• Personlig utvikling
  • Jobb, familie og kjærlighet
  • Spirituell veileder

Ønsker du personlig rådgivning?

Daglig hjelper jeg mennesker som står fast i livet og som trenger hjelp via mitt klarsyn/intuisjon til å komme seg videre.

Jeg kan hjelpe deg å se din situasjon, ditt behov, og hva som blokkerer for din videreutvikling.

ARBEID
Mangler du motivasjon og ambisjoner i jobben din?
Vurderer du å bytte jobb eller endre din karriere?
Opplever du konflikter på arbeidsplassen, - trives du ikke?

FAMILIE
Er du usikker på om du har valgt riktig samlivspartner?
Opplever du kommunikasjonsproblemer med din partner, nære familiemedlemmer eller venner?
Har du problemer med å forstå dine egne barn og valgene de tar?

PERSONLIG UTVIKLING
Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv, dine egenskaper og muligheter?
Føler du at du står fast?
Har du stadig tilbakevendende helseproblemer?

Jeg ønsker å hjelpe deg fremover, og ikke minst - få deg til å finne frem til deg selv... 

Velkommen til en samtale!

LUNA

I Magasinet kan du lese et lengre portrett-intervju med Luna

Mine tilbakemeldinger

Kari

Jeg ringte inn for jeg står nå ved et veiskille i livet. Luna ga meg ikke bare gode råd når det gjelder valg jeg skal ta- hun ga meg også øvelser som vil hjelpe meg på veien. Hun er en fantastisk dame med mye humor og medfølelse, hun er direkte og ærlig. Hun anbefaler jeg gjerne til alle som trenger litt hjelp på veien videre!

Håvard

Hei igjen, Luna! jeg er veldig glad jeg tok meg til mot og ringte. Jeg visste ikke hvem jeg kom til å få snakke med eller hvordan opplevelsen av det ville være. Men jeg sitter nå igjen med den RÅÅE opplevelsen og en herlig følelse etter jeg snakket med deg. Du er utrolig flink til det du holder på med og jeg anbefaler deg på det varmeste til andre, du har noen flotte egenskaper og traff veldig bra på meg. Jeg tror også du gjør det på andre også! Jeg er hengivet av det du får til og gleder meg utrolig mye til min fremtid etter din hjelp. Takk!

Unni

Luna er utrolig dyktig til å gi råd når en sitter litt fast i seg selv og ikke ser veien fremover. Føler meg totalt rolig og avbalansert etter en samtale med henne. Jeg har fått verktøy å jobbe med når det behøves. Tusen takk Luna. Tusen takk Luna.

Charita

Jeg hadde en veldig god samtale med Luna i dag. Hun var ærlig og veldig kunnskapsrik. Jeg lærte mye nytt i samtalen, og takker for gode mentale verktøy😊

rune granberg

Tusen takk til Luna som jeg snakket med ang ny jobb.Hun er et meget behagelig menneske å prate med,og følte en spesiell trygghet under samtalen.Kontaktet henne fordi jeg måtte få klarhet i om jeg kunne klare jobben,da dette er en helt annen jobb i samme bedrift.Hun sa at dette kom til å gå så bra,og at det var bra å komme unna den jobben jeg hadde.Det ser ut til å gå veldig godt! Takk Luna!!!

Yvonne

Tilstedeværende. Klok. Varm. En utelukkende god og givende opplevelse. Anbefales på det varmeste.

Lene

Samtalene jeg har hatt med Luna har gitt meg mye på det personlige plan. Luna har lært meg at jeg kan stole på meg selv, at jeg står godt i de situasjonene jeg er i eget liv. Luna har stor innsikt og gir meg riktig veiledning og er en fantastisk støttespiller i forhold til mine meninger og tanker. Jeg anbefaler alle å ta en prat med Luna, hun er en fantastisk veileder og ser klare retningslinjer for hvordan jeg kan gjøre ting med mitt eget liv. Kun gode anbefalinger fra meg. Luna er et fantastisk menneske og har et stort hjerte.

Bente

Heisann, Luna. Du reddet ihvertfall dagen min, og kanskje forholdet mitt;) En samlivsterapeut hadde ant brukt et par år på å sette på plass d du fikk på plass iløpet av en time. Du er en meget vettug og grepa dame, d må j si. Takk for hjelpen, hilsen Bente

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

VIL DU BLI SPÅDD?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?