• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane.

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Ariane brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har hun aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Hun vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når hun spår/gjør en kanalisering eller lesning. Hun vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som hun umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at hun virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle henne alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Ariane elsker jobben sin, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Hun har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning – Karma-Kartlegging – Familie – Relasjoner – Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one – Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

Velkommen til en samtale med ARIANE

Mine tilbakemeldinger

Marianne

Hei. På våren 2022 så forteller du at min venn begynner i ny jobb, og det gjør han 1 januar 2023. Du spådde og at han holdt meg på avstand nå i høst og det stemmer. Spådommer sier og at det vil bli bedre for oss Så da er det bare å vente. Vi har god kjemi nå. Tusen takk ❤❤❤

Savali

Fantastisk flott dame å prate med. Så spent på hva som vil stemme nå framover. Skal komme med tilbakemelding når ting begynner å skje. :-)

C

Takk Ariane for samtale og spådom. Eneste spådamen jeg følte virkelig traff mitt indre meg, forsto akkurat min situasjon, ikke sa negativt men bare simpelthen forsto og sa de rette tingene som jeg selv følte stemte. Tusen takk, samtalen gjorde livet mitt litt bedre og kommer alltid til på huske på det.

Ellen

Ariane, du er helt fantastisk! Etter to år i mørke, ser jeg nå lys i tunellen takket være deg. Vi hadde en fantastisk samtale i går, blir spennende å se når dine spådommer trår i kraft. MEN det beste med deg er at du på en utrolig måte ga meg RO og troen på meg selv til at jeg klarer alt jeg ønsker i livet. Best av alt er at jeg begynner å se at jeg klarer meg helt fint alene. Healingprosessen er godt i gang takket være deg. Ringer deg igjen når spådommen din begynner å skje. Du er absolutt den beste jeg har snakket med. Takk for de fantastiske samtalene våre vi hørs igjen! Kjærlig hilsen Ellen

Tone

Hei igjen Ariane!! Vil bare si tusen takk for samtalen nettopp!! Veldig hyggelig å snakke med deg. Alt har stemt hittil hva du har sagt, detaljert. Blir alltid glad etter å ha snakket med deg. Tenker jeg ringer seg en annen dag med mere tid. Med ønske om en fantastisk Dag til deg. Vennlig hilsen Tone

Steinbukk23

Ingen kan måle seg med Ariane! Jeg kom først i kontakt med Ariane i 2020, og kan med hånden på hjerte si at hun hat hatt rett i alle sine spådommer. Hun får opp ting så detaljert at man blir målløs, og selv når man er litt i tvil- går det ikke lang tid før det kommer en bekreftelse på AKKURAT det hun sa. For meg går det gjerne ikke mer enn 1 eller 2 dager. Og dette gjelder altså ting som ingen kunne hatt kjennskap til. Tankene og følelsene til menneskene rundt deg. Hun er også veldig god på tid, som oftest treffer hun blink. Men noen ganger kan det ta litt ekstra tid da det er visse prosesser som må skje først. I tillegg er hun en fantastisk samtalepartner, jeg har over tiden jeg har vært i kontakt med Ariane fått mye gode råd og god veiledning. Etter en samtale med henne kjenner du at du slapper av, man klarer å legge bekymringene fra seg. Og kjenner på en helt unik ro som er fantastisk for en som sliter med angst. Alt i alt kan jeg si at hun er verdt hver eneste krone.

Jomfru 45

Du er jo bare helt rå på det som skjer nå og 3 uker frem alt har stemt hittils tar av meg hatten for deg🔮🥰

Vekten

Det er en fest å snakke med deg 😀 Får så energi! Anbefaler deg virkelig. Beste spådame❤️😀

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?