Ylva

  • Klarsynt
  • Medium
  • Veileder

Jeg er født klarsynt og har fra jeg var liten sett og opplevd uforklarlige ting som noen ganger for meg var skremmende. Da jeg var tenåring begynte jeg å søke svar på det jeg opplevde, og etter mange år med søken, ble det uforklarlige til klarhet.

Jeg er utdannet homeøpat og hudpleier. Har Reiki Master i Ny Tids Reiki, som er oppgradert fra 3 dimensjo til 5 dimensjon. I tillegg har jeg kurs i mediumskap, og kurs fra Norge og Danmark på sjelelesing (hvordan lese og jobbe med ulike tematikker  i livet/ hente informasjon på energiplan).

Jeg følger strenge etiske regler, er ærlig, konkret og treffsikker. Jeg kommer raskt inn til kjernen av problemstillingen.

Når du ringer meg, ber jeg om fornavn og fødselsdato. Dette gjør jeg for å skape en forbindelse til kilden, slik at den informasjonen du skal ha kommer til deg.

Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt! 

Velkommen!

YLVA

 

Mine tilbakemeldinger

Alexandra

Dyktige flinke og super treffsikker Ylva :) Har snakket med deg mange gange og du har exeptionel evne og veldig treffsikker ❤️ I tilleg veldig empatisk , lyttende og ikke dømmende med stort omsorg for dine klienter 😘 Anbefales på det varmeste ❤️

Kristin Gustafsson

Snakket med Ylva flere ganger, hun er utrolig treffsikker og behagelig og snakke med. Hun tar inn situasjonen, og kommer med konkrete råd som gjør at du skjønner at hun er dyktig. Hun er meget kunnskapsrik, og en terapaut man kan spørre om alt. Hun gir alltid ærlige tilbakemeldinger, noe som jeg personlig setter stor pris på. Vil annbefale henne på det varmeste 💕. Kristin

Alex

Hei kjære Ylva 😊 jeg vil bare si at du er UTROLIG treffsikker og veldig dygtig klarsynt ! Du ser med en gang og svarer fort, konkret og selvsikker ! Jeg har pratet med deg en del ganger og du bummer aldrig !!! Jeg husker vi pratet sammen før jul og jeg skulle inn i et nytt oppdrag . Du sagde at det kommer til at gå veldig bra og jeg var skeptisk pga en dårlig oplevelse jeg hadde for innen ! Idag fikk jeg at vite fra sjefen min det du hadde beskrevet og det var 100% match !! Fikk helt gåsehud hvor præcis du hadde forutsakt det ! Alt hvad du har Sakt igjennem vore samtaler har KUN slått 100% match ! Og det virker som om din klarsynethed blir sterkere og sterkere for hver gang ! Jeg vet når jeg ringer til deg da vil jeg få ærlig og 100% korrekt svar ! Du har aldrig Bummet ! Glæder meg til vore mange samtaler og takk fordi du er som du er og du har en ekseptionell evne / gave fra Gud ❤️ Klem fra meg , Alex

A

Kjære Ylva :) nå har jeg pratet med deg mange ganger og HERLIGHET for din klarsynthet og at du er jammern treffsikker ! Jeg blir overrasket igjen og igjen ! Behagelig at prate med ! Kritisk sans og ærlig ! Sjeldent jeg har opplevet en så treffsikker klarsynt ! Anbefales på det varmeste ! Hun SER virkelig ! Klems A

Anita

Du setter deg raskt inn i situasjonen. Man får gode råd. Tusen takk!

C Jacqueline

Ylva har jeg hatt kontakt med før og hun kan virkelig anbefales. Hun SER er ingen tvil.. Tar inn den/de du ønsker å vite om, for meg kjærlighet, gjett om hun så !! Leser personen 100% helt fantastisk.. og her var det rett.. Anbefales :-)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?