• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning –Husrens – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kroppsscanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Fisk

Tusen takk, fikk en ting til bekreftet. ❤Har snakket med deg flere ganger, og alt det du har sagt, har stemt bortsett fra et par andre som ikke har stemt. Anbefales. Snakker nok med deg igjen.😍

Babyreferansen del 2

Jeg vil også bare tilføye at etter å ha snakket med Ariane i mange år, så er hun ærlig. Hun har sagt ting som har vært vond å svelge, men slått meg til ro for det. Hun er et varmt menneske med stor omtanke og jeg blir alltid glad når jeg ringer henne. Jeg får ro og svar. Vil anbefale Ariane til alle jeg kjenner. Tusen takk Ariane.

Babyreferansen 😊

Hei Ariane. Jeg har vel ringt deg i mange mange år. Spådommen din har stemt hver gang. Du hadde rett når du sa at jeg skulle få barn med mannen jeg giftet meg med og at vi skulle være sammen lenge. Du har gjettet riktig kjønn på begge barna mine. Du har vel også hatt rett de gangene vi skulle flytte. Du hadde til og med rett når du fortalte meg for noen år tilbake at en jeg kjenner skulle få baby og det ble riktig kjønn også. Veldig spent på hvordan ting blir fremover. «Håper at jeg snart ror hjertet mitt i land etter så lang tid». Som du sier det er skjebnen som vil det. Nyt resten av sommeren. Så snakkes vi sikkert utover høsten 😉 Hilsen P

Mona

Hadde som vanlig en lang samtale med deg igjen. Måtte gi tilbakemelding til deg, selv om det var en veldig vond og vanskelig sammenheng med det du hadde sagt før ei stund siden😥 ga deg nok litt sjokk men. Nå håper æ av hele mitt hjerte at det andre stemmer som du har sagt💖 du skal få tilbakemelding. Klæm fra mæ💕🌺

Solstråle

Ariane er helt rå og definitivt den beste. Hun traff rett på tidsrom på salg av leilighet og overgangen rundt dette. Hun nevnte også i en bisetning at ei venninne ville komme til unnsetning når det gjelder midlertidig bolig, og dette stemte på en prikk. Hun ser alt uten at man trenger å si noe. Skremmende treffsikker, jeg får frysninger! Stort sett alt hun har sett har så langt stemt. Venter i spenning på neste del. Takk for din innsikt og at du er her! <3

Takknemlig og begeistret

Arian er unik, «førr ei dame»....... Jeg er overveldet og har fått ro og sjelen min tilbake. Dette er så spot on, samtidig blir man veiledet og minnet på livets lyse sider og gode fasetter. Vi gjør egne valg, men det er så mye mellom himmel og jord vi ikke kan forklare. - Jeg vil komme tilbake med mer konkrete hendelser, men ønsket å takke Ariana for måten du tar i mot meg, og jeg anbefaler alle å ta i mot hennes ord, beskrivelser og råd. Tusen takk!

Gro

Dette er en meget dyktig dame som på det sterkeste kan anbefales. Hun er spot-on!

Fisk 35

Tusen takk for samtalen😍💕fikk bekreftet slik du fortalte meg💕kommer tilbake med mer tilbakemld med det som gjenstår💕blir spennende💕Anbefales💕

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?