• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Grethe ønsker å bruke sitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr, og synes det er en glede å kunne få bistå de som velger å la henne få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært henne å stole på seg selv sier Grethe. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene hun tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Grethe gir av sitt hjerte uten forbehold og uten å kreve. Hun kanaliserer energier og vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før hun åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen og jobbe profesjonelt. Likevel vil hun lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyrekommunikasjon kan hun også være behjelpelig med, men husk at her snakker hun ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Hun kan også finne bortkomne dyr og mennesker, men kan kun forholde seg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så hun kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil nevner også at Grethe jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Hun formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med GRETHE i fortrolighet.

 

Du kan lese Grethes artikkelen om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

Stine

En varm og god samtale❤️ Takk Grethe

Anonym

Jeg er så glad og takknemlig for at du hjalp meg Grethe. Katten ble funnet etter 12 dager i god behold på eksakt det stedet du hadde beskrevet! Stor takk<3

Eli

Veldig treffende. Flotte beskrivelser og treffsikkert. En nydelig og dyktig dame 👏👏 Ser frem til om resten blir realitet 😄 Anbefales på det varmeste 😇

Pia

Tusen tack för ett trevligt och givande samtalet. Känner mig lugnare och gladare efter detta samlat. Tack så hemskt mycket för dina tips o råd❣ Kommer ringa dig nästa år igen.

Indri

Jeg valgte ut Grethe da jeg for en stund siden hadde noen bekymringer angående en hund jeg nettopp hadde fått i min varetekt, og det virket på tilbakemeldingene som om hun er en god dyretolk. Grethe tok raskt inn hunden, og jeg kjente igjen det hun kunne formidle både om dyret og menneskene rundt. Jeg fikk gode og jordnære råd om hundens personlighet som gjorde det mye lettere for meg å legge til rette for optimale dager for oss sammen. Hjertelig takk, Grethe. Denne samtalen endret mye for meg til det bedre. Og vi har det så fint nå!

Magnar

Hei Grete Har vært i kontakt med deg noen ganger vedrørende salg av mitt firma. Må si jeg har fått klare svar som har gitt meg bedre innsyn og klarhet for de valg jeg har gjort. Firmaet er nå solgt, Tusen takk for god hjelp!

B F.

Kjære Grethe🌞 Endelig klarte jeg å spore deg opp etter 6år. Glemmer aldri den readingen, har tenkt på deg ofte. På søndag fikk jeg en ny reading som hjalp meg veldig mye. Alt du har sagt stemmer. Tusen takk. Klem B F.

Steinbukk 80

Jeg ringte Grete en kveld da jeg var veldig fortvilet og forvirret i en situasjon med en mann som jeg trodde jeg ikke ville se igjen. Hun sa du får noe informasjon og svaret kommer til deg snart. Og helt riktig! 2 dager senere fikk jeg svar på det jeg hadde grublet og rivd meg i håret over. Han sto helt plutselig rett foran øynene mine og jeg ble helt sjokkert. Håper resten stemmer også ❤️ Anbefaler Grethe på det sterkeste!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?