• Kanalisering og medium
  • Energier og husrens
  • Livsveileder og terapeut

Ønsker å gi deg håp, trøst og ro i sjelen.

Wenche hjelper mange mennesker med sine evner som klarsynt medium, slik at de kan få håp, trøst og ro i sjelen etter en fortrolig samtale.

Hun ser på alle områder av livet, og kan overbringe beskjeder fra kjære som har gått over til den andre siden.

Wenche ser personer, hører beskjeder, ser symboler/steder, og får ofte inn nøyaktige navn på personer. Det kan være fra de som fortsatt er her, eller de som har gått over. Energiene i hus fanger hun lett opp, og kan fortelle deg hvem som er der. Deretter hjelper hun dem over til den andre siden. Hun har ved flere anledninger fått dokumentert at navngitte personer, hendelser og årstall som hun har fått opp, har vært helt korrekte.

Det er også godt for alle å vite at det finnes noe mer enn det vi kan ta og føle på, og det at det er et liv etter dette jordiske. Det kan jo være en stor trøst å vite for de som har mistet noen av sine kjære. Det vet hun av egen erfaring.

Wenche ønsker å gi deg en bedre dag.

Velkommen!

Les mer om Wenche i Magasinet: Portrett-intervju med Wenche

Mine tilbakemeldinger

Tvillingjenta

Wenche tok meg med storm. Har snakket med så mange forskjellige veiledere, men å snakke med noen som har så sterke evner at hun klarer se tilbake til tidligere liv, det er kraftfult. Hun er så tilstede og klarer se over frykten, og stopper ikke ved frykten. Det er ekte og bevisst.

Linn

Veldig konkret og detaljert uten noe informasjon på forhånd. Anbefales!

Anne

Tusen takk for god hjelp Wenche 😊 skal følge rådene dine. Ønsker deg en god sommer 🌞

Anne

Tusen takk for god hjelp og for dine evner ❤️ Du var kjempetydelig og virkelig klarsynt. Det betydde mye, og du gav meg ro på at ting vil gå bra, mer spesifikt. Så tusen takk Wenche😊

Mathilde

Jeg har alltid ringt Wenche i flere år og føler hun er den ene som er konkret, tillitsfull og ikke utnytter tiden!

Skyttekvinne

Jeg snakket med Wenche for en stund siden. Å jeg er imponert , hadde ett par men jeg lurte på. Hun sa det ikke var noe å satse på .. men hun så en annen som ville dukke opp å hun fikk opp et navn .. å han har nå dukket opp å navnet hun sa stemte .. jeg er mål løs av Wenche s evner å nå er jeg meget spent i forhold til resten hun fortalte.. Tusen takk Wenche .. Du er virkelig dyktig og fantastisk ..

Anonym

Snakket med deg for noen dager siden. Jeg var helt på bunn i kjelleren og gråt hver dag før jeg pratet med deg. Jeg sa ikke noe annet enn at jeg ville høre om kjærligheten. Du kom inn på min eks med engang og det du fortalte videre stemte. Du sa jeg ville få en melding av han om ikke lenge og julaften kom det en melding. Veldig hyggelig melding. Akkurat som du sa. Jeg har også blitt litt roligere i kroppen etter samtalen. Så nå håper jeg at det blir mer kontakt utover og om det blir mer på nyåret. Jeg håper i hvert fall på det. Tusen takk for at jeg fikk prate med deg. Du var heller ikke ute etter å dra samtalen lengre enn nødvendig.

Gunhild

Hjertelig takk for hjelpen. Wenche er meget intuitiv og treffsikker. Med sikker «hånd» løser hun opp i følelsesmessige blokkeringer. En stor opplevelse å snakke med henne. Jeg anbefaler Wenche på det varmeste!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?