• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Jeg kommer fra Hedmark og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

Lise

I kveld har jeg hatt gleden av å snakke med Grethe. Varm, respektfull og tydelig dame. Opptatt av å svare på spørmålet og ikke bruke energi på ting jeg selv ikke har etterspurt. Tusen takk.:-)

Line

Grete er veldig treffsikker og omsorgsfull i samtalene sine. Tar inn personer og situasjoner på en måte som ikke går an å gjette seg til. Veldig behagelig å prate med, og jeg er alltid roligere etter en samtale med henne. Tusen takk for at du finnes!

Vigdis

Wow for ei dame. Anbefales på det sterkeste! Vi snakkes igjen Grethe .❤

Ann Kristin Amundsen

Anne

Flott lesning og spot on på situasjoner jeg lurte på... Super veileder. Anbefales!

Linda

Tusen takk Grethe, katten kom....som du sa tilbake. Litt medtatt, men det skal gå bra. Linda

Maibritt

Takk for en utrolig samtale idag.Du tar inn alt bare ved et navn.Situasjon og fremover fikk jeg avklart og jeg er helt avslappet.Utrolig hvordan du beskriver en person og dens situasjon og gode råd på veien videre.Helt utrolig.Anbefaler å ta en prat med deg.Takk❤💖💗

Mie

Takk Grethe for den fine samtalen og den gode innsikten du ga meg og som jeg fikk klarhet i, i forhold til situasjonen i livet mitt. Det var spot on og hjalp meg til å løse noe som måtte løses følelsesmessig. Jeg anbefaler deg på det varmeste.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?