• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Jeg kommer fra Innlandet og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

CR

Jeg var i en kinkig situasjon med skolen min i Januar. Jeg studerer i utlandet og har ingen som helst mulighet til å flytte studiet mitt eller ta noe av det hjemmet. Grethe sa at situasjonen min kommer til å løse seg, jeg måtte fikse dokumenter som var avgjørende og at hun så at jeg kommer til å ta en del av studiet mitt i Norge. Dokumentene reddet situasjonen min der nede, og jeg har nå tatt semester to i Norge grunnet corona situasjonen. I Januar hadde vi ingen som helst ide om hvor seriøs og omfattende corona situasjonen var. Tusen takk for empatisk og beroligende samtaler.

Ann-Kristin

Hei Grete! tusen takk for en superhyggelig samtale med deg. Det roet mammahjertet mitt ganske mye faktisk. Du traff på alt det du snakket om både tilbake i tid og nå. Du hadde en behagelig måte å prate på som gjorde meg rolig. Jeg fikk egentlig bekreftet de tankene jeg selv hadde og det var veldig godt. Kommer nok til å bruke deg flere ganger. Anbefales på det sterkeste :-)

Elisabeth

Jeg har vært i samtale med Grete tidligere og hun treffer spikeren på hodet hver gang! Hun vil ikke ha stort med info annet enn hvilket tema jeg ønsker at hun ser på. Via det lille jeg gir henne tar hun inn det eksakte og leser meg som en åpen bok. Grete er etter min mening topp 3 hos Magic! Hun er meget dyktig, ydmyk og god. En føler seg trygg og verdsatt og underveis i samtalen detter kiloene av skuldrene. Jeg føler meg alltid som et nytt menneske etter å ha snakket med henne. Takk gode, fine Grete!! ❤️ Du er fantastisk ❤️ Klemmer fra Elisabeth 🌞

Torild

Kjære Grethe 🧡 Jeg har snakket med deg flere ganger i forbindelse med en vanskelig livssituasjon og blir like imponert hver gang. For ei klok, varm, treffsikker og troverdig dame du er 🧡 Du overbeviser fordi du umiddelbart- uten nærmere detaljer og før jeg får sukk for meg- presist og levende beskriver personer og omstendigheter rundt meg. Du gir av hele deg og er genuint opptatt av å gjøre en god jobb. Ærlig- ikke alltid de svarene jeg håper på 😉, men alltid de svarene jeg trenger. Grethe, du står for Integritet og kvalitet. Takk for hjelpen og for at du vil bruke evnene dine på å gjøre en positiv forskjell for andre 🧡💜🧡

Lise

I kveld har jeg hatt gleden av å snakke med Grethe. Varm, respektfull og tydelig dame. Opptatt av å svare på spørmålet og ikke bruke energi på ting jeg selv ikke har etterspurt. Tusen takk.:-)

Line

Grete er veldig treffsikker og omsorgsfull i samtalene sine. Tar inn personer og situasjoner på en måte som ikke går an å gjette seg til. Veldig behagelig å prate med, og jeg er alltid roligere etter en samtale med henne. Tusen takk for at du finnes!

Vigdis

Wow for ei dame. Anbefales på det sterkeste! Vi snakkes igjen Grethe .❤

Ann Kristin Amundsen

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?