synske ylva

Ylva

synske ylva

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

  • Klarsynt
  • Medium
  • Veileder

Følger strenge etiske regler, er ærlig, konkret og treffsikker.

Ylva er født klarsynt og har fra hun var liten sett og opplevd uforklarlige ting som noen ganger var skremmende. Da hun var tenåring begynte hun å søke svar på det hun opplevde. Etter mange år med søken, ble det uforklarlige til klarhet.

Ylva er utdannet homeøpat og hudpleier. Har Reiki Master i Ny Tids Reiki, som er oppgradert fra 3. dimensjon til 5. dimensjon. I tillegg har hun kurs i mediumskap, og kurs fra Norge og Danmark på sjelelesing (hvordan lese og jobbe med ulike tematikker  i livet/ hente informasjon på energiplan).

Når du ringer Ylva, ber hun om fornavn og fødselsdato. Dette gjør hun for å skape en forbindelse til kilden, slik at den informasjonen du skal ha, kommer til deg.

Ylva ser ingen begrensning på hva hun kan jobbe med på energiplan, og du kan du spørre henne om alt! 

Velkommen til en samtale med YLVA

Mine tilbakemeldinger

M

Veldig treffsikker og hyggelig å prate med! Det er verdt tiden til den som ønsker en prat❤️

Silje

Veldig treffsikker, kom raskt fram til svaret jeg trengte. Utrolig dyktig, hjalp meg til å få den innsikten jeg trengte for å komme meg videre:) Anbefales på det varmeste:)

Anne

Snakket med deg i går, og må si du var veldig sikkert og konkret! Du tok inn alt slik det er, så tusen takk 🥰 Håper ting blir bedre, som du sier!! Tusen takk for en fin samtale! ❤

Laila

Utrolig treffsikker og tar raskt inn detaljer og andres følelser. Jeg har brukt Ylva i flere år og for utenom hennes klarsyn er hun en veldig dyktig samtalepartner og veileder. Mine beste anbefalinger.

A

Fine vakre sjel Ylva ❤️ Har snakket med deg i mange år og du er like treffsikker hvergang 🙏 Du har en utrolig evne. Du tar energien rask inn, er rett på og ærlig . Vi er mange som trenger deg 😘 Mine aller beste og varmeste anbefalinger ❤️❤️❤️

Anne

Wow. Det ble bedre i august som du sa. Jeg klarer å se framover, og etter å ha tatt et steg fram og to steg bak så har jeg nå snart tatt tre steg fram. Begynner å få orden på livet mitt igjen. Og troen på meg selv igjen. Han jeg spurte om som du ikke klarte å se det jeg håpet på, er ikke så viktig for meg lengre. Klarer å være lykkelig uten ham.

Anne Karin

Veldig flink å lese personer og forklare situasjoner og gi ett innblikk i økonomi. Veldig treffsikker og gir klare svar. Anbefaler dere henne :)

Anne

Tusen takk. Jeg ble veldig lei meg etter at jeg pratet med deg. Men du var vennlig og kjærlig. Det du så var ikke det jeg håpet på, men det hjalp meg med å ikke gå å vente på en person som er egoistisk. Og ikke villig til å prate ordentlig ut. Det du fikk opp om ham stemte ut i fra hva andre av mine venner oppfattet han som. Jeg fikk nesten gåsehud når du beskrev han. Og jeg savner nok det beste med ham og glemmer det dårlige og hvorfor det ble brudd. Nå gjelder det bare å komme seg gjennom de neste månedene. Og stole på at du så at ting endrer seg til det beste for meg i august. Heldigvis har jeg vært så lur å lagt en del planer for sommeren så det vil gå bra.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?