Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

22 kjærlighetstips til kvinnen fra Ella

Hva vil DU gjøre i 2024? Gi slipp på en frosk? Ta en runde til i rundkjøringa? Løfte forholdet til nye høyder? Eller tør du kanskje først nå ta ned garden og slippe noen inn i livet ditt? Her kommer noen smakebiter på hva dere og jeg snakker om. Kanskje får du noen nye tanker som kan få deg ut av loopen? En god kjærlighetsstart på året er mulig!

Tekst av Magic Circle's veileder Ella

1. AKSEPT

Hvordan er utgangspunktet? Når noe er vanskelig, er det viktig å akseptere for å komme videre. Ja, akkurat sånn er det nå. Akkurat så ille. Vi må se oss i speilet og erkjenne det. Da skjer det noe magisk og endringen kan begynne.

hjerte-symbol

2. UT AV LOOPEN

Når vi har gjentatt elendigheten måned etter måned, år etter år - ja, da er det kanskje på tide å tenke nytt? Vi har så lett for å streve. Det får vi muskler av. Store, sterke muskler. Hva hvis vi bytter ut den strevsomme kampen med tillit? Hva skjer da? Tør du prøve? Slutt å kjempe, da skyver du ting fra deg. Hvis du derimot slipper kontrollen og velger tillit, tillater du at tingene kommer til deg. Men vi må ha litt mot for å gjøre det.Å slippe kontrollen er jo det siste vi vil når vi strever for å få til noe vanskelig. Slipp, og ha tillit til at det blir til det beste.

Tips en venn på e-post

3. IDEEN OM KJÆRLIGHET

Vi bærer alle på en drøm eller flere, ikke sant? En drøm om hvordan vi ønsker å ha det. Mange av dem handler om kjærlighet. I dag sjekker vi på nett. Det gir mange muligheter, men jammen skal vi passe oss litt også. Mange kommuniserer via tekstmeldinger i månedsvis. Hva skjer da? Dette er min påstand; Jo, ofte forholder vi oss faktisk ikke til det mennesket vi prøver å bli kjent med, men til drømmen vår. Mannen vi kommuniserer med vet vi fint lite om. Vi tillegger mannen alt det fineste vi vet om. Er du med? Da forholder vi oss til drømmen vår, ikke sant? Ikke til mannen, men rett og slett til ideen vår. Vi har gitt denne mannen en gyllen kappe som vi kan kalle «ideen om kjærlighet». Vær derfor bevisst på hvem du faktisk forholder deg til. Nemlig en mann du ikke kjenner. Verre er det om den fysiske avstanden er stor og dere hverken snakker eller møtes, kun skriver. Det kan føre helt galt av sted.

4. HVA SYNS HAN EGENTLIG OM MEG

Blås i det! Hva syns du om han? Er det ikke det som er viktig? Snu det på hodet og spør deg selv om han har det som skal til. Spør deg selv om hva du føler. Blir du lett og glad når du tenker på han eller begynner du å overtenke og blir lei deg? La følelsene være et veiskilt som peker på hva som er riktig vei for deg.

lykkelig par drikker te

5. GRENSER, FØLELSER OG GULL

Av og til syns vi det er vanskelig å sette grenser. Kanskje kjenner vi lengselen etter kjærlighet eller redselen for å være alene, og dras inn i en relasjon fordi den andre vil det. Stopp opp, kjenn etter - hva sier hjertet ditt? Vi kan gå forbi det ene røde flagget etter det andre og fortsette inn i noe som ikke er riktig for oss. Veldig ofte møter vi de samme utfordringene i hvert eneste forhold. Da har vi oversett noe. Ta en time-out.Kjenn etter. Er du skuffet, sint, irritert? De fantastiske følelsene våre forteller oss noe kjempeviktig. De er gull! Vi får jo faktisk beskjed om hvilken retning det er lurt å gå. Men lytter vi?

hjerte-symbol

6. SJALU – GI HAM DITT VAKRESTE SMIL

Noen ganger blir vi sjalu og da trenger vi å jobbe med selvfølelsen vår. Finne tilbake til vårt beste jeg, selv om det er godt gjemt i all elendigheten. Når følelsene kommer og usikkerheten invaderer deg, stopp opp og bestem deg for å gjøre det bedre denne gangen. Ikke start et forhør med en sky av mistillit rundt hodet. Sett på deg ditt vakreste smil og ta ansvar for din egen reaksjon og oppførsel. Puss støv av selvrespekten og vær ditt beste jeg! Da får han en påminnelse om hvorfor han liker akkurat deg. Fordi du er helt fantastisk, ikke sant!

7. TILLIT PÅ TANNBØRSTEN

Tillit. Smak på ordet. Hva betyr det for deg? Mange av oss sliter big time med tillit. Selvsagt på grunn vonde erfaringer. Hva tenker vi da? Jo, nå skjer det igjen. Jeg må beskytte meg. Om du velger tillit fremfor mistillit bygger du på noe solid og bra. Tør du forsøke? Ja, du må tåle å bli skuffet, men så har du i hvert fall bygget på noe som faktisk kan bli til noe. Skriv «tillit» på tannbørsten din. Da får du en påminnelse et par ganger om dagen om at det er viktig å flytte seg fra frykt til tillit. Frykt er ikke er bra. Med tillit kan du trylle. Og du, tenk om det går bra?

8. TA DET PÅ ENEROM

Noen ganger dissekerer vi forholdet vårt. Vi snakker om hver minste lille ting som rører seg i hodet, hver følelse, hver tanke og hver mistanke. Ikke gjør det! Ta det på enerom, i hvert fall av og til. Ta ansvar for dine egne grublerier og oppførsel. Det er langt imellom det å kommunisere godt og det å ta kjæresten med på en karusell i hodet annen hver dag.

9. TILLAT DEG Å TA IMOT

Det er et flott utgangspunkt å være glad i seg selv. Det hører vi stadig. Men hvor flinke er vi til å ta imot kjærlighet? Virkelig tillate oss å ta imot? Reflekter litt over det. Ofte er vi strenge med oss selv. Vi syns ikke vi fortjener å ha det bra. Blir det kjærlighet av slikt, da? Hele energien vår skriker «ingen trenger å behandle meg bra eller være glad i meg, for jeg liker ikke meg selv engang, og fortjener knapt noen ting». Vær bevisst på hva du sender ut!

hjerte-symbol

10. DU, JEG OG VI TO

Noen ganger gir og gir, vi. Vi gir ofte det vi selv trenger og ønsker. Hva skjer om du slutter å gi? Noen våkner i hvert fall!Av og til kan en liten justering skape noe nytt og bedre. Hvis vi står i jeg-kraften vår og ikke i dette ventende «vi to», da skjer det noe magisk. Alt for ofte står vi på tå i «vi to» med følerne over partneren og lurer på om vi er bra nok og hva partneren syns om oss. Forsøk å gå ut av «vi to» og inn i din egen kraft. Da blir du tydelig for partneren din. Da ser han det han likte ved deg i utgangspunktet. Nå står det ingen krevende og forventningsfulle i «vi to». Da titter gjerne mannen ut av hulen sin og kommer deg i møte. Husk bare at intensjon er viktig. Du går ut av «vi to» fordi det er sunt for deg, ikke fordihan skal komme til deg. Da blir det manipulerende og slik er ikke kjærlighetens språk.

11. POETEN ELLER PRAKTIKEREN

Vi er forskjellige. Noen klipper plenen og andre leser kjærlighetsdikt. Begge deler kan bety «Jeg elsker deg». Vi trenger å forstå hverandres kjærlighetsspråk. Ofte gir vi det vi selv trenger. Tenk om vi kunne akseptere forskjellene?

hjerte-symbol

12. GI NÆRING TIL RELASJONEN

Hva skal til for å gi næring til relasjonen? Kjærligheten trenger at vi tar vare på den. Hvordan nærer du kjærligheten? Forsøk en hel uke å bare si hyggelige ting til kjæresten din. «Så kjekk

du er!» «Nå ble jeg glad, så fint du har gjort det!» «Jeg blir så glad når du sier akkurat det!» Se hva som skjer!

13. EN AVHENGIG REDNINGSKVINNE

Du som redder menn. Du kan gjerne gjøre det, men det kan være klokt å ta betalt for det. Selvfølgelig mener jeg ikke at vi ikke skal hjelpe og støtte de vi lever med. Men redde demgang på gang, det er noe annet. Kan hende har du ett og annet du skulle ryddet opp i selv? Men du verden så mye enklere det er å heller hjelpe denne håpløse mannen. Han trenger virkelig hjelp, og du kan glemme deg selv litt til. Behagelig, ikke sant? Mange er avhengige av disse følelsene også. Følelsen av å være noe for noen. En som ordner opp.

peis

14. GIFT MANN

Hvorfor ender noen ofte opp med en opptatt mann? Ser du at du ber om avvisning? Er det en boikott av deg selv du holder på med, som du kanskje ikke er klar over? Dette går ofte ikke bra, så derfor er det også trygt. For tenk om du skulle finne stor kjærlighet, det er farlig det! Det du får med en gift mann er ofte en bekreftelse på deg selv før du deretter blir avvist. Verden er nå av og til slik at gifte eller samboende velger å skille lag. Da kan være lurt å tenke at du ikke skal vente, men leve. Du kan tenke at til situasjonen slik den er i dag, sier du nei, takk. Rydder han opp i den gamle relasjonen, så tar dustilling til hva du vil, men det først når skilsmissen er et faktum. I mellomtiden - lev, og vær åpen for kjærligheten der den måtte dukke opp.

15. IKKE VENT - LEV

Noen ganger venter vi. Venter på at noen skal forstå at det er oss de vil ha. Men forstår de det? Det er vanskelig å finne et godt ståsted da, ikke sant? Vi vipper hele tiden mellom å blåsei hele fyren og vente håpefullt. Ikke vent! Lev! Flytt fokuset til ditt eget liv. Gå på jakt etter godfølelse og gleder. Løft din egen energi. Vil jeg ha denne situasjonen hvor han ikke kommer meg i møte? Nei! Lev og vær åpen for kjærlighet fra annet hold også. Husk du lukker ikke døren helt, da kan hankomme deg i møte hvis han endrer seg. Venter du på noen i dag? Eller satte du deg selv nettopp fri?

hjerte-symbol

16. VANSKELIGE FAMILIERELASJONER

Familierelasjoner kan være vanskelige. Det kan være en god løsning å heve oss over det som blir sagt og gjort og ikke ta ting personlig. Det er en krevende øvelse. Vi har alle blind spots, ting vi ikke ser hos oss selv. Slik kan også en viktig unnskyldning utebli. Endring er mulig, men ikke alltid. Noen ganger kan det være riktig å avstå fra kontakt.

17. GI SLIPP OG GÅ VIDERE

Så var det å finne det gode ståstedet, da. Stedet hvor vi med letthet velger bort det vi ikke vil ha i dag, men ikke stenger døren helt. Har tillit til at det blir til det beste. Å stenge døren helt kan være et klokt valg, men det behøver ikke være det. Hvor lett og vanskelig det er for deg kan fortelle litt om hvor i prosessen du er.

18. VERDEN ER FULL AV FLOTTE MENN

Jada, damer! Disse mennene dere drømmer om eksisterer! Har dere turt å tenke den tanken? Fine, reflekterende, modige, sårbare, kjekke og følsomme menn. Jeg snakker jo med noen av dem her på linjen også, selv om det er flest kvinner. Så til dere kvinner som lengter etter en mann; Ja, de eksisterer! Og jammen er noen av disse mennene veldig fleksible og tålmodige, og gjør alt de kan for å møte sine kvinner på deres ønsker.

19. SLIPP TAKET I FROSKEN - GJØR DET MED EN STRIKK

Har du kjærlighetssorg? Ja, jeg kan godt forstå at vi kan dø av det. Det er vondt, det! I det ene øyeblikket er vi håpefulle og ineste er vi fulle av sorg og lengsel. Lytt til det som faktisk blir sagt, ikke til det du vil høre. Ta av de rosa brillene og skriv en liste over alle de tingene du ikke likte med denne mannen. Ta en strikk rundt håndleddet og dra til, slik at du får en smekk,hver gang du trenger å skifte tankemønster. Les da listen du skrev. Fortsett slik til livet blir lysere, for det gjør det. Alle ting har en ende, også de vonde. Det vi ofte glemmer er at hvis noe ikke fungerer, så venter ofte noe bedre på oss.

hjerte-symbol

20. BEGRENSENDE TANKER

Delete den begrensende tanken! Hva skal du med den? «Jeg møter aldri noen», tenker du kanskje? Eller kanskje er du hunsom har et Excel-ark med krav. 1,93 høy.. check, mørk…check, brune øyne..check. Hvis vi tenker slik, kan vi ikke forvente suksess. For hva skjer? Plutselig kommer det en liten, lys mann med skinnende blå øyne, som evner å elske deg til himmelen og ned igjen. Og du ser han ikke, en gang!Dette er også en form for boikott av deg selv. Ha tillit til at det blir til det beste, vær åpen og nysgjerrig.

21. HVA KAN JEG GJØRE FOR DEG

Hva skal til for at forholdet varer? I hvert fall ikke stadig gjentagende kritikk. Nå er det din tur til å …! Nå er jeg så lei av…! Du rydder aldri opp..!

Kjærligheten trenger at vi tar vare på den. Tenk om vi alle kunne tenke litt mer; hva kan jeg gjøre for deg, i stedet for, hva kan du gjøre for meg.

22. RAUSHET OG KAMELER

Så hva vil du gjøre med ditt liv i år? Noen ganger må vi tåle, være rause, svelge en kamel eller ti, heve oss over, ikke ta ting personlig, prøve igjen og igjen. Slik er det å jobbe med seg selv. Det er ikke lett. Når vi likevel følger planen, ikke skyter fra hofta, men gjennomfører det vi har kommet frem til så blir det resultater av det. Uansett hva du har bestemt deg for såbestem deg for at det skal gå bra! Jeg sier som Nike; «JUST DO IT» Og får du det ikke til, så prøv igjen! Med forandring kommer ofte motstand. Ofte kjenner vi på motstand i oss selv, men vi kan også møte reaksjoner og motstand hos andre. Det gode er at vi setter i gang noe nytt. Motstanden som kommer må vi stå i og tåle.

Jeg er takknemlig for å få være sammen med dere, og lære av dere. Jeg syns det er helt fantastisk å få følge dere i prosessene deres. Dere er så flotte, sterke og modige! Dere jobber dere gjennom utfordringene og finner løsninger. Blir kloke og rause. Tåler. Setter dere selv fri. Finner kjærlighet igjen, etter kriser. Tenker nytt. Forstår.

I flyt er jeg er spot on på kjærlighetsrelasjonen din, og kjenner hvor dere er på vei. Ta vare på deg selv så godt og klokt du kan, og trenger du en hånd å holde i, så kan du ringe meg.

hjerte-symbol

Jeg er medlem av:

  • NSF Norsk Spiritualist Forening
  • NSFM Norsk Spiritualist Forening Healerforbund
  • NPS Norsk Parapsykologisk Selskap
  • SNUi Spiritualists` National Union International
  • NNH Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon
  • Jeg har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass.

Ella

Ring meg på 79 00 16 18

 profilbilde ella