• Relasjoner, jobb og kjærlighet
  • Spirituell veileder
  • Egne hjelpere/tarotkort

Det spirituelle er en helt naturlig del av mitt liv

Jeg er en voksen dame fra vår aller nordligste landsdel, som ved hjelp av mine evner ønsker å bistå deg på best mulig måte.

I vår familie har sterke evner gått i arv i generasjoner, og kommet mange til god hjelp.

Landsdelen jeg kommer fra forbindes ofte med mystikk, og menneskene her nord er kanskje litt mer åpne for det som er mellom himmel og jord enn ellers i landet.

Som barn lærte jeg tidlig at ånder (spøkelser), vardøger klarsyn etc. var helt naturlig, og ikke noe å være redd for. Like naturlig var det at noen mennesker var i besittelse av evnen til å helbrede sykdom og plager, og til og med stoppe blod.

I voksen alder har det spirituelle blitt en helt naturlig del av mitt liv. Jeg bruker min sterke intuisjon i alle sammenhenger, og i tillegg mottar jeg åndelig hjelp i mitt arbeid som formidler.

Jeg er meget trygg og sikker i det jeg driver med, og ser raskt hva som omgir deg angående relasjoner, jobb, kjærlighet og ellers spørsmål du måtte ha.

Når jeg arbeider benytter jeg meg av mitt klarsyn, og den hjelp mine «hjelpere» bistår meg med. Og  til å åpne opp for dette, bruker jeg mine tarotkort.

Jeg ser frem til en spennende, ærlig, og diskré samtale med deg.

INGA

Mine tilbakemeldinger

Elbjørg

Fantastisk hyggelig dame,behagelig stemme,eg fikk en indre ro etter å ha pratet med henne ,treffsikker .anbefales på det varmeste,ja hun vet virkelig hva hun holder på med.

Marianne

Tusen takk for en fin samtale. Du ser løsninger for meg. Er en varm og empatisk person med ditt klarsyn. Kan absolutt anbefales.

Mai

Takk Inga for ditt klarsyn og din eiegode varme♥️Du gav meg svar på mange spørsmål uten at jeg stilte direkte spørsmål men ønsket kun å belyse et tema. Jeg fikk ikveld svar på det ene og venter spent på det andre. Takk for din varme og omtanke, ditt klarsyn og din evne til å ta inn situasjon uten videre opplysninger. Takk og jeg anbefaler deg videre🌹♥️

Anonym

Tusen takk for en fin samtale Inga. Den hjalp meg mye og alt det du sa om meg stemmer Du viste empati og var veldig hyggelig.

Anonym

Inga er fantastisk flink og behagelig dame å snakke med. Har ringt Inga over en del år. Fått mange råd som jeg har fulgt. Det har vært lurt å følge. Det Inga har sett i fremtid har stemt. Nesten skremmende. Den dame vet virkelig hva hun driver med.

Zhanna

Tusen takk for samtale))))

Helene

Utrolig empatisk og behagelig dame. Veldig treffsikker. Etter samtalen føles det endelig som om floka i livet er i ferd med å løsne. Tusen takk for enorm hjelp.

Annette

Utrolig treffsikker, hun kunne fortelle ting som allerede var skjedd, og også om framtiden. Dette er en dame jeg har tro på. Veldig dyktig og anbefales på det sterkeste.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?