• Tolkning av horoskop
  • Kjærlighet og parforhold
  • Jobb og god kommunikasjon

Har mange års erfaring med å tolke horoskoper

Hvem er jeg og hvilke muligheter har jeg? Hva er mine talenter, evner og ressurser? Hvordan blir fremtiden min? Hvilke valg skal jeg ta? Har jeg møtt den rette? Når bør jeg skifte jobb? Hva skjer det neste året? Hva skal til for å finne veien videre?

Dette er noen eksempler på mange spørsmål som astrologi kan gi deg svar på. Jeg bruker vestlig astrologi for å se hva som foregår i livet ditt og hvilke prosesser du er inne i, og har mange års erfaring i tolkning av horoskoper.

Jeg kan også svare på spørsmål om kjærlighet og parforhold. Vanskeligheter i nære forhold kan oppstå som følge av dårlig kommunikasjon. Vet du hvordan din partner, venn eller kollega kommuniserer, kan mange problemer bli løst.

Husk å oppgi fødselsdato, klokkeslett og fødselssted.

Randi Bjærum

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Randi 

Mine tilbakemeldinger

Elin

Hei Randi! Jeg lurer nesten på om du er klarsynt/synsk i tillegg til å stille horoskop! For jeg kan ikke skjønne at du kan treffe så godt på hendelser og tidspunkter ved bare å lese stjernene? Jeg fikk en «advarsel» av deg før jul om at jeg måtte være oppmerksom på eklipsene dette året, og at noe «gammelt skulle brytes ned, og noe nytt skulle bygges opp. Det ville være ubehagelig en stund, men så skulle jeg gå til noe nytt og bedre.» Og du fikk så rett, for dagen etter måneformørkelsen i januar kom første «smellen», og også endringene som inntraff i februar forutså du. Jeg er ikke ved veis ende i denne endringen ennå, men nå har jeg hele tiden i bakhodet det du sa om at jeg kom til å ha «fetter Anton»-flaks :) Så jeg har stor tro på at dette skal gå bra nå, og det er takket være deg!

anonym

jeg synes hun gjør en god jobb. Det hun har hjulpet med har hjulpet meg mye.Både det hun har sagt og skrevet

Therese

Du har klart å få meg til å se ”ting” på en ny og positiv måte. Treffsikkerheten din hos meg er ganske stor, og av og til skulle jeg nesten tro at du var ”flue” på veggen. De beskrivelsene og samtaler jeg har hatt med deg er som jeg nesten skulle tro du kjente oss. Du har klart å hjelpe meg gjennom kjærlighetssorg og rådført meg slik at jeg ser ”ting” på en mer positiv måte. Jeg synes du er utrolig og er kjempetakknemlig for at du har den jobben du har. Takket være deg har jeg stor tro på stjernehoroskopet.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Snakk med våre klarsynte

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

Få akkurat den veiledningen du behøver

Ny kunde?
Få 100 kr i rabatt!
Elsker han meg?
Ny jobb?