Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Eli’s spirituelle hverdag

Eli Olsen i Fredrikstad lar tanker og følelser komme til uttrykk i sine fantastiske sjelebilder. Hun har hatt mange åndelige opplevelser og har opplevd tidligere liv gjennom regresjon. I kjelleren bor småfolk, hun har tatt bilde av en ufo. Litt av det Eli kan fortelle om fra sin spirituelle hverdag.

Les mer..

Keiserinnen og rosehagen

Fra tidlig 1800-tallet var roser den høyeste mote blant franske aristokratier og borgerskap. Dette var starten til den klassiske hageformen av gallica-roser, som ble videreført av franskmenn i store skala. Keiserinne Josephine, keiser Napoleons første hustru, var lidenskapelig opptatt av roser og hadde en enorm rosehage på slottet Chateau de Malmaison nær Paris.

Les mer..

Bodil har telepatisk kontakt med universet

Nesten hele sitt liv har Bodil Storm fra Oslo kommunisert og kanalisert energier fra universet. Hun får alltid svar på det hun vil vite. Om sine opplevelser har hun skrevet boken: «Livet varer evig. 10 reasons why».

Les mer..

Kari Viktoria: En sann og ekte healer

Kari Viktoria Staksrud har lang erfaring som healer. Med hendene kan hun fjerne og lindre smerter, men hun fungerer også som sjelesørger og har en spesiell evne til å veilede mennesker. Gjennom håndspåleggelse kan hun gi energipåfyll til mennesker som føler seg ”utbrent”.

Les mer..

Healingen hjelper mennesker og dyr

For Runar Halonen kom healing evnene plutselig og uventet. Han gjennomgikk en utrolig forvandling, som varte over tid, og i dag praktiserer han healing og fjernhealing og hjelper mennesker og dyr over hele landet. Parallelt med healingen bruker han sitt klarsyn og sine mediale evner.

Les mer..

Healer Kirstens varme hender

I utgangspunktet var Kirsten Midling-Thorsen (31) skeptisk til healing, men i dag er hun en anerkjent og meget dyktig healer på Sørlandet. Med sine varme hender har hun behandlet mange mennesker for en rekke plager.

Les mer..

Mirakeldoktoren fra Dyrøy

Knut Lunde levde fra 1867 til 1937. Tross mangel på formell medisinsk utdannelse, hadde han en spesiell evne til å hjelpe mennesker med helseplager. Han ga en alternativ behandling hvor han i betydelig grad benyttet selvkomponerte salver og medisiner. Men det knytter seg også til hans virke at han hadde evne til å gi helsehjelp der kontakt ble formidlet gjennom andre, gjennom brev eller telegram. I den forstand har en knyttet undring i retning av telepatiske eller parapsykologiske fenomen.

Les mer..

Kjærlighetsformidler og healer

Elisabeth Gallefoss kaller seg kjærlighetsformidler. Kjærligheten formidles gjennom de fargerike healingmaleriene hun lager, diktene hun skriver eller ved berøringen hun gir under healingen/healingmassasjen. Mange mennesker har fått hjelp både for sine fysiske og psykiske plager, og ventelistene er lange for de som vil komme til henne.

Les mer..

Profeten fra Finnmark

Anton Johansen (1858-1929) ble kalt Lebesbymannen og profet, og var en av få finnmarkinger som før, under og etter første verdenskrig gjorde seg bemerket langt utenfor fylkets grenser på grunn av sin klarsynthet.

Les mer..

Reisen til tidligere liv

- Vi er alle på reise gjennom livet. En reise fylt av glede og sorg og av utfordringer. Ønsker du å finne ut hvem du er innerst inne, tar vi deg med på en reise til tidligere liv, sier regresjonsterapeut Unni Ranheim. Sammen med Anne Bodil Røsvik har hun skrevet boken: «Se bak– reiser til tidligere liv.» I boken forteller 13 personer om sine opplevelser gjennom besøk til tidligere liv.

Les mer..