Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Kristin hjelper deg å finne din livsvei

Livet til healer Kristin Slaaen på Kongsberg har vært en spennende, åndelig reise, og hun har funnet sin livsvei. Gjennom meditasjon fikk Kristin vite at hun skulle dele sine opplevelser med Magic Magasins lesere. Hun håper hennes erfaringer kan vise vei også for andre.

Les mer..

Tankens kraft

”Hva tenker du på, min kjære?” sa Peder. Han tittet bekymret bort på sin kone som satt med strikkepinnene i hendene. Strikkingen gikk på autopilot, men etter å ha vært gift med den samme kvinnen i nærmere 50 år, kjente han så godt hennes gester og utrykk.

Les mer..

Lykkekaker som spådomsmiddel

Har du hørt om Lykkekaker («Fortune cookies»)? Faktisk er lykkekaker å regne blant de mest utbredte spådomsmidlene. De færreste tar dem på alvor, men det er heller ikke mange som avslutter en middag på kinesisk restaurant i USA uten å lese spådommen på strimmelen som befinner seg inni kaken/desserten.

Les mer..

Politisjefen som ble åndelig søkende

Hva gjør at en mann som Per Olof Ahlström, utdannet jur.kand. og politisjef, fordyper seg i spiriualisme og reinkarnasjon? Det begynte ved en tilfeldighet i 1993, mens han var politisjef. Under en storseanse i Stockholms spirituelle forening fikk han kontakt med sin avdøde morfar for første gang. Nå er han aktuell med boken «Andliga ting».

Les mer..

Huset måtte renses

Jeg er en person som er vàr på energier. Jeg flyttet inn i et eldre hus som trengte litt vedlikehold.

Les mer..

Rita jobber gjennom lys og kjærlighet

Har du opplevd at ønsker ikke går i oppfyllelse? Eller at du tar feil valg? Rita har evnen til å se hvor problemet ligger og kan finne løsningsmuligheter, enten det gjelder økonomi, kjærlighet, jobb eller relasjoner. Rita jobber som spirituell rådgiver, klarfølt healer, mentaltrener og ønskecoach. Felles for sitt virke er at hun jobber gjennom lys og kjærlighet.

Les mer..

Opplevelse: Det Mørke Slott, Harastølen, Luster Sanatorium

Jeg har lenge hatt en dragning mot gamle steder. Det være seg fraflyttede gårder hvor kaffekopper fortsatt står fremme, gjengrodde seterbruk hvor redskap ligger henslengt, en bilkirkegård i Sverige hvor hundrevis av biler er i ferd med å bli tatt tilbake av naturen - eller et nedlagt sanatorium i forfall.

Les mer..

Forfulgt av hjerter

Jeg har opplevd noe merkelig de siste ti årene. Jeg kaller det «forfulgt av hjerter». Etter livshendelser som har vært tøffe og utfordrende, har jeg hatt små øyeblikk og opplevelser som har grepet meg.

Les mer..

Spøkelsesskipet Queen Mary

Om bord hotellskipet Queen Mary i Long Beach kan du leve som en reisende på første klasse på 1930-tallet. Men se opp for spøkelser. Det skal være så mange som 150 av dem på skipet.

Les mer..

Ukjent forsamling

Jeg besøkte en gammel herregård som i mange år har vært museum. I to av bygningene kan man overnatte.

Les mer..