Magic Circle gir deg svar på livets spørsmål

Magic Circle ble etablert i 2002 og er en tjeneste som leveres av Molendo AB. Tjenesten har følgende forretningsidé: 

Vi skal være den foretrukne spåtjenesten i Norden og tilby de beste rådgiverne til våre kunder gjennom automatisk og manuell formidling.

På nettsiden magic.no finner du en samlet oversikt over alle de spådamer og -menn som tilbyr sine tjenester gjennom Magic Circle. Magic Circle er i dag godt etablert både i Sverige og Norge. Molendo vil lansere denne tjenesten også i Danmark og Finland innen kort tid.

Som kunde hos Magic Circle er du sikret en personlig og profesjonell konsultasjon. Alle våre spådamer og -menn er håndplukket og testet av oss. Du kan få råd og veiledning som angår kjærlighet, familie, karriere og økonomi. Er du usikker på hvem du bør snakke med, får du hjelp av våre formidlere på sentralbordet. Åpningstiden på formidlingen er 0900 – 0100 (16 timer) alle dager. 

Har du spesielle evner? Er du en treffsikker og erfaren spåer? Da kan du gi råd til andre mennesker gjennom Magiccircle.no og få gode inntekter på din kompetanse. Send oss en e-post på jobb@molendo.se, og du vil få tilsendt informasjon om hvordan du kan registrere deg som rådgiver. Vi inngår skriftlig kontrakt med alle godkjente rådgivere før samarbeidet starter. 

Molendo AB holder til i Strömstad i Sverige. Vi er for tiden 6 ansatte i administrasjonen. Vårt mål er å levere markedstilpassede spåtjenester av høy kvalitet til en riktig pris. 

Kontakt Molendo på:

E-post: kundeservice@molendo.se
Telefon Kundeservice (hverdager kl 09-16): 21 600 156 
Vår adresse: Molendo AB, Ångbåtskajen 6, 452 30 Strömstad, Sverige, org.nr: 559157-6664