HOROSKOP FOR Vekten UKE 3

Nå har du trangen til vekst og ekspansjon, men dessverre vil du støte mot treghetens krefter i din karriere eller i samfunnet. Du begynner å forstå den makten det etablerte har over ditt liv nå. Du blir faktisk utfordret til å undersøke hvordan du begrenser deg selv og fremtiden din gjennom restriktive systemer eller mangel på visjon og tro på dine evner.

Hvis du imidlertid kan finne balansen mellom å lære av tidligere erfaringer og likevel la deg inspirere av en fremtidsvisjon, kan du sikkert forvente deg stø og solid vekst.

Vekten er det syvende stjernetegnet i dyrekretsen. Vi går inn i Vektens tegn ca. 23. september, ved høstjevndøgn. Er du født første eller siste dag i Vektens tegn, må du sjekke ditt personlige horoskop om du er Vekt, - Jomfru eller eventuelt Skorpion, fordi datoen for stjernetegnet Vekten varierer fra år til år med 1-2 dager. Dette gjelder alle stjernetegnene om du er født siste eller første dag i tegnet. Det stjernetegnet du er født under er det samme som soltegnet ditt.
Les mer om Vekten

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?