• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane.

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Ariane brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har hun aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Hun vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når hun spår/gjør en kanalisering eller lesning. Hun vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som hun umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at hun virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle henne alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Ariane elsker jobben sin, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Hun har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning – Karma-Kartlegging – Familie – Relasjoner – Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one – Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

Velkommen til en samtale med ARIANE

Mine tilbakemeldinger

Vekten

Det er en fest å snakke med deg 😀 Får så energi! Anbefaler deg virkelig. Beste spådame❤️😀

Mor. Jomfru.

Tusen takk for alle gode råd og samtaler vi har hatt. Du er så dyktig og flink. 👍 Og det som jeg kan si med sikkerhet : Er at alt det du har sagt hittil stemmer. ❤️ Noe ligger jo litt lenger frem i tid.. men jeg har sånn trua på deg, og dine kunnskaper og spådommer. 😊 Gode dyktige Og fine Ariane. ❤️ Så uten tvil : Rett dame på rett plass. 🤗 Vil absolutt anbefale å prøve henne. 👍 Jeg er veldig fornøyd, og kommer absolutt til å ringe henne igjen. ❤️

Jomfru 77

Du er helt rå Ariane. Da ble det tur, og her sitter vi🤩🤩🥰super dame

Vekten

Himmel…- er det mulig. Du er fantastisk dyktig. Ditt klarsyn er utrolig😀 Ringer deg igjen!

Fisken Aron

Takk for en fantastisk reading idag! Mind blowing. Her er det millimeter presisjon. Råder alle til å seg god tid, her får man god veiledning. Det er så presist, og du er så klar i ditt arbeid. Alt du har sagt har stemt til punkt og prikke. Artig å se hvilken rolle man har i sin egen lykke. Kjempeglad for at du er her 🤩😇

Tone

Hei Ariane! 😊. Snakket nettopp med deg og fikk ikke gitt deg ros for hvor positiv og flink du er som person og for en gledelig samtale. Og ikke minst for hvor glad jeg blir etter å ha snakket med deg. Med ønske om en fantastisk dag til deg! Vennlig hilsen Tone

Anonym

Dette var helt rått. Har aldri fått så mye info som jeg kan bekrefte er sant. Dette er rett dame på rett plass. Alt var riktig. Ringer deg igjen. Må prøves.

Ananas

Er imponert over dine evner, du hjalp oss med og finne igjen en tapt gjenstand og ikke nok med det så beskrev du gjenstander på rommet og det viser seg at du beskrev løypa personen hadde gått uten og vite det. Vi fant gjenstanden godt innenfor «tidsfristen» du mente det ville ta også. Så vil jeg sende deg en stor takk for dine healing evner og den healingen du gjorde, den var kraftfull og virkningen kom allerede dagen etter, verden er heldig som har deg. Tusen takk for hjelpa💫

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?