Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Keiserinnen og rosehagen

Fra tidlig 1800-tallet var roser den høyeste mote blant franske aristokratier og borgerskap. Dette var starten til den klassiske hageformen av gallica-roser, som ble videreført av franskmenn i store skala. Keiserinne Josephine, keiser Napoleons første hustru, var lidenskapelig opptatt av roser og hadde en enorm rosehage på slottet Chateau de Malmaison nær Paris.

Les mer..

Et sunnere liv som fleksitarianer

De færreste av oss kan tenke oss å bli vegetarianere på heltid, men det blir stadig flere som er såkalte fleksitarianere, det vil si at de har redusert kjøttinntaket til fordel for et mer plantebasert kosthold. Helsefordelene er mange: Et sunnere hjerte, minsket risiko for diabetes, og det er lettere å gå ned i vekt. Av Kari Flaata Halling

Les mer..

Bodil har telepatisk kontakt med universet

Nesten hele sitt liv har Bodil Storm fra Oslo kommunisert og kanalisert energier fra universet. Hun får alltid svar på det hun vil vite. Om sine opplevelser har hun skrevet boken: «Livet varer evig. 10 reasons why».

Les mer..

Trollfolkets vårfest

Feiring av natt til første mai, Valborgsaften eller Valborgsmesseaften, har ingen spesielle tradisjoner i Norge. I andre nordiske land, slik som Finland og Sverige, har man derimot lange tradisjoner for å markere den siste dagen i april, som en av årets store festdager. Slik er det også i Tyskland. Alle fortellinger om heksenes nattlige ritt til Blokksberg er lagt til nettopp denne dagen, eller nærmere bestemt til natten mellom april og mai. Selv om datoen ikke har noen tradisjon i Norge, er Troms en sentral del av folkloren omkring Valborgsaften fra andre nordiske land.

Les mer..

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Husspøkelset

Min venninne Tone var svært opprømt etter at hun og familien hadde vært på visning i huset oppe på høyden over byen. Huset, som akkurat var lagt ut for salg, var nyoppusset, stort og innholdsrikt.

Les mer..

Mirakeldoktoren fra Dyrøy

Knut Lunde levde fra 1867 til 1937. Tross mangel på formell medisinsk utdannelse, hadde han en spesiell evne til å hjelpe mennesker med helseplager. Han ga en alternativ behandling hvor han i betydelig grad benyttet selvkomponerte salver og medisiner. Men det knytter seg også til hans virke at han hadde evne til å gi helsehjelp der kontakt ble formidlet gjennom andre, gjennom brev eller telegram. I den forstand har en knyttet undring i retning av telepatiske eller parapsykologiske fenomen.

Les mer..

Livet mitt består i å hjelpe andre mennesker

Etter at Kim Standahl begynte hos Magic Circle, har vi fått en strøm av gode tilbakemeldinger. Kim er klarsynt healer og har god åndelig kontakt. Han er klarfølt og kan føle andres smerter og hva de sliter med. Hans eksepsjonelle evner omfatter også spontan helbredelse.

Les mer..

Planter, urter og stjernetegn

Våren er på vei, og vi ser på hvilke planter du bør ha i hagen, i kjøkkenvinduet eller eventuelt i stuen. Eller hvordan kan du glede en venn med favorittblomsten uten konkret å vite hva vedkommende liker? Eller hva med å dyrke dine egne urter? Her er oversikten over blomster, urter og stjernetegn.

Les mer..

Kjærlighetsformidler og healer

Elisabeth Gallefoss kaller seg kjærlighetsformidler. Kjærligheten formidles gjennom de fargerike healingmaleriene hun lager, diktene hun skriver eller ved berøringen hun gir under healingen/healingmassasjen. Mange mennesker har fått hjelp både for sine fysiske og psykiske plager, og ventelistene er lange for de som vil komme til henne.

Les mer..

Reisen til tidligere liv

- Vi er alle på reise gjennom livet. En reise fylt av glede og sorg og av utfordringer. Ønsker du å finne ut hvem du er innerst inne, tar vi deg med på en reise til tidligere liv, sier regresjonsterapeut Unni Ranheim. Sammen med Anne Bodil Røsvik har hun skrevet boken: «Se bak– reiser til tidligere liv.» I boken forteller 13 personer om sine opplevelser gjennom besøk til tidligere liv.

Les mer..

– Jeg har kommunisert med mer enn 2000 dyr

Fulgte du med på Farmen på TV2 i 2015? Da husker du kanskje dyretolken Vibeke Hoff, som bare var med et par uker før hun valgte å trekke seg fra programmet. Hun følte sterkt at noe var galt med dyrene på gården hjemme i Brandbu, noe som viste seg å stemme. Nå forteller hun åpent til Magic Magasin om sitt opphold på Farmen og sine eksepsjonelle evner.

Les mer..

En drømmeverden

Jeg har lyst til å fortelle om noe som rystet meg for lenge siden, og som jeg husker som om det var i går.

Les mer..

Thomasevangeliet – kilden til visdom

– Thomasevangeliet er kalt det femte evangelium. Der møter vi en Jesusskikkelse som legger vekt på visdom og innsikt, og der finner vi Gud gjennom erkjennelse og kunnskap om oss selv. Slik kan vi leve nær kilden til det som er det dypeste i oss, sier Svein Woje, som sammen med Kari Klepp har utgitt boken: «Thomasevangeliet».

Les mer..

Bilulykken åpnet opp for skjulte evner

Svein Vidar og Anna Hellen Knutsen fikk livet snudd på hodet etter en alvorlig bilulykke. I 12 år levde ekteparet fra Toten i et smertehelvete. Begge slet med nakkeskader etter bilkollisjonen i 1999. Hver dag handlet om å takle smertene. Mange medisiner var nødvendig, også morfinpreparater. Så plutselig åpnet en ny åndelig verden seg for det unge paret. Om sine opplevelser har de skrevet boken: ”Læren om deg selv og livet”.

Les mer..