• Klarsynt veileder
  • Medium og healer
  • Dyretolk

Som klarsynt veileder og dyretolk ønsker jeg å gi deg hjelpen du trenger

Jeg er norsk og spansktalende, og har jobbet innenfor det alternative siden 2007.

Hos meg får både mennesker og dyr healing. Og når jeg healer, går jeg inn i din eller ditt dyrs energibaner og finner blokkeringer som jeg løser opp, og renser chakraene.

Som klarsynt er mine områder:

Fremtid, Økonomi, Parforhold, Tvillingsjeler og Sjelevenner.

Mine spesialfelt:

  • Dyretolk – hjelper deg å forstå ditt dyr bedre
  • Sjelevenn/Tvillingsjel
  • Medium - kan få opp hvem du har kontakt med på den andre siden
  • Healer – Chakra balansering
  • Renser hus

Jeg møter både deg og dyrene med ydmykhet og empati.

Velkommen til en fortrolig samtale - YOLANDA

THE SKY IS THE LIMIT 💜

 

Mine tilbakemeldinger

Julie

Har ringt flere spådamer for å få hjelp med å lese hunden min, men har aldri fått noen konkrete nøyaktige svar om hvordan han føler det og har det. Det fikk jeg endelig denna gangen! Tusentakk!

Kari

Ho er helt super ♥️ Anbefales virkelig. Prata med ho den dagen som var dato på min pappas død og som døde på bursdagen sin 🌺 Var deilig å få den praten og hva ho fikk opp. Ho fikk opp både om pappa og han jeg dater ♥️ Tusen takk.

Kristin Nomi

Yolanda hjalp meg og fann min bestemor som er min guide, og Kennet på den andre siden. Ho såg klart kva slags folk jeg har hatt kontakt med, og kven som skal komme inn. Det gjenstår og sjå om det skjer. Spennande samtale. Love from Kristin

Anonym

Tusen takk til deg, snakket med deg for en stund siden, og fikk bekreftet slik du fortalte🌷🌷🌷bare en ting som endret seg som ikke stemte.

Anne

Han tok kontakt slik som du sa. Men det var bare for å gratulere meg med dagen. Ikke noe mer. Så nå får jeg bare se hva som skjer videre. Savnet etter ham er stort. Og det har tatt tid for meg å finne tilbake til meg selv igjen. Det gjør det fortsatt, men jeg høyner et håp langt der ute.

Marte

Treffsikre Yolanda 🌸 snakket med deg tidligere i år vedrørende jobb og du så hvilken retning jeg skulle inn i. Jeg ville bare takke deg for oppmuntringen og rådene du ga meg på veien. Hadde det ikke vært for deg hadde jeg kanskje ikke holdt på med hva jeg gjør per dags dato. Du så inn i kjærlighetslivet mitt, og alt du sa skulle skje, skjedde. Anbefaler deg på det varmeste ❤️

Anonym

Tusen takk😍 fikk en ting til bekreftet Kommer tilbake med tilbakemeld på det som jeg venter på😄

Godedeg

Denne veileder har magiske evner og kan varmt anbefales

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?