• Klarsynt veileder og healer
  • Tarot, englekort og pendel

Hva lurer du på angående din fremtid?

Jeg tar gjerne utfordringen med å finne løsninger for deg med mitt klarsyn.

Har du plager som angst, bekymringer og blokkeringer, så healer jeg deg på det område du måtte ønske.

Her er mine verktøy som jeg jobber med:

  • Medfødt klarsyn
  • Veiledning
  • Tarot, englekort og pendel
  • Healing (Reiki 1 og 2)

Mine evner ble oppdaget allerede da jeg var 4 år, og mitt klarsyn har bare utviklet seg mer og mer med årene.

Jeg setter stor pris på å kunne få hjelpe mine medmennesker som har en vanskelig hverdag.

Ta kontakt med meg, og sammen finner vi løsninger. Husk at vår samtale er kun mellom deg og meg. 

Tar du sjansen?

Vennlig hilsen

KRISTIN


Les mer om Kristin i dette portrettintervjuet

 

Mine tilbakemeldinger

Deni

Kristin er en av de beste spå damene jeg har vart bort i. Hun er treffsikker, har beroligende stemme som roer meg når jeg er nede. Jeg vil anbefale Kristin på det sterkeste.

T

Eg fikk ikkje leiligheten. Men kommer mer i kontakt med meg selv igjen om de tøffe tidene. Takk for god hjelp Kristin. ❤️Oppdatterer dei på resten etterhvert.

Ki

Kristin er helt RÅ! Hun har hatt rett på nesten alt hun har fortalt om framtid. Selv når situasjonen har gådd helt motsatt av det hun har fortalt, så har hun sett på nytt og fastholdt sine ord om framtid. Jeg har mista troen, vært fortvila, forberedt meg på det verste, og leita etter det positive i situasjonen selv om det ikke har vært det jeg ønska der og da. Kristin har vært så tålmodig og skjønt at dette har handla ikke bare om det som skjer, det du ønsker, men og selvutvikling. Anbefales!!❤️ Takk for følge Kristin❤️

Stenbukk-Kvinnen

Tusen takk kjære fantastiske DEG! Stort sett alt du har spådd meg til nå i mitt liv har stemt!!!! Du har også fått rett på mine barn vedr. jobb, karriere, helse og bolig! Du er helt i særklasse - Takk for at du bruker evnene dine på andre! Stor klem fra Stenbukk-Kvinnen

Nina

Hei Kristin. Du er super. Tusen takk for ordene om å stole på meg selv. Det gikk opp et lys. Og du fikk rett- jeg har mange flotte mennesker rundt meg.

Solstrålen

Alt har skjedd akkurat slik Kristin har sagt det vil. Alt fra kjærlighet og til kjøp av bolig. Konkrete ting jeg ikke trodde ville skje har hun bekreftet at nettopp VIL skje, og hun hadde rett! ANBEFALES!

T

Tusen tusen hjertelig takk kjære Kristin 💕 du har hjulpet meg igjennom en vanskelig tid. Og du har sett at ting kommer til å skje og at mange ting i livet mitt kommer til å endre seg. Og de gjør det. Akkurat som du sa. At du ser og har en sterk intuisjon er det ingen tvil i og du har holdt på og sagt bare vent nå skjer det, det kommer, bare vent. Du såg jobben før eg trudde det var mulig, leiligheten og håper på kjærligheten, den har ikke forsvunnet. Kommer med tilbakemelding på den reisen etterhvert. Healingen du gir etter samtalen virker alltid. Ønsker deg alt godt og gir deg de varmeste anbefalinger! Kristin ser og er et varmt og godt menneske! 💕

Marianne

Snakket med deg tidligere i vår. Snakket mye om kjærligheten ,og dessverre så har det ikke stemt hittil. Men du er koselig å snakke med.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?