• Synsk medium
  • Savnede dyr og gjenstander
  • Tarot & healing

Tar inn detaljerte beskrivelser av deg og forholdene du har rundt deg

Still meg spørsmål og du vil få ærlige og direkte svar! Du vil umiddelbart merke at jeg ser både deg og det som er rundt deg. Du får detaljerte beskrivelser av forholdene jeg ser. Eksempler på dette kan f.eks. være kjærlighet og situasjoner rundt relasjoner, samt bolig, finans og jobbsituasjon.

Jeg er svensktalende, og har mer enn 20 års erfaring som profesjonell «Spådame». Gjennom disse årene har jeg bygget opp flere kjente spåtjenester hvor jeg har rekruttert og utviklet spådamer som har blitt meget kjente.

Jeg elsker jobben min og alle de gode tilbakemeldingene jeg får når kunden føler og ser seg forstått i sitt liv.

Mine evner er medfødte, så det å se, vite og være annerledes er helt naturlig for meg. Denne evnen har gått i generasjoner på morssiden av slekten. Jeg bruker ikke mine avdøde slektninger til å kanalisere informasjon. Jeg går rett opp til et høyere bevissthetsnivå som kalles Akashaarkivet, der hvor all informasjon om all eksistens ligger lagret. Jeg spår på skjebneviljen, altså det som faktisk skjer. Jeg jobber med klarsyn, klarfølthet og kanaliserte beskjeder. Når du som kunde stiller spørsmål som er viktige for deg, får jeg umiddelbart klare bilder som gir svar på dine spørsmål.

Her er hva jeg kan hjelpe deg med:

Kjærlighet – Parforhold – Familie – Relasjoner – Tankeleser – Karriere – Finans – Økonomi – Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Husrens

Arbeidsmetode:

Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Healing

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Jobber som:

  • Klarsynt/synsk
  • Tarot
  • Medium
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

Varmt velkommen!

JEMMY 

Svensktalende 

 

Mine tilbakemeldinger

Gunilla

Du bekräftar det jag redan känner och jag inser att jag har en stark intuition. Tack för vägledning Jemmy.

Lejon

Jemmy är defenitivt den bästa! Skrämmande träff säker både på tid och har helande förmåga.

Sanna

Jemmy är väldigt duktig och hon träffar rätt varje gång. Jag har blivit spådd av henne i många år och allt hon har sagt har stämt. Jag är tacksam att jag hittat henne igen! Rekommenderar starkt!

Heidi

Tusen takk Jemmy for oppklarende samtale. Du er bevis på at det finnes klarsynte. Du er rask med dine svar. 🙏

Turid Arvidsson

Jeg har fått hjelp av Jemmy i mange år, og hun er både direkte og ærlig om hva hun ser. Jeg ønsker fortsatt å benytte meg av hennes hjelp.

Alma

Utmärkt, kunnig, begovad ärlig!

Kenneth

Ända sedan 1970 talet har mitt intresse varit stort för det som man inte ser och man har varit i kontakt med många medium och när man fick kontakt med Jemmy så blev man helt imponerad för hon läste av mina energier välldigt snabbt och det hon sade stämde helt så jag vill vänligen rekomedera henne.

Margarethe

Jeg har blitt spådd av Jemmy siden 2007 og hun har alltid hatt rett på meg! Selv der jeg skulle ønske hun hadde feil…… Takket være henne har jeg fått hjelp til å ta de rette valgene i livet. Helt klart Sveriges råeste! I tillegg er hun utrolig morsom og meget direkte!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?