• Synsk medium
  • Healing
  • Savnede dyr og gjenstander

Jemmy tar inn detaljerte beskrivelser av deg og forholdene du har rundt deg.

Still henne spørsmål og du vil få ærlige og direkte svar! Du vil umiddelbart merke at hun ser både deg og det som er rundt deg. Du får detaljerte beskrivelser av forholdene hun ser. Eksempler på dette kan f.eks. være kjærlighet og situasjoner rundt relasjoner, samt bolig, finans og jobbsituasjon.

Jemmy er svensktalende, og har mer enn 20 års erfaring som profesjonell «Spådame». Gjennom disse årene har hun bygget opp flere kjente spåtjenester hvor hun har rekruttert og utviklet spådamer som har blitt meget kjente.

Hun elsker jobben sin og alle de gode tilbakemeldingene hun får når kunden føler og ser seg forstått i sitt liv.

Jemmy sine evner er medfødte, så det å se, vite og være annerledes er helt naturlig for henne. Denne evnen har gått i generasjoner på hennes morsside av slekten. Hun bruker ikke sine avdøde slektninger til å kanalisere informasjon. Hun går rett opp til et høyere bevissthetsnivå som kalles Akashaarkivet, der hvor all informasjon om all eksistens ligger lagret. Hun spår på skjebneviljen, altså det som faktisk skjer. Hun jobber med klarsyn, klarfølthet og kanaliserte beskjeder. Når du som kunde stiller spørsmål som er viktige for deg, får hun umiddelbart klare bilder som gir svar på dine spørsmål.

Her er hva Jemmy kan hjelpe deg med:
Kjærlighet – Parforhold – Familie – Relasjoner – Tankeleser – Karriere – Finans – Økonomi – Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Husrens

Arbeidsområder:
- Klarsynt/synsk
- Medium
- Healing
- Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
- Dyrekommunikasjon

Varmt velkommen til en samtale med Jemmy!

Svensktalende 

Mine tilbakemeldinger

Jomfru

For en dame. Du beskrev huset jeg skulle bo også at det var våren og nå er jeg på flytte for tusen takk🙏🤩

Sara

Riktig god og snakke med❤ Jemmy møter deg presis og perfekt. Jeg syns det er lett å snakke med hun. Tusen takk for samtale.

Gunilla

Du bekräftar det jag redan känner och jag inser att jag har en stark intuition. Tack för vägledning Jemmy.

Lejon

Jemmy är defenitivt den bästa! Skrämmande träff säker både på tid och har helande förmåga.

Sanna

Jemmy är väldigt duktig och hon träffar rätt varje gång. Jag har blivit spådd av henne i många år och allt hon har sagt har stämt. Jag är tacksam att jag hittat henne igen! Rekommenderar starkt!

Heidi

Tusen takk Jemmy for oppklarende samtale. Du er bevis på at det finnes klarsynte. Du er rask med dine svar. 🙏

Turid Arvidsson

Jeg har fått hjelp av Jemmy i mange år, og hun er både direkte og ærlig om hva hun ser. Jeg ønsker fortsatt å benytte meg av hennes hjelp.

Alma

Utmärkt, kunnig, begovad ärlig!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?