Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Min hund Eddie – en øyenstikker

Min hund Eddie har alltid vært en luring og elsket det våte element. Jeg var hans fruchen (frue), hans herskerinne, men det var han som var sjefen.

Les mer..

Julia

Da jeg fikk tilbud om å gå over i ny stilling i firmaet, var det Julia som skulle tiltre etter meg, og det ble en hyggelig og morsom tid mens hun var under opplæring. Relasjonen som oppsto strakte seg utover det kollegiale, og vi utviklet et nært vennskap.

Les mer..

Ønsket

Vi var syv-åtte damer som var invitert til lunsj i anledning min venninnes 60-årsdag. Selve dagen hadde hun feiret sammen med sin nærmeste familie. Nå var det oss andre, noen nære og andre litt mer perifere venninner som skulle samles til en forsinket markering av dagen.

Les mer..

Gravsteinen

Min eldste datter traff en mann som var fra Mandal. De ble gift, og hun flyttet dit ned. Da ble det slik at jeg måtte reise til Mandal for å treffe dem, og for å komme dit måtte jeg kjøre gjennom et lite sted som het Bamble.

Les mer..

Gjenferdet på hytta

Jeg fikk bladet Magic Magasin i posten, og leste om folk som hadde skrevet inn historier og opplevelser. Jeg fikk lyst til å dele en av mine historier:

Les mer..

Å komme heim

Eit av mine første og beste møter med den åndelige verden er mange år tilbake i tid.

Les mer..

Orbene i 3. etasje

Denne historien som jeg nå skal fortelle var noe jeg opplevde for noen år siden. Det forandret synet mitt på det overnaturlige for alltid.

Les mer..

Jeg fikk et dytt i ryggen

Jeg var kommet i en alder da hus og hagestell begynte å bli for mye for meg som var enke med barn som hadde flyttet ut til egne bosteder.

Les mer..

Hjelpen fra englene

Oppveksten på landsbygda representerte nære og trygge relasjoner, samhold og fellesskap. Med fredstiden kom tryggheten og gleden tilbake, og det hersket stor optimisme.

Les mer..

Drømmen

Det var en gang – eller kanskje siden en gang….. En historie fra drømmeland.

Les mer..