• Klarsynt
  • Medium
  • Veileder

Følger strenge etiske regler, er ærlig, konkret og treffsikker.

Ylva er født klarsynt og har fra hun var liten sett og opplevd uforklarlige ting som noen ganger var skremmende. Da hun var tenåring begynte hun å søke svar på det hun opplevde. Etter mange år med søken, ble det uforklarlige til klarhet.

Ylva er utdannet homeøpat og hudpleier. Har Reiki Master i Ny Tids Reiki, som er oppgradert fra 3. dimensjon til 5. dimensjon. I tillegg har hun kurs i mediumskap, og kurs fra Norge og Danmark på sjelelesing (hvordan lese og jobbe med ulike tematikker  i livet/ hente informasjon på energiplan).

Når du ringer Ylva, ber hun om fornavn og fødselsdato. Dette gjør hun for å skape en forbindelse til kilden, slik at den informasjonen du skal ha, kommer til deg.

Ylva ser ingen begrensning på hva hun kan jobbe med på energiplan, og du kan du spørre henne om alt! 

Velkommen til en samtale med YLVA

Mine tilbakemeldinger

Linn

Ærlig og treffsikker. Gir gode råd og får deg til å se situasjoner i et nytt perspektiv. Anbefales

M

Tack så jättemycket! Träffsäker, rak och ärlig. Rekommenderas !

Lene

Fineste Ylva! Dette er en rolig og flott dame og snakke med. Jeg har hatt kontakt med henne jevnlig i løpet av de siste 10 årene. Hun gir meg ro, god veiledning og er ekstremt treffsikker på det hun kommer med. Min erfaring med Ylva er at jeg kan stole på det hun forteller meg, jeg føler meg trygg i samtalen og hun er et veldig godt menneske! Takk Ylva, du er så fin, og du har alltid en plass i hjertet mitt! Takk for støtte, rådgivning, gode ord og flotte samtaler! Du er gull!

Lilje

Hei Ylva ❤️ Tusen takk for å dele din gave med verden. Du er genuin, rett på sak og gir tydelige og klare svar utifra det du tar inn❤️🤗 Evig takknemlig når jeg nå over en lang periode har fått bekreftet det du har sagt og å følge dine råd har hjulpet min psyke og gitt meg klarhet i hva jeg skal velge i livet. Du virkelig ser og tar inn det som har skjedd, det som jeg kan forvente (har aldri slått feil) og mennesker rundt meg. Hadde ikke klart meg uten din kloke veiledning 🙏🏽❤️❤️❤️

Anonym

Dette er en dame som virkelig kan jobben sin. Ylva er rask å tydelig. Det hun ser stemmer utrolig bra hver gang. Etter en del samtaler opp i gjennom årene så har det hun har sett faktisk stemt. Det er helt utrolig hvordan hun ser fremtiden såpass tydelig. Anbefales på det sterkeste.

M

Veldig treffsikker og hyggelig å prate med! Det er verdt tiden til den som ønsker en prat❤️

Silje

Veldig treffsikker, kom raskt fram til svaret jeg trengte. Utrolig dyktig, hjalp meg til å få den innsikten jeg trengte for å komme meg videre:) Anbefales på det varmeste:)

Anne

Snakket med deg i går, og må si du var veldig sikkert og konkret! Du tok inn alt slik det er, så tusen takk 🥰 Håper ting blir bedre, som du sier!! Tusen takk for en fin samtale! ❤

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?