Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Ingefær – en magisk rot

Nest etter pepper er kanskje ingefær den mest utbredte krydderplanten i verden. Helt siden oldtiden har rotstokken blitt brukt både som medisin og mattilsetning, og i helsesammenheng kan vi se på den som en magisk rot.

Les mer..

To merkelige hendelser

Min venninne og jeg har helt siden barndommen hatt en merkelig “åndelig” forbindelse. Vi kunne ofte ringe til hverandre og få opptattsignal, og da viste det seg at vi hadde ringt til hverandre samtidig.

Les mer..

Hvem er dine ekte venner?

Det er skremmende mange unge som lever i en boble innenfor husets fire vegger, som ikke har ekte venner, men bare har kontakt med sine Facebook-venner.  Nå viser ny forskning at bare ca. ¼ av dine Facebook-venner i realiteten bryr seg om deg.

Les mer..

Hva ville hun meg?

Det er lenge siden dette skjedde, men fremdeles står den veldig klart for meg, denne hendelsen som på mange måter forandret retningen i livet mitt. Vårt barnløse ekteskap skrantet, og det var en tung og smertefull tid.

Les mer..

Mirakelmannen Vis-Knut

Knut Rasmussen Nordgarden (1792-1876), eller Vis-Knut som han het på folkemunne, ble viden kjent for sine helbredende hender, men også for sin evne til å finne vannårer, mennesker, bortkomne dyr eller gjenstander. Før sin død varslet han Marcello Haugens ankomst.

Les mer..

Min hund Eddie – en øyenstikker

Min hund Eddie har alltid vært en luring og elsket det våte element. Jeg var hans fruchen (frue), hans herskerinne, men det var han som var sjefen.

Les mer..

Hjelper mennesker å åpne opp og føle seg hele

Maj Kristin Tronrud Ringstad driver med akupunktur og energimedisin, som inkluderer blant annet thetahealing , inkamedisin og sjelehenting. Til tross for at hun nylig har etablert seg sentralt i Hokksund, har jungeltelegrafen jobbet effektivt, og mange har fått hjelp av den alternative behandleren.

Les mer..

Stjernetegn og vennskap

Gode venner er livets salt, og alle trenger vi en venn å leke, le og gråte med. Et ordtak fra Nils Bredesen om vennskap lyder: «Gode venner er som engler som løfter oss opp igjen når våre vinger har glemt hvordan det er å fly.» Viktige ord å ta med seg når man velger venner, men kanskje det viktigste av alt for å skaffe seg gode venner er å være bevisst på hvilke behov man har i vennskap. Hvilke egenskaper søker du hos en venn? Gjenkjenner du en venn når du ser vedkommende?

Les mer..

Julia

Da jeg fikk tilbud om å gå over i ny stilling i firmaet, var det Julia som skulle tiltre etter meg, og det ble en hyggelig og morsom tid mens hun var under opplæring. Relasjonen som oppsto strakte seg utover det kollegiale, og vi utviklet et nært vennskap.

Les mer..

Gro Elisabeths magiske reise

Gro Elisabeth Walle fra Oslo hadde gått seg vill i et liv som ikke var hennes eget. En dyp krise vekket henne. Ved å la seg lede av alt som kom til henne i drømmer og sammenfall av begivenheter, fant hun veien ut av tåkelandskapet og hjem til den hun egentlig er. Om sine opplevelser har hun skrevet boken: «Drømte at jeg fløy — en sann historie om et magisk liv».

Les mer..