Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Anita elsker å hjelpe, inspirere og spre lys

I sin ungdom var Anita Angelica Meyer fast bestemt på å bli prest, men en spesiell opplevelse gjorde at hun avbrøt teologistudiene og ”gikk over til” det alternative. Anita har utviklet sterke evner og er glad for å kunne hjelpe andre mennesker. Hun er også svært takknemlig for å få lov til å jobbe hos Magic Circle.

Les mer..

Gunhild – spåerske, rådgiver og klarsynt

Gunhild Hagehaugen er en spesiell dame, som har mye å bidra med på linja hos Magic Circle. Hun har lang erfaring og elsker å hjelpe andre mennesker. Gunhild har sigøynerblod i årene, og tater- og sigøynerkort er hennes spesialitet. Marcello Haugen har fulgt henne i alle år og er en av hjelperne hennes.

Les mer..

Mia hjelper deg å finne veien videre

Står du ved en korsvei og må velge? Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå? Da kan du kontakte Mia hos Magic Circle. Mia jobber fra Spania og har mange trofaste kunder. Hun har evnen til å se inn i fremtiden, gir råd og veiledning i alle typer relasjoner, også drømmetydning og selvutvikling. Gode hjelpemidler er tarotkort og bordkort.

Les mer..

Rita jobber gjennom lys og kjærlighet

Har du opplevd at ønsker ikke går i oppfyllelse? Eller at du tar feil valg? Rita har evnen til å se hvor problemet ligger og kan finne løsningsmuligheter, enten det gjelder økonomi, kjærlighet, jobb eller relasjoner. Rita jobber som spirituell rådgiver, klarfølt healer, mentaltrener og ønskecoach. Felles for sitt virke er at hun jobber gjennom lys og kjærlighet.

Les mer..

– Evnene mine er en berikelse

Offisielt heter han Erlend Elias Bragstad, men for folk flest er han Erlend Elias, kjent fra TV og realityserier. Den fargerike gledessprederen arbeider også som make-up artist og stylist, og i det siste har han reist rundt og holdt foredrag. Fortrengte evner har nå kommet frem i lyset og har blitt en berikelse for Erlend Elias.

Les mer..

Hele Norges Farmen-Anita

Hos Magic Circle er Anita Kallestad kjent som Nikita, men nå har den blide Vossejenta blitt Norgeskjent etter at hun var med på Farmen på TV2 i 2016. Hun fikk også overbevist en av de mest skeptiske deltagerne at hun har sterke klarsynte evner.

Les mer..

Kathrine: Fra sjel til sjel med lys og kjærlighet

Kathrine Gyldenrose har 20 års erfaring som healer, åndelig veileder og terapeut. Hun føler det gjør henne godt rustet til å hjelpe kundene hun har telefonisk kontakt med. Kathrine bruker blant annet sjelsterapi og rosehealing på linja og tar rosemesterne med hver dag når hun snakker med kunder i telefonen.

Les mer..

Elisabeth Chaymara kommuniserer telepatisk med kundene

Elisabeth Chaymara har mange faste kunder hos Magic Circle. Hun har hatt et vanskelig og tøft liv med mye sykdom, men livserfaringen har gjort henne sterk og bedre rustet til å veilede kunder. Hun er en som aldri gir opp. Selv etter at hun mistet nesten all hørselen, fant hun nye veier å kommunisere på. Hun tar i bruk sine sterke evner og kommuniserer telepatisk med kundene.

Les mer..

Wenche lever i fortid og nåtid

Tett på naturen! Stillhet og ro! Fra første øyeblikk følte Wenche seg hjemme på den gamle husmannsplassen langt inni skogen. Etter at hun kom hit, presset evnene sterkere på, og i dag bruker hun dem til å hjelpe andre mennesker. Og inne i den trivelige stua har hun stadig besøk av husmannsjenta Olea, som levde på 1700-tallet.

Les mer..

Luna er klarsynt, spirituell livsveileder

Luna har gått livets skole på godt og vondt. I dag bruker hun sine evner og erfaringer til å hjelpe andre. Den klarsynte damen har base i Spania, der hun jobber for Magic Circle og tar imot folk som ønsker å kombinere en ”sydentur” med bevisstgjøring og energibehandling.

Les mer..