Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Kongelig sarkofag funnet i kirkeveggen

Synske Gina Anita Kristensen hos Magic Circle har vært i fokus i det siste i forbindelse med et innslag på Frokost TV og i diverse aviser. Saken er at Gina så vikingkongen Magnus Lagabøtes levninger liggende i en sarkofag i Bergen domkirkes murvegger. På bakgrunn av Ginas observasjon, har Gunnar Rosenlund nå funnet den kongelige sarkofagen.

Les mer..

Charter-Svein «ser» andres liv

Det overnaturlige og alternative har alltid fascinert Svein Østvik (50), eller Charter-Svein som han er bedre kjent som. Ved flere anledninger har han stått frem med sine egne evner i media. Det siste, som han fortalte om på TV-programmet «Trygdekontoret», er at han også har evnen til å «se» andres liv.

Les mer..

Sommernattens hvite dame

Fredriksten festning i Halden er et populært utfartssted om sommeren. Både små og store synes det er spennende å høre historien om den hvite dame, som angivelig går igjen på festningen. I lyse sommernetter er det også noen som hevder å ha sett den mystiske damen.

Les mer..

Jeg var Sophie Scholl. Død 1943. Gjenfødt 1945.

I en regresjon opplevde Unni Helen Sørnes livet til Sophie Scholl, en ung tysk jente som arbeidet i motstandsbevegelsen. I 1943 ble Sophie henrettet, og i 1945 ble hun angivelig gjenfødt som Unni. Om sine opplevelser har Unni skrevet boken: Jeg var Sophie Scholl. Død 1943. Gjenfødt 1945.

Les mer..

"Jeg har levd før!"

Du har kanskje opplevd at barnet ditt snakker med en usynlig venn eller forteller om møte med engler og åndevesener? Vi avfeier det gjerne med små barns fantasier. Men hva hvis barnet ditt sier: ”Husker du den gang jeg var gammel mann og hadde skjegg?”. Eller forteller om en mamma eller pappa fra en annen tid og et annet sted. Du blir kanskje engstelig og tenker at det kan være noe galt med barnet. Høyst sannsynlig husker barnet et tidligere liv.

Les mer..

Er orber materialisering av åndelig aktivitet?

Orber eller orbs er et fenomen som ble mer kjent da digitale foto-/video kameraer kom på markedet. Skeptikere vil forklare de merkverdige ringene som støv på linsen eller fuktighet, mens andre tilbakeviser dette med at de fleste orber har et mønster inni seg som støvpartikler ikke kan produsere.

Les mer..

Anna Elisabeth Westerlund, slik jeg kjente henne

Anna Elisabeth Westerlund (1907-1995) var i mange år Norges mest omtalte synske menneske og bidro til å oppklare en rekke forsvinningssaker.

Les mer..

Gro Elisabeths magiske reise

Gro Elisabeth Walle fra Oslo hadde gått seg vill i et liv som ikke var hennes eget. En dyp krise vekket henne. Ved å la seg lede av alt som kom til henne i drømmer og sammenfall av begivenheter, fant hun veien ut av tåkelandskapet og hjem til den hun egentlig er. Om sine opplevelser har hun skrevet boken: «Drømte at jeg fløy — en sann historie om et magisk liv».

Les mer..

Mediet Marion – Åndenes ambassadør

Når Marion Dampier-Jeans går på podiet, er det alltid for en fullsatt sal. Marion snakker med de døde, og formidler budskap fra åndeverdenen. Likevel ser ikke Marion på seg selv som noen ”superstar”. Hun er mediet Marion – Åndenes ambassadør! – Jeg har akseptert det som en gave fra Gud som ikke skal misbrukes, sier Nordens fremste medium.

Les mer..

Hervors eventyrlige reise til Sjaman

En kald februardag for noen år siden foretok Hervor Bergli fra Lørenskog en sjelereise til Sjaman. Til en åndeverden som er usynlig for oss. Til landet bortenfor. På denne spesielle ferden opplevde hun at det er mer mellom himmel og jord enn vi aner.

Les mer..