• Kjærlighet og relasjoner
 • Dyrekommunikasjon
 • Medium og healer

Klarsynt livsveileder med mange faste kunder

Kjære medmenneske,

Jeg er Ella og jobber som klarsynt/medium/healer for Magic Circle.

Jeg jobber med kjærlighet som verktøy og er spesielt opptatt av selvfølelse og relasjoner. Rett og slett vårt forhold til oss selv og andre. Spesielt kjærlighetsrelasjonene. I flyt er jeg spot on på relasjonene dine og personene du dater. Jeg elsker å jobbe med dette!

Noen vil snakke om jobbmuligheter og business, mens andre igjen er engstelige og ønsker et medmenneske å snakke med. Temaene er gjerne mange.

Jeg snakker også med dyr, det har jeg gjort hele livet. Så har du et kjæledyr du ikke forstår vil jeg veldig gjerne hjelpe deg med det også.

Jeg har tidligere jobbet mange år i større internasjonale selskaper. I dag arbeider jeg som intuitiv veileder, rådgiver og skribent. Jeg er spesielt opptatt av mellommenneskelige forhold, naturmedisin, ernæring og dyrevelferd.

Jeg er nå midt i livet og fortsetter å utdanne meg innenfor det alternative hos de beste, både innenfor naturmedisin og mediumskap. Blant annet hos lærerkrefter fra Arthur Findlay College, England. Min læremester og mentor er mediumet Colin Bates ved denne skolen.

Jeg medlem av:

NSF Norsk Spiritualist Forening
NSFM Norsk Spiritualist Forening Mediumforbund
NPS Norsk Parapsykologisk Selskap
SNUI Spiritualists' National Union

NNH Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Jeg samarbeider med mitt spirit team og ber om å få være et redskap for den høyeste og reneste kjærlighet. Jeg ber om at alt arbeid jeg gjør møter det høyeste behov.

Jeg har hjulpet flere med mitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder. Jeg vil ikke ta valgene for deg, eller fortelle hva du skal gjøre, men jeg vil fortelle deg det jeg ser. Du har en fri vilje og den er kraftfull. Så kraftfull at du kan sette deg selv fri.

Jeg vil fortelle deg hvordan jeg opplever energiflyten rundt deg, hvor du er på vei om du fortsetter slik og hvilke blokkeringer jeg ser. Jeg vil formidle hvordan du kan sette deg fri fra dette. Slik starter prosessen. Det er healing i dette.

Jeg har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass. Ring meg da vel!

Varm hilsen fra Ella

 • Reading
 • Healing
 • Mediumskap
 • Intuitiv veiledning
 • Kosthold
 • Dyretolk
 • Husrens
 • Hjelpere/guider
 • Tidligere liv
 • Selvfølelse
 • Relasjoner
 • Kjærlighet
 • Økonomi
 • Business/strategi
 • Viktige valg

 

 

 

Mine tilbakemeldinger

Einar

En fin balansert samtale jeg hadde med deg som gir ettertanke i forhold til å forstå seg selv og andre meget bra 😊💕

Anki

Kjære Ella. Det ble ikke helt som du sa det. Det var ikke ham som tok kontakt. Jeg sendte ham en forsiktig melding uten noen forventninger om å få svar, men svaret kom. Og denne gangen føles det som om kommunikasjonen mellom oss går lettere. Nå får jeg bare se hva som skjer. Men uansett så klarer jeg meg fint framover.

S

Etter å ha ringt Ella og flere om en situasjon angående kjærligheten, så tok jeg endelig poenget til Ella og bare frigjorde meg fra hele situasjonen da jeg ikke kom noen vei. Det var ikke den veien jeg ville det skulle gå, men realiteten tillot ikke noe annet. Og da var det bedre å bare avslutte det, og frigjøre meg fra noe som egentlig virket som en håpløs vei. Kanskje vil jeg angre, men det er bedre å vite hva som er hva, enn å ha en ringerunde om hva han tenker og hvordan det blir i tiden fremover. Jeg ga slipp. Ingen enkel sak, men det frigjorde meg fra noe som bare var smertefullt.

Anki

Kjære Ella. Jeg hadde vanskelig for å tro på det du sa til meg i vinter. Derfor har jeg vel egentlig brukt unødvendig tid og penger her inne, på ulike. Vil fortelle at jeg har funnet tilbake til den personen jeg egentlig er. Ikke noe nytt om min eks som jeg savner, men nå har jeg funnet ut at jeg ikke trenger han for å være lykkelig. Så er spent på å ordne opp i livet mitt, og kjenne at de følelsene slipper taket nå.

Engel

Tusen takk for den fine samtalen🌷 kommer med tilbakemld på at det du beskrev skjedde. Du gir alt fra hjertet, og er ærlig og direkte❤ hverken pynter på detaljer eller sier noe useriøst. Føles så lettelse å prate med deg. Utrolig dyktig, bør prøves.

K

Ganske flink. Det som er så bra med Ella er at hun ikke bare spår, men også gir deg gode råd på veien. Jeg ringer Ella når jeg trenger motivasjon og en annen synsvinkel. Hun er flink til å få deg til å hjelpe deg å tenke annerledes, noe jeg setter pris på. Pynter heller ikke på ting. Og det hun spår bruker vanligvis å stemme. Vil absolutt anbefale henne.

Nina

Fantastisk dame. Anbefales. 🌸😊

A

Kjære Ella, pratet med deg for andre gang i går. Ville se om du fikk opp det samme som du fikk opp første gangen vi pratet sammen, uten å gi deg noen ledetråder eller noe som helst å gå på. Du fikk opp det samme. Men det fine med deg er at du så god, og minner meg på at man har fri vilje hele veien, og at det er ikke slik at det blir sånn og sånn som du får opp, men at man hele veien har fri vilje og kan velge bort og velge og ta i mot. Det er ikke mange andre som sier det. Og det ga en fridomsfølelse, enn følelsen av at livet er slik og slik, man er bundet til å bare akseptere alt kommer uten å ha noe valg om å ta i mot eller ikke. Tusen takk for veldig god samtale, og masse god energi.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?