• Spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • Rådgiver og livsveileder
  • Finner dyr og ting

En av Norges beste spådamer

Jeg har jobbet som spådame siden 1992, og hjelper mange med mitt velutviklede klarsyn.
Som oftest bruker jeg tarot kort i tillegg, men jeg er også en av de svært få som behersker kunsten å spå i speil. Dette er en unik og eldgammel måte å spå på.

Her er hva jeg kan hjelpe deg med:

  • spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • klarsyn - kan gi nøyaktige beskrivelser og finner ting
  • husrens på ulike plasser (kan bookes via Magic Circle)
  • livsveiledning

Ønsker deg velkommen til en samtale!

MINA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mine tilbakemeldinger

Newbie

Tusen takk for en hyggelig samtale. Det var første gang jeg noen gang har ringt en spådame. Du roet ned mitt sinn ❤️ Fremtiden blir spennende.

Bianca

Tusen takk Mina <3. Jeg var borte i 19 timer og kommer alltid inn for kvelden og natten. Matmor fikk mer ro og er takknemlig fornøyd med din gode beskrivelse av meg og stedet på eiendommen vår, du mente jeg gjemte meg på. Du beskrev krattet, grusveien, søppelkassene og den store furua helt nøyaktig... Du fortalte matmor jeg hadde gjemt meg og var redd og ville komme hjem når jeg følte meg trygg og var sulten. Matmor satt oppe og ventet på meg og kl. 07 kom jeg hjem og ble sluppet inn. Regnvåt, uskadd, veldig sulten og mjauende glad for å se familien min igjen. Jeg fikk masse kos, stell og favorittmaten min og vi har alle sovet godt i natt. Potekoser fra Bianca.

Åshild

Tusen takk for veldig fin samtale. Fikk svar og bekreftelser på det jeg lurte på.

Karin

Hei Mina.Helt fantastisk å snakke med deg.Du traff altså så rett ,ble helt skjelven.Kommer nok til å ta kontakt med deg igjen.Du er bare helt kjempe dyktig☺

C

Superflink dame. Gir gode råd og er treffsikker.

Åshild

Hei Mina. Tusen takk for et veldig givende svar på eposten. Det sa meg veldig mye, og bekreftet det jeg hadde mistanke om. Var veldig godt å få det svaret. Må si jeg er litt spent på hva fremtiden bringer videre nå. Tar garantert kontakt igjen.

Benedicte

Mina er treffsikker og forteller meg ting som ingen kan vite om meg i fortid og nåtid. Hun anbefales av meg til andre.

Chris-Helen Echrehaug

Kjære Mina. Tusen takk for samtalen i kveld. Dette er en veldig treffsikker dame som vet hva hun prater om. Vi snakket sammen i går også, du formidlet kontakt med både min kjære, å min mor i dag. Du er fantastisk flink å dyktig, jeg anbefaler virkelig Mina på det varmeste! 😇

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?