• Kjærlighet og relasjoner
  • Dyrekommunikasjon
  • Medium og healer

Klarsynt livsveileder med mange faste kunder

Kjære medmenneske.

Trenger du noen å snakke med?

Er du usikker på kjærlighetsrelasjonen du er i, og er redd for å bli såret?

Sitter du fast i et handlingsmønster som gjør at du ikke kommer videre i livet ditt?

Kanskje trenger du en å sparre med?

Jeg har hjulpet mange med mitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder. Jeg vil ikke ta valgene for deg, eller fortelle hva du skal gjøre, men jeg vil fortelle deg hva jeg ser. Du har en fri vilje, og den er kraftfull. Så kraftfull at du kan sette deg selv fri. Jeg vil fortelle deg hvordan jeg opplever energiflyten rundt deg, hvor du er på vei nå om du fortsetter slik og hvilke blokkeringer som står i veien for deg. Så vil jeg formidle hvordan du kan sette deg selv fri fra dette. Slik starter prosessen. Det er healing i dette.

Mitt sterkeste område er kjærlighet og relasjoner, men jeg hjelper deg også med spørsmål rundt andre temaer.

Kjenner du at det er akkurat meg du skal snakke med, så er det kanskje slik. Du er du hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til meg.

Noen ganger kan en samtale gjøre livet lettere.

Velkommen, kjære medmenneske!

Varm hilsen fra Ella

  • Klarsynt Livsveileder
  • Kjærlighet/Relasjoner
  • Dyrekommunikasjon
  • Healing
  • Medium

 

 

Mine tilbakemeldinger

Isabella

Positiv og hyggelig dame. Morsom dame og prate med da hun er treffsikker. Hadde mye rett på nåtid. Hun hadde også rett i et spesifikt spørsmål som viste seg å bli et negativt utfall. Gjenstår å se hva som skjer med kjærligheten 😊

Beate

Veldig flink og treffsikker. Det meste skjer, selv om det kan ta litt tid noen ganger. Man blir bedre kjent med seg selv.

Jansen

Veldig hyggelig samtale, jeg fant ut av mye. Det var noe som manglet, hun stusset litt og jeg ble ikke helt fornøyd med svar, men helhetlig helt greit, ringer kanskje igjen.

Lene

Fy søren, denne dama kan virkelig det hun driver med! Var 3 gangen jeg har pratet med henne nå, og bare utifra navnet mitt så kan hun virkelig se meg og situasjonen og energiene rundt meg helt uten at jeg trengte å si så mye om det. Hun er ærlig, hun gir ikke spådommer man vil høre bestandig. Men så har hun gitt meg utrolig mange gode råd og veiledning til å føre meg på rett og positiv vei videre i livet. Og alle de 3 gangene så har spådommene fremover stemt, og det er det ikke så mange som har fått til. Hun er utrolig behagelig å prate med og virker som hun har utrolig mye god omsorg for de hun prater med. Kommer til å bruke henne flere ganger jeg føler jeg står fast på ting. Ella anbefales på det sterkeste!

Tourunn

Wow, sier jeg bare. for dere som ikke har hatt samtale med Ella, må jeg bare si at dere må prøve. En fantastisk god og treffsikker dame og prate med. Hun fortale mye hun aldri kunne ha visst om meg og ga meg fine verktøy på veien. Tusen takk Ella )

Emilie

Veldig flink! Hun så akkurat det jeg trengte å høre ☺️

Rose

Treffsikker, god veileder og positiv dame. Takk for den fine veiledningen!

Karlsen

Veldig imøtekommende og hyggelig. Masse positive ord og tips på veien videre, nøyaktig. Anbefales!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?