• Kjærlighet og relasjoner
 • Dyrekommunikasjon
 • Medium og healer

Klarsynt livsveileder med mange faste kunder

Kjære medmenneske,

Jeg er Ella og jobber som klarsynt/medium/healer for Magic Circle.

Jeg jobber med kjærlighet som verktøy og er spesielt opptatt av selvfølelse og relasjoner. Rett og slett vårt forhold til oss selv og andre. Spesielt kjærlighetsrelasjonene. I flyt er jeg spot on på relasjonene dine og personene du dater. Jeg elsker å jobbe med dette!

Noen vil snakke om jobbmuligheter og business, mens andre igjen er engstelige og ønsker et medmenneske å snakke med. Temaene er gjerne mange.

Jeg snakker også med dyr, det har jeg gjort hele livet. Så har du et kjæledyr du ikke forstår vil jeg veldig gjerne hjelpe deg med det også.

Jeg har tidligere jobbet mange år i større internasjonale selskaper. I dag arbeider jeg som intuitiv veileder, rådgiver og skribent. Jeg er spesielt opptatt av mellommenneskelige forhold, naturmedisin, ernæring og dyrevelferd.

Jeg er nå midt i livet og fortsetter å utdanne meg innenfor det alternative hos de beste, både innenfor naturmedisin og mediumskap. Blant annet hos lærerkrefter fra Arthur Findlay College, England. Min læremester og mentor er mediumet Colin Bates ved denne skolen.

Jeg medlem av:

NSF Norsk Spiritualist Forening
NSFM Norsk Spiritualist Forening Mediumforbund
NPS Norsk Parapsykologisk Selskap
SNUI Spiritualists' National Union

NNH Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Jeg samarbeider med mitt spirit team og ber om å få være et redskap for den høyeste og reneste kjærlighet. Jeg ber om at alt arbeid jeg gjør møter det høyeste behov.

Jeg har hjulpet flere med mitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder. Jeg vil ikke ta valgene for deg, eller fortelle hva du skal gjøre, men jeg vil fortelle deg det jeg ser. Du har en fri vilje og den er kraftfull. Så kraftfull at du kan sette deg selv fri.

Jeg vil fortelle deg hvordan jeg opplever energiflyten rundt deg, hvor du er på vei om du fortsetter slik og hvilke blokkeringer jeg ser. Jeg vil formidle hvordan du kan sette deg fri fra dette. Slik starter prosessen. Det er healing i dette.

Jeg har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass. Ring meg da vel!

Varm hilsen fra Ella

 • Reading
 • Healing
 • Mediumskap
 • Intuitiv veiledning
 • Kosthold
 • Dyretolk
 • Husrens
 • Hjelpere/guider
 • Tidligere liv
 • Selvfølelse
 • Relasjoner
 • Kjærlighet
 • Økonomi
 • Business/strategi
 • Viktige valg

 

 

 

Mine tilbakemeldinger

A

Kjære Ella, pratet med deg for andre gang i går. Ville se om du fikk opp det samme som du fikk opp første gangen vi pratet sammen, uten å gi deg noen ledetråder eller noe som helst å gå på. Du fikk opp det samme. Men det fine med deg er at du så god, og minner meg på at man har fri vilje hele veien, og at det er ikke slik at det blir sånn og sånn som du får opp, men at man hele veien har fri vilje og kan velge bort og velge og ta i mot. Det er ikke mange andre som sier det. Og det ga en fridomsfølelse, enn følelsen av at livet er slik og slik, man er bundet til å bare akseptere alt kommer uten å ha noe valg om å ta i mot eller ikke. Tusen takk for veldig god samtale, og masse god energi.

Karin Brodin

Kjære Ella, det er nå 5 år siden jeg ble kjent med deg, og i denne tiden har du gjentatte ganger hjulpet og veiledet meg, jeg og ungene dro ut på en reise både fysisk og spiritualistisk når vi flyttet til et annet land, det har vært trygt å bli guidet igjennom stormene som kom, få bekreftelse på at vi er på rett sti, dine råd har vært uvurderlige. Jeg kan sterkt anbefale deg, du gir så mye trygghet. Takk skjønne du 💖💐

Anki

Kjære Ella. Jeg har snakket med deg flere ganger i år. Det mentale har vært skikkelig knekt. Og jeg trodde ikke på alt du sa. Men du sa at jeg måtte stole på at situasjonen min endra seg i løpet av året. Og det kommer til å bli bedre utover året. Jeg har begynt å smilt igjen. Og ler og fleiper slik jeg egentlig er. Jeg er nesten daglig på visninger av leiligheter så jeg kan få mitt eget. Jeg savner fortsatt eksen min. Så er spent om dette vil stemme. Men jeg gleder meg til å begynne å svømme mot land etter å ha klamra meg fast til ei livbøye det siste året og hadd nok med å holdt meg flytende.

Gullet

Tusen takk for samtalen❤😍 du løftet meg opp og hjalp meg med å se ting klarere❤ fikk en ting bekreftet allerede❤ kommer med mere tilbakemld😍

Gullet

Tusen takk for samtalen. Disse 10 min gikk veldig fort. Skal komme tilbake med tilbakemelding til deg.

Anki

Tusen takk. Livet mitt er så mye bedre nå enn det var før jeg snakket med deg for første gang i november. jeg har snakket med andre på denne siden etter den tiden, men så langt har du hatt mest rett. du sa at det skulle være så mye som skjedde i livet mitt i april/mai. Jeg satt og så på google kalenderen min her om dagen, og det var mye som skal skje framover. jeg har enda ikke funnet drømmeleiligheten, du sa jeg skulle finne i mars, men jeg er nesten daglig på visninger. Spent på om det du så om min eks og meg i siste del av året også stemmer. Det du fikk inn av nåværende energier ang ham har vist seg å stemme delvis. Skulle gjerne ha ringt deg enda en gang, men nå skal jeg spare penger for å kjøpe leilighet. Gleder meg til framtiden min nå.

Gullet

Tusen takk for samtalen Ella😍❤ jeg visste ikke hvem jeg skulle ringe, og gikk igjennom listen og du kom frem🌹 Følte at du gav mye under samtalen, varme, omsorg og kjærlighet. Ikke minst var du ærlig og direkte. Du dro heller ikke ut tiden. Mye av det du har beskrevet har skjedd. Kommer med resten av tilbakemld. på det som gjenstår. Setter utrolig stor pris på deg og dine samtaler. Ble selv rørt. Ringer deg igjen❤😍

Anki

Da jeg snakket med deg i november sa du at livet mitt skulle bli annerledes i mars/april. Jeg har tatt opp kontakten med eksen, usikker på om det er mer å hente i det forholdet siden jeg føler han er litt vag og kort når han svarer. Energien kommer sakte tilbake. Og jeg går inn i en periode hvor jeg skal ha noen korte ferier framover. Jeg har ikke fått noen ny jobb som du sa ville komme i mars, men har fått det mye bedre på den nåværende jobben min. Og jeg har heller ikke flyttet. Den rette leiligheten har ikke dukket opp enda. Dette går at jeg er litt sliten, men jeg tenker at den dukker opp snart. Litt tålmodighet. Uansett så er det en vanskelig tid å flytte i, med tanke på restriksjoner med hvor mange man kan omgås. Jeg har holdt ut så langt, så jeg klarer litt til. Jeg tenker slik nå, til tross for at jeg skulle ønske at endringene hadde skjedd for lenge siden.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?