• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Grethe ønsker å bruke sitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr, og synes det er en glede å kunne få bistå de som velger å la henne få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært henne å stole på seg selv sier Grethe. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene hun tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Grethe gir av sitt hjerte uten forbehold og uten å kreve. Hun kanaliserer energier og vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før hun åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen og jobbe profesjonelt. Likevel vil hun lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyrekommunikasjon kan hun også være behjelpelig med, men husk at her snakker hun ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Hun kan også finne bortkomne dyr og mennesker, men kan kun forholde seg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så hun kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil nevner også at Grethe jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Hun formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med GRETHE i fortrolighet.

Les også Grethes artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:
https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

Mine tilbakemeldinger

Paulina

Mycket duktig och träffsäker!

Nina

Grethe er kjempe dyktig. Hun er også varm og koselig å snakke med. Har snakket med henne to ganger nå, og begge gangene har hun rask tatt inn meg, kjæledyrene mine og den aktuelle situasjonen. Det hun så og tok inn, har vært til veldig god hjelp og støtte for meg. Jeg anbefaler henne på det sterkeste :-)

Kristin

Jeg har snakket med Grethe mange ganger og hun tar inn personer og situasjoner helt korrekt. Når det gjelder fremtid har alt skjedd som hun har fortalt. Grethe er utrolig dyktig og hyggelig å snakke med og jeg gir henne mine beste anbefalinger.

Sol

Anbefales på det varmeste💞 Jeg har snakket med flere veiledere, men Grethe er den som virkelig får inn og «ser» alt.

Jeanette

Hei Grethe!❤️ Jeg ringte deg for over 1 år siden ang en mann, du sa han ville komme tilbake noe han også gjorde det tok noe lengre tid enn hva du sa men tid er vanskelig å spå i. Jeg ringte deg igjen idag og følte du så situasjonen akkurat sånn den er og jeg føler meg roligere nå på mitt valg🙏🏼 Takk for tiden din❤️ Jeg anbefaler Grethe!

Anita

Du fekk rett! Loke, katten min, kom heim på fredag ettermiddag 👍🏻😊 Loke hadde vore vekke sidan tirsdag. Han er 2 år og har aldri vore vekke før. Eg var fortvila. Eg leita og leita, og hadde snakka med naboane. Eg var så redd for at han var blitt innestengt eller at det hadde skjedd han noko. Du sa at han hadde det bra og at han kom heim når han var klar. Han ga ikkje noko signal på kor tid han kom, så det kunne gå fleire dagar. Du sa også at han kom heim så ingenting var skjedd. Alt du sa stemnet! Takk for hyggelig samtale😊

Cecilie

Jeg ringte for å høre litt om hvorfor hunden min har endret seg litt i det siste og jeg må si at det jeg ble fortalt gjorde at mange brikker falt på plass for meg! Hun traff helt rett på hvordan han er og hvorfor han har endret seg litt i det siste. Jeg kan varmt anbefale Grethe da hun er nøyaktig, ærlig og direkte i sine tilbakemeldinger. Tusen takk Grethe❤️

Eva

Jeg har ringt mange her inne og kan spesielt anbefale Grethe! Hun er meget treffsikker og haler ikke ut tiden. Du skjønner at hun er genuint interessert i å hjelpe deg, og hun virker som hun ser alt rundt deg nesten før du får stilt et spørsmål. Jeg anser henne som meget ærlig i sine svar, og jeg er overrasket over hennes klarsyn, som stemmer gang på gang. Hun har hjulpet meg mange ganger gjennom en vanskelig tid. Jeg lander alltid etter en samtale med henne og får klarhet i ting - som igjen hjelper meg til å ta kloke valg. Hun fortjener alle de stjerner hun kan få! Takk, Grethe for at du er den du er, det betyr mye for meg ! :-)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?