Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Fingrene avslører ditt liv

Fra tidenes morgen har spåkoner sett på folks hender og sagt mer eller mindre spennende sannheter om livet deres. Nå viser forskning at det kanskje er noe i dette. Forskningen antyder også at det kan være en forbindelse mellom lengden av dine fingre og lengden av ditt liv.

Les mer..

Er vi alle synske?

Er du synsk selv, er du selvsagt ikke i tvil om at slike evner er reelle, og mange synske mener også at alle mennesker har disse evnene i seg. Forskning tyder på at dette er tilfelle. At mange er velsignet med evnen til å se inn i fremtiden, viser nå en oppsiktsvekkende studie.

Les mer..

Fleksibel arbeidstid gir bedre helse

En langtidsstudie av amerikanske arbeidstagere konkluderer med at man får bedre helse med fleksibel arbeidstid. Mindre fokus på når og hvor arbeidet utføres, får ansatte til å sove mer og ta bedre vare på helsa.

Les mer..

Slangebæreren – det trettende stjernetegnet?

Hvilket stjernetegn er du hvis man tar hensyn til det trettende stjernetegnet?

Les mer..

Bekymringer - Gjør noe med dem før de gjør noe med deg

Bekymrer du deg i overkant mye? Ta grep! Psykolog Aksel Inge Sinding mener at hvis personer som går med kronisk angst og bekymringer tar seg tid hver kveld til aktivt å konsentrere seg om de problemene som plager dem, vil bekymringsnivået i livet deres som helhet gå ned.

Les mer..

Hevder du deg selv, eller lar du andre tråkke på deg?

Har du ikke stått opp for deg selv kan du i de neste tre månedene gi deg selv en mulighet til å gjøre noe konkret med det. Handle- og Viljekraft planeten Mars beveger seg bakover på stjernehimmelen og gir deg et puff i riktig retning.

Les mer..

Meditasjon mot høyt blodtrykk og depresjon

Ny forskning viser at Transcendental meditasjon kan brukes for å behandle høyt blodtrykk og psykiske problemer.

Les mer..

Nå er også Tom Strømnæss overbevist

Tom Strømnæss, programleder for Åndenes Makt, har lenge vært en skeptiker til såkalte overnaturlige fenomener, selv om han har opplevd flere uforklarlige ting under innspillingen av det populære programmet. Nå står han frem i media og sier at han har blitt overbevist om at disse fenomenene er reelle, og han er i gang med å skrive bok om sitt liv med TV-innspillinger og det overnaturlige.

Les mer..

Spøker det i sjøen?

Har det hendt at du ror i mørket, og så kan du se at det lyser blågrønt rundt årene eller i kjølvannet etter båten? Eller har du badet i selvlysende vann? Det bølgende lysfenomenet føles nesten overjordisk. Det er lett å tenke: Spøker det i sjøen? Forklaringen er morild, naturens egen oppladbare lommelykt!

Les mer..

Tatt i promillekjøring, skyldte på spøkelse

En svensk mann som påsto at et spøkelse kjørte bilen hans, har blitt tiltalt for å ha kjørt i beruset tilstand, til tross for at han satt i baksetet på bilen da han ble stoppet av politiet.

Les mer..