• Kjærlighet og følelser
  • Healing
  • Veileder

Klarsynt veileder gir deg gode råd via sterke intuitive evner

Jeg er en dame med høy intuisjon. I tillegg er jeg klarhørt/klarsynt og tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger som bilder. Menneskers sinnsstemninger og smerter kjenner jeg på min egen kropp.

- Hos meg vil du få en god hjelp på veien.

Jeg kan fornemme energier og følelser. Slik at jeg på den måten kan hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv.

Lurer du på hvor din kjæreste står eller om dere passer sammen leser jeg dere sammen i energien.

Bruker også tarot som hjelpemiddel ved siden av mitt klarsyn. Eller for å se på tid. Har evnen til å se og motta informasjon i form av farger, symboler og/eller bilder ved hjelp av det tredje øyet.

Har gått på Reikihealing-kurs, og driver med healing og Deborah Borgen kurs i ESP 1 og 2.
 
Velkommen skal du være!
 
Vennlig hilsen Embla

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Embla

 

Mine tilbakemeldinger

Frankrike

Kjære Embla, du imponerer . Antar du skjønner hvem som roser deg her med alias navnet. Så close du var i din spådom med meg, stemte på sekundet. F tok kontakt dagen etter jeg snk med deg.. og han har tydelig tenkt endel og har mye å snakke med meg om.. nå gjenstår det å se om jeg rekker å se han før avreise å ja han står på jobbmessig for å klare det. Jeg er overlykkelig, du holt motet mitt oppe du og en til her , då på kornet riktig.. tuuusrn takk og håper jeg ikke får bruk for deg igjen..he he alt er på stell. Takk

A

Jeg spurte deg i slutten av januar om hva du så av kjærlighet i min fremtid. Du nevnte bl.a. en mann som ville passere meg å si hei på våren. Han ville være utadvendt, jeg ville like han godt og vi ville få god kontakt. Dette har skjedd for en måned siden, på våren. Han passerte meg på ski og vi kom i prat og jeg sa til meg selv etter møtet: Wow, for en flott mann og en slik mann vil jeg ha. Dessverre var han opptatt, men det ga meg troen på at du virkelig "ser" Embla. Dette gir meg håp om at den andre mannen du så vil dukke opp igjen😊

Anette

Embla har en fantastisk evne til å få inn tanker og følelser hos en tredjeperson som står meg nær. Alt han sa og alt han gjorde signaliserte at han var ferdig med forholdet, men Embla mente at han var så inderlig glad i meg og at han angret og ville prøve igjen. Slik ble det også. Det Embla får inn, formidles på en utrolig levende måte og hun har også plass til humor. Samtalene med Embla gjør godt og det er forbløffende mye som har vist seg å stemme av det hun får inn. Anbefales!

Ruth

En veldig fin samtale og slår dette til, så blir jeg verdens lykkeligste menneske. Og min mavefølelse stemmer med svar jeg fikk.

Kristin

Tusen takk for oppklarende samtale. Du er rett på sak. Gir klare svar og er utrolig treffsikker! Nå skal jeg bare nyte alt det gode jeg har og har i vente. Du er fantastisk dyktig og jeg gir deg mine beste anbefalinger, Embla!

Elisabeth

Fantastisk samtale for en uke siden ~ Så treffsikker i det du fortalte 👍Det stemte 100% og svarene kom på rullende bånd på den tiden som du sa Anbefales på det sterkeste ~

:)

Vil bare si tusen takk for hjelpen! Du er en utrolig dame :-)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?