Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Buddha – den opplyste

Siddharta Gautama (trolig 563-483 f.Kr.) var en indisk prins som betraktes som grunnlegger av buddhismen. Han fikk ærestittelen Buddha, som på sanskrit betyr ”den opplyste”, fordi han ifølge buddhismen fant en metode for å kunne gjøre slutt på lidelsen i tilværelsen og oppnå nirvana.

Les mer..

Besøk fra den andre siden

Ikke alle tror på et liv etter døden, men mange har erfart at det ikke er noen tvil om at døden bare er en overgang til en annen dimensjon. Her er to opplevelser jeg har hatt, som viser at selv de som ikke trodde da de levde, kan gi oss tegn fra andre siden.

Les mer..

Åndekontakt og levende religion

– Spiritisme er religion, eller åndelighet, men har inntil nylig vært stemoderlig behandlet innen religionsfaget. Ny kunnskap om spiritisme kan korrigere og berike eksisterende oppfatninger om religion, hevder Anne Kalvig, professor i religionsvitenskap ved Universitetet i Stavanger. Hun har gitt ut boken «Spiritisme – samtaler mellom levende og døde».

Les mer..

En merkelig historie

Jeg har opplevd på nært hold hvordan eiertrang kan få en sjel til å bli værende i denne verdenen etter sin død, og det er en skremmende og guffen historie jeg skal fortelle her.

Les mer..

Sitron – frisk og helsebringende

Sitron (latin: citrus limon) er syrlig, forfriskende og supersunn. Gjør som kjendiser og helsefantaster verden over: Start dagen med et glass vann med saften av en halv sitron. Dette skal gi renere hud, klarere øyne, mer energi og optimal fordøyelse.

Les mer..

«Gje meg handa di, ven»

Min far gikk bort på grunn av kreft for fire år siden. Da det nærmet seg slutten, var det min bror og jeg som satt hos ham på skift.

Les mer..

Min avdøde oldemor godkjente meg som helbreder

Bjarnhild Sjøveian fra Alta har evner fra to grener. Helbrederfamilien på morssiden var læstadianere, kristne predikanter som «leser». De samiske genene er langt tilbake på farens side. I voksen alder har hun fått kontakt med forfedrene som er sjamaner. I dag kombinerer hun kristendommen og den samiske kulturen når hun behandler klienter.

Les mer..

Automatskrift: Dine hjelpere låner min hånd

Automatskrift kan virke fjernt og uforståelig for mange. Ifølge Hallbjørg Korsnes kommer svarene fra dine hjelpere, guider og erkeengler. Selv er hun bare en kanal som formidler budskap fra åndeverdenen via penn og papir.

Les mer..

Møte med Lady Diana

Jeg ønsker å sende en historie som er opplevd i en annen dimensjon, eller hva skal jeg kalle det.

Les mer..

LESERPRATEN: Opptatt av alt mellom himmel og jord

Magic Magasin har lesere i alle aldre, flest kvinner. Fellesnevneren for de fleste er at de er interesserte i overnaturlige ting. Henning Normann Holm (79) på Kongsberg representerer den eldre garde. Han er svært vitebegjærlig og er blant annet opptatt av lokalhistorie og gamle sagn/vandrehistorier.

Les mer..