HOROSKOP FOR Steinbukken UKE 34

Det å kalle deg doven er absolutt høyst urettferdig, for du er like optimistisk og energisk denne uken, selvfølgelig kan du ha dvaletilstander. Men nå tror du fullt og fast på deg selv og det du driver med. Men i denne perioden er ikke troen sterk nok til å flytte fjell. Noe av grusen følger med maskineriet.

Med andre ord du møter en del motstand som hindrer deg i å gjennomføre dine planer. Her må du prøve å nøytralisere denne motstanden, prøv å finne ut hvem som lager motstanden for deg. Ved å ta initiativ å få andre med deg, så vil uken bli helt topp.


Steinbukken er det tiende stjernetegnet i dyrekretsen. Vi går inn i Steinbukkens tegn ca. 21. desember, ved vinterjevndøgn. Er du født første eller siste dag i Steinbukkens tegn, må du sjekke ditt personlige horoskop om du er Steinbukk, - Skytte eller eventuelt Vannmann, fordi datoen for stjernetegnet Steinbukken varierer fra år til år med 1-2 dager. Dette gjelder alle stjernetegnene om du er født siste eller første dag i tegnet. Det stjernetegnet du er født under er det samme som soltegnet ditt.

Les mer om Steinbukken

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?