Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Astral katalepsi er vanligere enn man tror

I barndommen hadde Tone Veiulfsen Østbye mange ut-av-kroppen opplevelser, som resulterte i noe som kalles astral katalepsi. Et fenomen som innebærer lammelser i kroppen. Først i voksen alder fikk Tone forklaring på sine skremmende opplevelser. Hun ønsker å dele sine erfaringer med Magic Magasins lesere.

Les mer..

Det er sterke krefter jeg jobber med

Den klarsynte healeren Ellen Marit P. Sara fra Alta er av samisk opprinnelse, og de sterke evnene har gått i arv gjennom generasjoner. Runebomma, samekniven og ørnefjæra er noen av verktøyene hun bruker når hun tar imot folk.

Les mer..

Min avdøde oldemor godkjente meg som helbreder

Bjarnhild Sjøveian fra Alta har evner fra to grener. Helbrederfamilien på morssiden var læstadianere, kristne predikanter som «leser». De samiske genene er langt tilbake på farens side. I voksen alder har hun fått kontakt med forfedrene som er sjamaner. I dag kombinerer hun kristendommen og den samiske kulturen når hun behandler klienter.

Les mer..

Sammenbrudd førte til åndelig vekst

Da Bente Auganæs fra Norheimsund var høygravid med sitt tredje barn, fikk hun et totalt sammenbrudd. Legene mente at det var en fødselsdepresjon som hadde rammet henne. Selv mener hun at det var vonde, ubearbeidede minner fra barndommen som hadde utløst sammenbruddet. Hun nektet å ta antidepressive medisiner. Istedenfor oppsøkte hun en healer som hjalp henne ut av mørket. Det førte til en åndelig reise.

Les mer..

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Ari Behn stiller ut sine bilder

Fellesutstillingen «Inferno» har Ari Behn sammen med Mikael Persbrandt, Per Heimly og Tor Rafael Raael. Det er meningen at kunstnerne skal reise landet rundt med utstillingen, som siden i vår har vært innom flere gallerier på Østlandet. ”Inferno” handler om livet etter skilsmissen.

Les mer..

Trancemedium og spiritualist

Kristin Juberg fra Trondheim har holdt på med spirituelle ting i over 20 år og har deltatt på mange alternativmesser rundt om i landet. Utover dette har hun ligget lavt når det gjelder markedsføring av sine spesielle evner. En omtale i lokalavisen for noen år tilbake, det er alt. Da hun sa ja til et intervju i Magic Magasin, føltes det som et privilegium.

Les mer..

Russland i mitt hjerte

Inger Tragethon (63) er livskunstner og eventyrer, samt en type fredsfakkel med håp om å gjøre verden til et mer spennende sted å være. Inger har regelmessig besøkt Russland i 20 år. I 1995 og 2004 reiste hun i flere måneder på egen hånd gjennom de tidligere tsarenes veldige rike. Med på sine reiser har hun alltid med et ikon av helgenen St. Nicolai.

Les mer..

Vi har alle hjelpere

Det finnes sterke energier rundt oss. Vi kan kanskje ikke se energiene med vårt blotte øye, men vi vet at de er der og at disse energiene hjelper mange. Vi har alle hjelpere med oss!

Les mer..

Besøk av utenomjordiske?

Norsk Kornsirkelgruppe v/ Eva-Marie Brekkestø sender regelmessig ut informasjon til folk som er interessert i kornsirkler. Forleden kom hun med oppsiktsvekkende nyheter i forbindelse med en rapport om den kjente nederlandske kornsirkelentusiasten Robbert van den Broeke.

Les mer..

Buddhisters hellige paradis

To uavhengige drømmer endte opp med at Holy Isle i Skottland skriftet eier. Dette er årsaken til at buddhismen kom til øya, som i dag har blitt buddhisters hellige paradis. Holy Isle er en oase av ro og fred, og her kan man se både med øyet og hjertet. Et opphold på øya kan forandre ditt syn på livet.

Les mer..

De døde er bare ”et slør” unna oss

Inger Marie Shkreta (65) skriver med såkalt automatskrift, det vil si at en død person skriver gjennom henne. Hun holder pennen nær papiret, det rykker litt i hånden, og plutselig begynner ting å skje. Med sirlig, sammenhengende skrift, helt ulik hennes egen, kommer setninger frem. Mannen hun har kontakt med heter Jon Møller, født i 1889, død i 1961.

Les mer..

Regresjon- en reise til tidligere liv

Lenge har jeg hatt lyst til å oppleve et tidligere liv. Men våger jeg å gjøre det? Å reise inn i meg selv der ubevisste minner ligger lagret? Nå har jeg fått sjansen. Lisbeth Lyngaas, regresjonsterapeuten som har skrevet bok om sine tidligere liv: ”Hvite steiner – En personlig beretning om å finne sin indre kraft,” har inviterte meg med på en indre reise.

Les mer..

Et dramatisk hjelpeprosjekt

Etter å ha vært mange ganger i India, og sett all fattigdommen i landet, ville Anne Lene gjerne gjøre noe for å hjelpe. Hun ønsket seg penger til jul, og pengene ville hun bruke til noen som virkelig trengte det. Men hjelpeprosjektet fikk dramatiske følger.

Les mer..

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Livet avspeiles i hendene våres og akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det også. Håndanalyse er en flere tusen år gammel spådomsmetode som kan avsløre mye om deg...

Les mer..