Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spelet i Maridalen

For noen år siden var jeg og en venninne i Maridalen for å se årets oppsetting av Maridalsspelet. Handlingen foregår ved Margarethakirken i Maridalen, en kirkeruin fra tidlig middelalder, og dette årets spel handlet om Svartedauen.

Les mer..

Bilskaden

Sandra og jeg ble kjent med hverandre på nittitallet da vi var medlemmer i samme meditasjonsgruppe.

Les mer..

En tragisk natt i september

Denne uforklarlige hendelsen jeg skal berette om, hendte for snart 25 år siden. Jeg vil først begynne med å si at jeg aldri tidligere har opplevd å være sanndrømt, eller være plaget med mareritt om natten.

Les mer..

Den lysende «middagsblomsten»

Karina og Tommy ble kjærester mens de gikk på ungdomsskolen. Fra da av var det bare de to, og ingen av dem hadde øye for noen annen.

Les mer..

Kattehistorier

Det var en dag i slutten av juli eller begynnelsen av august. Det var et stykke utpå kvelden og jeg satt hjemme for meg selv.

Les mer..

Presten og min drøm

Jeg tror faktisk at jeg kan ha hatt flere liv, og jeg tror at noen av mine drømmer som har festet seg i min hukommelse har vært opplevelser jeg har hatt i tidligere inkarnasjoner.

Les mer..

En ordholden kvinne

Jeg ble kjent med Klara da hun for lengst hadde blitt en eldre kvinne. Hun var liten og slank, men på noe vis fornemmet jeg likevel at hun representerte en personlighet som krevde plass.

Les mer..

En merkelig opplevelse

Jeg liker å tenne lys, men ser alltid til at alle lysene er blåst ut før jeg går til sengs.

Les mer..

Huset måtte renses

Jeg er en person som er vàr på energier. Jeg flyttet inn i et eldre hus som trengte litt vedlikehold.

Les mer..

Forfulgt av hjerter

Jeg har opplevd noe merkelig de siste ti årene. Jeg kaller det «forfulgt av hjerter». Etter livshendelser som har vært tøffe og utfordrende, har jeg hatt små øyeblikk og opplevelser som har grepet meg.

Les mer..