Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Å være værsyk er ingen myte

Høsten kan være fargesprakende vakker, men når det gjelder været, går vi turbulente tider i møte. Høststormene setter inn, nettene blir kaldere, og mange av oss gruer oss til vinteren. Begrepet ”å kjenne det på gikta” er allment kjent, og den kalde årstiden forsterker plager med stive ledd og verkende muskler.

Les mer..

Søker du kjærligheten?

Veldig mange som ringer inn til oss på Magic Circle, ønsker å bli spådd i kjærlighetsspørsmål. Å finne «den rette», er ikke alltid så enkelt, men jeg vil gjerne dele noen tips.

Les mer..

Thaimassasje for kropp og sjel

Cato Solend reiste til Smilets land for å lære seg thaimassasje på ekte, tradisjonelt vis. Han har kurset seg innenfor mange forskjellige massasjeformer, blant annet Thai yoga massasje og Tok Sen, en eldgammel massasjeform fra Nord Thailand. I dag driver han egen praksis på Bryggen i Bergen.

Les mer..

Suksess med vegetarretter på nettet

Kine Kronkvist og samboer Stein Hofve på Kongsberg bruker det meste av fritiden til å utvikle smakfulle vegetarretter til den digitale kokeboka, som i dag inneholder en av de største samlingene av vegetaroppskrifter på nettet i Norge.

Les mer..

Sitron – frisk og helsebringende

Sitron (latin: citrus limon) er syrlig, forfriskende og supersunn. Gjør som kjendiser og helsefantaster verden over: Start dagen med et glass vann med saften av en halv sitron. Dette skal gi renere hud, klarere øyne, mer energi og optimal fordøyelse.

Les mer..

Ord fra en skeptisk healer

Healing er overtro. Healing er psykisk. Healing er oppspinn. Det er et hav av avkreftende adjektiv om healing i den skeptiske verden, og det er lov. Det hender at jeg faktisk er på deres side for å demonstrere mot all humbug og overdrivelse i den alternative verden, og også for å holde meg selv litt jordnær. Men jeg syns virkelig synd på dem som enda ikke har fått opplevd healing.

Les mer..

Bekymringer – Gjør noe med dem før de gjør noe med deg

Bekymrer du deg i overkant mye? Ta grep! Psykolog Aksel Inge Sinding mener at hvis personer som går med kronisk angst og bekymringer tar seg tid hver kveld til aktivt å konsentrere seg om de problemene som plager dem, vil bekymringsnivået i livet deres som helhet gå ned.

Les mer..

Magiske planter og urter

De gamle kjerringrådene er ikke å kimse av. I mange tilfeller kan planter og urter lindre og styrke vel så mye som kostbare legemidler. Det finnes over 100 planter og krydderurter med medisinsk virkning i Norge. Fra våren til langt ut på høsten kan man finne nytteplanter utenfor vår egen stuedør.

Les mer..

Strikking er bra for kropp og sjel

Nå er det bevist. I likhet med meditasjon og mindfulness er det terapi å strikke. Forskningen viser at strikking er en god ting for folkehelsa, og at det gir mange helsefordeler. Strikking kan blant annet dempe stress, det skjerper hukommelsen, og det kan minske opplevelse av smerte.

Les mer..

Finn din ungdomskilde

”Ungdomskilden ligger ikke i et fjernt land eller i en magisk trylledrikk. Ungdomskilden ligger i deg selv, i enkle valg, verdier og helsevaner. Ungdomskilden ligger i relasjoner, i disiplin, kjærlighet og medfølelse!” Ordene tilhører overlege Audun Myskja. Hans budskap er at vi alle kan gjøre mye selv for å holde oss unge og friske, uansett om vi er 30 eller 90 år.

Les mer..