Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Kjærlighet og magiske formler

Kjærlighet er et evig og følelsesladet tema, det kan handle om ny lykke, usikkerhet eller fortvilelse. Alle opplever vi kjærlighet en eller flere ganger i livet og alt hva det innebærer av tanker og følelser.

 Text: Mina. Bilder: Midjourney

Mange sliter med usikkerhet, så for oss på Magic circle er det viktig å kunne hjelpe deg på veien videre med å se hva som ligger rundt deg av muligheter, men iblant så kan det behøves litt hvit magi til de svarte stundene så her kommer to enkle besvergelser du kan prøve deg på. Helt ufarlige og hvem vet... kanskje de fungerer også...

Knyte knuter

Å knyte knuter forbundet med magi er gammelt. Denne typen av magi er en av de eldste åndelige og kreative trylleformler som man kan finne i gamle skrifter fra langt tilbake i tiden, men enda kan den innta en viktig plass i dagens moderne verden. Knuter har alltid vært et symbol for sann og varig kjærlighet, gitt som talismaner med ord som dette: " så lenge som denne knute består, så skal også kjærligheten." Så kanskje er det noe i de gamle trolldoms ordene, det kan i iallfall være verdt å prøve.

Tidspunkt: helst på en mandag med stigende måne og før du går og legger deg. Stigende måne står for voksende kjærlighet og engasjement.

Kraften blir større jo nærmere fullmåne det er, så de to - tre nærmeste dagene før fullmåne natten er mektige for tre dagers besvergelser og for å føre to personer nærmere hverandre. 

Tenn et langt lys, helst rødt eller rosa. Ta et snøre av naturfiber så som bomull, ull eller jute på ca. 20 - 25 cm. Sett deg fremfor lyset, hold opp snøret og si: jeg vil komme nærmere … (navn) i kjærlighet, knyt så en knute på snøret.

(Gjør tre knuter med litt mellomrom omtrent midt på snøret) men bare en knute den første kvelden.

For hver knute du binder så sier du:

"TRE GANGER KJÆRLIGHETS KNUTER JEG BEFESTER, UBRYTELIGE ER KNUTENE, LENGE MÅ KJÆRLIGHETEN HOLDE…"

"TRE GANGER KJÆRLIGHETS KNUTER JEG BINDER, KJÆRLIGHETEN ER BUNDET MELLOM… (ditt navn) OG... (navnet til den du vil knytte til deg)"

"SÅ SKAL DET BLI SOM JEG TELLER FRA TRE... TRE, TO, EN OG KJÆRLIGHETEN ER BUNDET."

Legg snøret under puten din i tre netter. Før du legger deg gjentar du dette. Hold snøret fremfor lyset, knyt en ny knute (til du har tre stykker) og gjenta ordene.

Behold snøret under puten så lenge du ønsker at trylleformelen skal være aktiv.

tre knuter

Enklere variant

Du kan også utføre knutemagi i en enklere variant. Ta et snøre i naturfiber som bomull, ull eller jute. Knyt en knute på snøret imens du sier: JEG KNYTER DENNE KNUTE FOR Å BINDE … (navn) TIL MEG. KOM TIL MEG....KOM TIL MEG....KOM TIL MEG.

Knyt snøret rundt ditt venstre håndledd og la det være på så lenge du behøver for at den personen du nevnte ved navn skal vise deg interesse.

Husk at trolldomsformlene må tas på alvor, gjør de med tanke på at dette er noe du manifester og virkelig vil. Da er det gode sjanser for at det virker… LYKKE TIL.

Skrevet for Magic circle av Mina.

mina profilbild