• Klarsynt medium/sjaman tromming
  • Finner dyr/dyrehealing
  • Tarot og andre typer kort

Størst av alt er kjærligheten!

Gunhild har vært klarsynt hele sitt liv. Hun har hjulpet mange gjennom årenes løp, og nå ønsker hun å hjelpe enda flere. Livet er altfor kort til ikke å kunne glede seg over selve livet, mener Gunhild. Hun har vært så heldig og fått flere Mestere som sine nærmeste hjelpere, og de kommer til henne mens hun jobber.

Sitter du fast og føler deg utbrent? Har du problemer i kjærlighetslivet, med familie, jobb eller økonomi?

Gunhild har et sterkt ønske om å hjelpe deg med å finne veien fremover

Her er andre ting som hun også kan være behjelpelig med:
Tarot
kort og mange andre typer kort
Healer/fjernhealer
Medium/Sjaman-tromming
Finne dyr/d
yrehealing
Runelegging
Drømmetydning 
Chakrabalansering 
Se dine hjelpere og din skytsengel

Velkommen til en fortrolig samtale med GUNHILD

I magasinet kan du lese et lengre Portrettintervju med Gunhild

Mine tilbakemeldinger

Britt Anita

Tusen takk fineste Gunhild! 🤗 Fantastisk å snakke med deg. Treffsikker og hjerte god 🙏 Du brekfrefter at jeg er på riktig vei, og nesten i mål føles det som. Du får frem det som er riktig på min vei. Du healer mitt hjerte som er i tvil. Hun tar inn mine energier og løfter dem, og veileder meg på rett vei. Det gir meg ro i sjelen. Får bekreftelse på det jeg tenker. Det beste er at du ser hva jeg står i og menneskene rundt meg. Ditt klarsyn gir meg svar på veien videre. Problem og utfordringer blir små bagateller. Du får meg til å forstå mennesker og situasjonen, etter at jeg har snakket med deg. Dette er en engel som jeg anbefaler fra mitt hjerte. Hun ser deg ❤️ Takk, jeg er takknemlig 🙏

Reidun Fjæren

Tusen Tusen Takk for din fantastiske hjelp <3 Boris dukket nettopp opp hjemme, i fin form og sulten som en ulv. :) Du hadde helt rett....han dukket opp. Og der var en ny pus som han var på besøk hos. Utrolig treffsikkert <3 Anbefales på det sterkeste <3

Marit

Gunhild er ei meget dyktig og treffsikker dame. Jeg har snakket jevnlig med henne og har hjulpet meg mye. Takk Gunhild 🙏🍀

Gunn R V

Vi fant igjen kosedyret på campingen vi. 😉Det var som du sa. Det var noen guttestreker ute å gikk og kosekatten kom til rette.

Magikern

Du är bäst!

Kristin

Gunhild er fantastisk dyktig- og jeg snakker jevnlig med henne. Hun får opp bilder og formidler de slik at du får innsikt, forståelse og klarhet i det som opptar deg. Treffsikker.

Harriet

Fikk så fin veiledning og følte på en ro i mange dager etterpå. Mye positiv energi. Anbefales!

Anne karin

Ho her veldig hjelpsom til å løse problemer hos deg, å hjelper deg på vei. Ho er snar i svarene sine. Anbefaler dere henne :)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?