HOROSKOP FOR Fiskene UKE 34

Du bør være den rette til å knekke janteloven der den har fått lov til å råde. I begynnelsen av uken har du lett for å bli litt frustrert. Enten ser du på deg selv med mange feil og mangler - eller så er det de andre som har det. I første tilfelle undergraver du din egen selvtillit. I det andre tilfelle innbyr din kritikk av andre til konflikt med mennesker rundt deg.

Du er ikke lenger så glad, åpen og hjelpsom. Heldigvis kan du komme deg ut av denne noe negative fase ved å se ting fra en annen synsvinkel, noe som du absolutt bør gjøre, tro på deg selv, da vil alt gå mye bedre.


Fiskene er det tolvte og siste stjernetegnet i dyrekretsen. Vi går inn Fiskenes tegn ca. 19. februar i år. Er du født første eller siste dag i Fiskenes tegn, må du sjekke ditt personlige horoskop om du er Fisk, - Vannmann eller eventuelt Vær, fordi datoen for stjernetegnet Fiskene varierer fra år til år med 1-2 dager. Dette gjelder alle stjernetegnene dersom du er født siste eller første dag i tegnet. Det stjernetegnet du er født under er det samme som soltegnet ditt.

Les mer om Fiskene

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?