• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyrekommunikasjon kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

Indri

Jeg valgte ut Grethe da jeg for en stund siden hadde noen bekymringer angående en hund jeg nettopp hadde fått i min varetekt, og det virket på tilbakemeldingene som om hun er en god dyretolk. Grethe tok raskt inn hunden, og jeg kjente igjen det hun kunne formidle både om dyret og menneskene rundt. Jeg fikk gode og jordnære råd om hundens personlighet som gjorde det mye lettere for meg å legge til rette for optimale dager for oss sammen. Hjertelig takk, Grethe. Denne samtalen endret mye for meg til det bedre. Og vi har det så fint nå!

Magnar

Hei Grete Har vært i kontakt med deg noen ganger vedrørende salg av mitt firma. Må si jeg har fått klare svar som har gitt meg bedre innsyn og klarhet for de valg jeg har gjort. Firmaet er nå solgt, Tusen takk for god hjelp!

B F.

Kjære Grethe🌞 Endelig klarte jeg å spore deg opp etter 6år. Glemmer aldri den readingen, har tenkt på deg ofte. På søndag fikk jeg en ny reading som hjalp meg veldig mye. Alt du har sagt stemmer. Tusen takk. Klem B F.

Steinbukk 80

Jeg ringte Grete en kveld da jeg var veldig fortvilet og forvirret i en situasjon med en mann som jeg trodde jeg ikke ville se igjen. Hun sa du får noe informasjon og svaret kommer til deg snart. Og helt riktig! 2 dager senere fikk jeg svar på det jeg hadde grublet og rivd meg i håret over. Han sto helt plutselig rett foran øynene mine og jeg ble helt sjokkert. Håper resten stemmer også ❤️ Anbefaler Grethe på det sterkeste!

L

Tusen takk Grethe for en veldig god samtale i kveld. Jeg hadde et dilemma der du gav meg veldig kloke råd og tilbakemeldinger, og du gav meg mer innsikt i meg selv. Det var en ærlig og varm samtale❤️

Elisabeth

Vi trengte hjelp til å finne katten vår som var savnet. Vi fikk beskjed om hvorfor han var borte, og at vi ikke trengte å lete mer, han ville komme hjem selv. Vi har lett mange ganger i alle retninger fra der vi bor, og kunne ikke forstå hvor han var. Noen timer etter samtalen kom katten hjem igjen av seg selv, frisk og rask❤️

Marit

Kjære Grethe🌻Tusen takk for samtalen med deg i kveld. Den andre på to måneder. Du er så fantastisk og direkte og så treffsikker. En engel å prate med! Fikk roen og du gir meg gåsehud leser meg som en bok. Varmeste menneske jeg har snakket med og gir deg min beste anbefalinger!!! Ta kontakt med denne dama og dere vil ikke angre🤗🤗 Igjen tusen takk Grethe du er rå🤩🤩

LINE

Ingen over, ingen ved siden av. Snakket med Grete mange ganger den siste tiden, og det hun forteller stemmer så godt. Ærlig og gir ingen falske forhåpninger. Og klarer hun ikke få inn energiene, så er hun ærlig på dette. Den første jeg har snakket med som anbefaler andre, hvis hun ikke klarer å hjelpe der og da. Respekt. Så nå håper jeg alt vi har snakket om blir en realitet, og skal selvsagt gi en tilbakemelding. Og ikke minst en fantastisk hyggelig dame. Anbefales!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?