Gunhild

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

  • Klarsynt medium/sjaman tromming
  • Finner dyr/dyrehealing
  • Tarot og andre typer kort

Størst av alt er kjærligheten!

Mitt navn er Gunhild, og jeg har vært klarsynt i hele mitt liv. Jeg har hjulpet mange gjennom årenes løp, og nå ønsker jeg å hjelpe enda flere som kommer min vei. Livet er altfor kort til ikke å kunne glede seg over selve livet. Jeg er så heldig å ha fått flere oppstegne mestre som mine nærmeste hjelpere, og de kommer til meg mens jeg jobber.

Sitter du fast og føler deg utbrent? Har du problemer i kjærlighetslivet, med familie, jobb eller økonomi?

Da ønsker jeg å hjelpe deg med å finne veien fremover

Her er også andre ting jeg kan være behjelpelig med:

Tarotkort og mange andre typer kort

Healer/fjernhealer

Medium/Sjaman-tromming

Finne dyr/dyrehealing

Runelegging

Drømmetydning 

Chakrabalansering 

Se dine hjelpere og din skytsengel

................

Velkommen til en fortrolig samtale.

Gunhild 

I magasinet kan du lese et lengre Portrettintervju med Gunhild

 

Mine tilbakemeldinger

Anne Karin

Veldig koselig å prate med, gir direkte klare svar på ting du spør om, bestemt og forståelsesfull. Anbefaler dere henne :)

Kari Haugen

Hei Gunhild. Tusen takk for hyggelig prat.Jeg kommer nok til å ringe deg igjen.Ha en fin sommer. En masse klemmer fra meg.☺ Klem Kari

Gunn

Takk for healing av katten min. Utrolig å se reaksjonene under healing.

Ak

Marit

Jeg har hatt mye kontakt med henne. Jeg har hatt mange tunge stunder og ikke klart å se fremover. Denne dama er treffsikkert og ett herlig menneske. Anbefaler henne på det varmeste.

Ingrid

Tydelig, direkte og ærlige svar. Hjulpet meg med tøffe saker og hendelser, og vært en veileder for å komme meg videre i livet. Gir gode råd som du får utbytte av! Anbefales på det sterkeste!

Shahnaz

Det var utrolig opplevelse å snakke med Gunhild. Det stemte nøyaktig til og med kl-slett var riktig og jeg ble overrasket over hvor mye som faktisk stemte. Anbefaller henne sterkt til alle. 😀

Juli

Katten vår hadde vært borte i nesten to døgn og vi var veldig bekymret fordi det var så fryktelig kaldt ute. Jeg var helt fra meg av bekymring og tenkte hun kom til å fryse ihjel. Jeg ringte Gunhild og hun «tunet» seg inn på hjerteslaga til pusen og kunne derfor fortelle meg at pusen var i live. Hun var ikke kald, men var stengt inne et sted og begynte å bli veldig sulten. Jeg fikk beskjed om litt mer spesifikke steder å lete, men etter en lang tid med leting gikk jeg hjem for å spise. Og så ser jeg henne kommer løpende:) hun kom inn og stupte over matfatet, tydelig sulten. Jeg kjente på henne og pelsen og kroppen var ikke kald! Jeg er glad jeg ringte fordi jeg hadde aldri sluttet å lete når jeg visste hun fortsatt levde. Takk:)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?