• Familierelasjoner, kjærlighet og jobb
  • Sjelsterapi
  • Healing

Jeg kan se fremtidens muligheter for deg

Jeg har erfaringer med livsveiledning og healing i over 20 år. I flere år har jeg også arbeidet som auratolker og lest informasjon i auraen sammen med min mann, på alternativmessen i Oslo.

Jeg har skrevet fem spirituelle bøker. Den første boken heter «Forening med tvillingsjelen».

Jeg leser dine muligheter i fremtiden for å veilede deg videre i livet ditt.

Har du en eller flere av disse utfordringene som:

• føler deg fastlåst og bunnet i gamle relasjoner

• kjenner på kjærlighetssorg, eller lengter etter kjærlighet

• har pengeproblemer

• klarer ikke å tilgi andre eller fortiden din

• er redd for å utfordre deg selv

• sliter med negative tanker og følelser

- da ønsker jeg å hjelpe deg videre på veien din...

Jeg bruker min egen intuitive kontakt og kanaliserer fra min indre veileder, med støtte fra guider, skytsengler og erkeengler. For å komme i kontakt med deg, leser jeg deg gjennom sjelens utvikling og muligheter. Da kan du få hjelp til å bevisstgjøre hva du trenger å se, forstå og gi slipp på for å komme videre i livet ditt. Jeg kan også bruke astrologi for å se planetenes kvaliteter og innflytelser i livet ditt fremover.

Jeg tar imot deg som kommer min vei med kjærlighet, takknemlighet og glede!

Kathrine

Mine tilbakemeldinger

Mary

Takk for gode råd og imponert hvordan du tar inn situasjonen. Ikke helt i mål ennå, men så langt på veien har du rett😇

Linda

Kjære Kathrine 💖 😇 Jeg takker for fine samtaler jeg har hatt med deg. Du hjelper meg gjennom en vanskelig periode. Du er en varm og nydelig dame med masse forståelse og innsikt. Du er utrolig treffsikker og ting du har sagt underveis har skjedd. Du gir guiding, råd og sjeleterapi som gir meg styrke 💜 Du ser meg og min situasjon så klart. Takk for at du er der for meg 😘 Jeg anbefaler Kathrine på det varmeste 💜

Anne

Takk for at du er du, og for den engelen du er.

renatilille

Tusen takk for hjelpen, fine ord og veiledning. Du er veldig treffsikker, og jeg kjente meg godt igjen i det du så angående min situasjon. Jeg kommer garantert til å ringe deg igjen.

Jolie

Tusen hjertelig takk for de fine samtalene, Jeg vil takke deg for all den fine veiledningen og støtten jeg fikk fra deg. Du er en fantastisk og en flott veileder. Du har tatt meg godt i mot med kjærlighet og masse varme. Du har er lett å snakke med, og takk for healingen. Det hjelp meg masse! Anbefaler deg videre. Kathrine.

Sheila

Først og fremst må jeg si hvor dyktig og flink Kathrine er. Jeg har fått healing for selvtillit og styrke på jobben min. Nå har jeg merket at jeg kan heve hode høyt, si det jeg mener og ha troen på meg selv! Takk! Hadde det vært mer stjerner å gi, ville jeg gitt deg 10 stjerner! Så god er du!

Lisbeth

Hei. Jeg må bare få takke deg for samtalene vi har hatt:) Du har en myk behagelig stemme og en oppriktig ærlig ønske om å hjelpe. Du har fått meg til å se livet på en annen måte:) Du deler av dine kunnskaper og leser kroppen min( sjelsterapi) på en måte som er helt utrolig. Du vil jeg gjerne ta kontakt med så raskt det lar seg gjøre:) Du ser løsninger og svar jeg ikke hadde tenkt og bekrefter min egne følelser på det som stemmer. Bygger meg opp:) tusen takk:) go klem og lykke til🌹

Alia

Tusen takk for de fine samtalene :-). Vil takke deg for den fine veiledningen og støtten jeg fikk fra deg Du er en fantastisk og flott veileder. Du har tatt meg godt i mot med kjærlighet og masse varme Du har en lett og behaglig stemme. Er rolig, som gjør at du er lett å snakke med Takk for healingen. Det hjalp masse. Anbefaler deg videre.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Snakk med våre klarsynte

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

Få akkurat den veiledningen du behøver

Ny kunde?
Få 100 kr i rabatt!
Elsker han meg?
Ny jobb?