snakket med deg flere ganger, og takker for samtalene og at du tar meg på alvor og gir ærlige og direkte svar❤

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?