• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Jeg kommer fra Innlandet og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

rita

Tusen takk for fine samtaler Grethe <3 Du løfter meg opp og jeg blir møtt på en god måte <3 Du har helt rett i det du så og det du sier, det som har kommet til nå er helt rett, gleder meg til resten. Utrolig alt du tar inn og det er helt på kornet riktig <3 Takk for du er et sånn godt medmenneske Grethe, det betyr så mye <3

Britt

Tusen takk Grethe for en så fin samtale, samtalen vi hadde var om en kjær person som har gått over på den andre siden, allt du sa stemte på en prikk og gjorde veldig godt og snakke med deg. Du er fantasisk. Tusen takk ❤💚💛💜

O.

Jeg har hatt flere samtaler med Grete i forbindelse med en samværskonflikt som resulterte i rettssak. Grete er en troverdig, klok, dypt seriøs og tidvis kjærlig streng veileder som har vært en verdifull støtte i prosessen 🦋 Hun forbløffer med å fange opp situasjoner og beskrive disse på en overbevisende møte. I forkant av rettssaken ga hun gode råd for hvordan jeg skulle forholde meg i retten. Hun forutså også utfallet og at rettferdigheten ville seire. Jeg skal innrømme at jeg ikke turde å stole 100% på at saken min ville gå min vei, men Grete fikk rett. Jeg anbefaler Grete på det varmeste. Det er alltid godt å snakke med henne. Takk, Grete 🦋

Maibritt

Takk Grethe for en fantastisk samtale.Jeg ble helt perpleks da du kjente igjen navnet og stemmen min fra tidligere...du tok igjen tråden fra flere måneder tilbake.Jeg ble så utrolig glad for det.Du har en utrolig innsikt og ser helt klart..som å snakke med ei nær og god venninne.Tusen takk igjen.🙏🤝🌹🕊Anbefales sterkt🙏💕

Camilla

Første, men ikke siste gang jeg snakker med Grethe. Hun tok inn situasjonen uten at jeg gå noe informasjon eller ledetråder.

Anna

Mycket träffsäker på min situation, känner mig mycket lugnare efter samtalet. Grethe var fin att prata med och hon fick in allt så tydligt på nutid och det jag varit igenom tidigare. Nu skal jag följa hennes råd och så hoppas jag att det stämmer om framtiden också 🤗 rekommenderar henne varmt.

Varmeny

Ærlig, hjelpsom og god er Grethe! Sier det som det er på en mottakelig måte som gjør det enkelt å akseptere sannheten i seg selv. Vil en bare vel og motiverer til å stå i sin egen kraft! Er utrolig takknemlig for den korte samtalen vi hadde, den var verdt det.😊

kari bjørneseth

Hei, Snakket med deg på fredag om katta til barnebarnet som hadde blitt borte. Du snakket helt detaljert om hvorfor, det var helt utrolig hva du sa om Tarzan.Barna og mamma/n reagerte forskjellig da jeg videreformidlet hva du sa til meg.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?