• Spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • Klarsynt og livsveileder
  • Finner dyr og ting

 

EN AV NORGES BESTE SPÅDAMER

Etter mange år i bransjen har jeg fått ord på meg for å være en av Norges beste spådamer. Jeg har jobbet profesjonelt som synsk, spådame og medium siden 1992 og alle mine tilbakemeldinger taler for seg selv.

Som oftest tar jeg i bruk tarotkort ved en reading for å tydeliggjøre bildet, men jeg kan arbeide både med og uten hjelpemidler da jeg er både clairvoiant og clairaudient.

Det vil si at jeg har synske evner og ser i bilder, samt at jeg også kan høre ord og setninger som er relatert til deg og ditt liv.

Dette tolker og formidler jeg til deg slik at du kan få en bedre oversikt over hva du står ovenfor nå og fremover i tid.

Mine unike evner ligger i de detaljerte og korrekte beskrivelser jeg kan gi av mennesker, steder og hendelser jeg umulig kan vite noe om... 

Hjelper også til med å se/finne dyr og gjenstander som er blitt borte.

Jeg holder kurser og forelesninger om medialitet både i Norge og Sverige.

Her er hva jeg kan hjelpe deg med:

  • spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • klarsyn - kan gi nøyaktige beskrivelser og finner ting
  • husrens på ulike plasser (kan bookes via Magic Circle)
  • livsveiledning
  • drømmetydning

Ønsker deg velkommen til en samtale!

MINA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mine tilbakemeldinger

Irene

Du fant vår pus ❤ Min mor ringte deg, da vår pus ble borte. Hun hadde vært borte i 3 dager, og vi gikk til naboene, ropte, satte inn annonse, ingen ting. Etter samtalen med deg, ringte mor. Hun er hos naboen, i noe som var en gammel stall/sauefjøs før. Vi tenkte oss om, spurte om vi kunne se i skuret til naboen. Skuret som var lukket igjen for å holde malingen varm. Inni der, på øverste hylle satt en pus. Redd og sulten. Vi har gått forbi der flere ganger å ropt. Hadde ikke kommet til å spørre naboen om å luke opp, hadde det ikke vært for at det før i tiden var et gamelt lite fjøs til noen sauer. Du traff så rett og det brakte oss pusen hjem. Takk🥰 Hilsen fra Irene

Vekten

Utrolig hvordan hun så nåværende situasjon. Gir ny tilbakemelding på hva som skjer ift det hun har sagt vil skje.

Line Forbord

😊Æ e så utrolig glad for at æ ringt😊 fikk temmelig fort vite hvor jeg kunne lete etter et brev som var forlagt og var veldig viktig. Fant det etter ca 10 min, i et gammelt møbel som var pyntet på, under noe tungt og firkantet. Stemte på en prikk 😍

Maija

Mina er en av de dyktigste klarsynte jeg vet om. Har selv mange år som ansatt i Magic og Mina er en av de få jeg virkelig stoler på og spør om råd når jeg trenger det selv. Tusen takk Mina, for at du er der og helt objektivt, ærlig og direkte ikke bare gir meg svarene jeg vil ha, men svarene jeg trenger og ting jeg må ta tak i. Tusen hjerter og stjerner til deg!

Anne karin

Hyggelig å prate med, ga klare svar på ting som jeg lurte om så fram i tid. Anbefaler dere henne :)

Marianne

Hei Mina. Du spådde meg for et år tilbake om arbeidssituasjon og det stemte hundre prosent. For det om ikke vi hadde så lang tid, så synes jeg du var god på å formidle det jeg ønsket for det om ikke jeg sa så mye/spurte så mye. Jeg var i en fortvilet situasjon at jeg visste ikke hvor jeg skulle starte. Men du hadde rett og alt har stemt. Vi snakket sammen for en måned tilbake om en mann jeg har en gang vært sammen med og du sa noe jeg ikke ønsket å høre og for det om ikke jeg husker ordrett alt det du sa til meg, så var det noe med din energi som frigjorde meg fra noe jeg satt fast i. Jeg setter pris på det inderlig fra sjelen. En dyp takknemlighet. Tusen takk for ærligheten din og for at du har hjulpet meg på mange måter. Sender deg mange varme klemmer og ikke minst denne hilsen sånn at du vet at du er fantastisk! God sommer.

Elisabeth

Alt Mina har fortalt har alltid stemt, har ringt henne mange ganger. Hun sier det hun ser uavhengig om det er positivt eller negativt, det setter jeg veldig pris på selv om det er tøft å høre der og da. Skremmende treffsikker. Anbefaler Mina på det sterkeste, hun har hjulpet meg mange ganger. Tusen takk for alle samtal og at du deler ditt talent med oss🌸

Sol

Hurra Mina, jeg fant nøkkelen! Ut i fra det du fortalte- at jeg skulle dra noe til meg og at den lå i nærheten av et skjerf i området vi gikk inn, gjorde så jeg fant den. Tusen takk! Takker også for alle de andre fine samtalene vi har hatt og vanskelige situasjoner du har hjulpet meg i.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?