Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Vi har alle hjelpere

Det finnes sterke energier rundt oss. Vi kan kanskje ikke se energiene med vårt blotte øye, men vi vet at de er der og at disse energiene hjelper mange. Vi har alle hjelpere med oss!

Tekst: Michael Winger, vinner av Jakten på den sjette sans 2011

Disse hjelperne kan være så mangt. Det finnes ingen grenser for hvilke åndevesener som kan dukke opp for å hjelpe deg. Ofte venter de bare på at du skal be dem om hjelp. Men er du ikke klar over at du har hjelpere, og ikke får bedt dem om hjelp, er det ikke sikkert de hjelper deg før de mener at det er absolutt nødvendig.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Nå som jeg har lært meg å kommunisere med mine hjelpere, å be om og motta hjelp fra dem, ville jeg følt det som et stort handikap om jeg ikke kunne kommunisert med dem. Selv bruker jeg ofte mine hjelpere i mange situasjoner i livet. Og jeg takker hver kveld for at de stiller opp for meg og hjelper til. For det er veldig viktig å være ydmyk og takknemlig for den hjelpen du får.

Les også:
Englene er alltid med oss
Ta imot erkeenglenes beskyttelse

Hva kan hjelperne hjelpe oss med?

Mange ønsker og trenger hjelp og støtte fra sine hjelpere når ting er vanskelig i livet. Men du kan be om hjelp i mange andre situasjoner også. For eksempel om du skal i et viktig møte og er nervøs, da kan du be om at hjelperne dine kommuniserer med underbevisstheten til personen du skal i møte med. På den måten vil da personen kunne får ett godt inntrykk av deg allerede før dere møtes.

Du kan også be om hjelp til å lette på byrder og bekymringer du bærer på. Du kan be om hjelp til å bli frisk når du er syk, eller få mer overskudd når du er sliten, få mot når du føler deg redd osv. Det finnes ingen begrensning på hva du kan be om hjelp til.

Når jeg utfører en healing på en klient så ber jeg alltid om hjelp. Ikke bare fra mine egne hjelpere, men også fra klientens hjelpere. Under healingen dukker det veldig ofte opp andre vesener som vil hjelpe til, det kan være alt fra engler til store drager. Disse hjelperne kan gjøre ting som også for meg virker helt utrolig. Og mens jeg jobber med klienten kan det stå opptil flere ved min side og hjelpe til. Dette er for meg den beste healingen jeg kan gi, når det dukker opp hjelpere som jobber sammen med meg. De gir meg en utrolig sterk kraft og gir meg ofte beskjed om hva jeg skal gjøre for å hjelpe klienten. 

Hjelperne har blant annet hjulpet meg med å fjerne psykiske lidelser som angst og depresjon. De har også bistått meg å hjelpe mennesker med fysiske skader eller hjerteproblemer. Jeg har til og meg fått hjelp av disse til å redde liv, og det viser at det ikke er noe begrensning på hva de kan hjelpe til med.

Hjelpere jeg har møtt på min vei

Det som kanskje er mest naturlig for folk å tenke på når de hører om hjelpere, er avdøde personer som har gått over til den andre siden. Det kan være personer som har stått deg nær i dette livet eller i et tidligere liv. Det kan også være familiemedlemmer som du aldri har kjent, men som allikevel har et sterkt bånd til deg.

2053478164 
Michael Winger 

Mange har opplevd en uforklarlig, kald vind på kroppen, eller en lukt som du forbinder med noen du har kjent tidligere. Noen kan fysisk kjenne at noen kommer nær de, for eksempel at de berøres av en kald eller varm hånd. Noen ser også glimt av ånder, i form av lys eller skygge, eller de ser ånden klart foran seg slik personen en gang var. Mange opplever at det kan være noen i rommet sammen med dem, at de ikke er alene, og at de blir iakttatt.

Hjelperne kan også prøve å vise seg for deg igjennom drømmene dine. Om hjelperen føler at de ikke når gjennom til deg, kan de ofte påvirke fysiske ting i rommet. Bilder på veggen kan ramle ned, ting kan knuses, eller elektriske apparater kan slå seg på av seg selv. Dette er bare noen få eksempler på hva hjelpere kan gjøre for å få kontakt med deg. Mange blir skremt av slike opplevelser og blokkerer da beskjedene og hjelpen de kunne fått.

Om du ønsker kontakt med dine hjelpere, er det viktig at du ikke lukker deg i disse situasjonene, men heller beholder roen og kjenner etter om du føler eller tenker noe som opprinnelig ikke er ditt. Dette kan da være beskjeder fra hjelperne dine.

Opplæring og kunnskap fra hjelpere

Det finnes mange klarsynte som får opplæring fra den andre siden gjennom hjelperne. Mange av disse hjelperne er indianere, og de fungerer som en slags guide innen spirituell utvikling. Indianerne kan være fra Nord Amerika, eller det kan være Maya- eller Inca-indianere. Det kan også dukke opp andre spirituelle folkeslag som vil hjelpe deg med å utvike dine evner.

En indianer var mitt aller første møte med en guide. Han dukket plutselig opp i stua mi en dag. Jeg så ham tydelig foran meg, like tydelig som et levende menneske. Først skvatt jeg litt av det overraskende møtet, og da forsvant han like plutselig som han hadde dukket opp. Men kort tid etterpå, så stod han foran meg igjen, og denne gangen klarte jeg å holde roen uten å bryte kontakten.

Han var en gammel indianer med langt grått hår og grove trekk i ansiktet, og han sa han het White Eagle. Han viste meg indre bilder, der han utførte sine healingmetoder, og jeg forsto da at det var han som skulle hjelpe meg med min egen utvikling. Min nysgjerrighet på denne guiden førte meg til å se om jeg kunne finne ut mer om ham på nettet. Et av de første bildene som dukket opp da jeg søkte på navnet hans, var ikke til å ta feil av. Det var en gammel tegning av Chief White Eagle fra Ponca-stammen. Akkurat slik jeg så ham, en gammel, vis indianer.

Chief_White_Eagle_of_Ponca_Tribe 
Chief White Eagle

Min opplæring med guiden min fortsatte gjennom drømmer og meditasjon og den aller siste gangen jeg så ham, ga han meg en stor hvit fjær som var litt sort i enden. Selv om det ikke var en fysisk gave, så kjente jeg den, og den ga meg sterk kraft. Jeg forsto da at min opplæring var fullført. Jeg takket ham for all hjelp han hadde bidratt med i min healing-opplæring og var spent på nye møter med nye hjelpere.

Kraftdyr

Indianere er opptatt av totem, eller kraftdyr som vi kaller det. Men det finnes folkeslag over hele verden som har vært opptatt av den spesielle kraften og egenskapene de forskjellige dyrene bringer med seg. Vi har alle kraftdyr med oss, gjerne flere om gangen. Det finnes kraftdyr som gjenspeiler deg som person, som har de samme egenskapene som du har. Og så har vi kraftdyr som dukker opp i situasjoner i livet når vi trenger de spesielle egenskapene. Man kan også tilkalle seg et kraftdyr når man føler at man trenger akkurat det kraftdyret.

Kraftdyret påvirker deg med egenskapene sine. Noen kan blant annet gi deg styrke og indre ro, mens andre kan øke dine spirituelle evner eller bare komme med et budskap. Når du er klar over hvilke kraftdyr du har hos deg, er det lettere å få kontakt og motta den hjelpen de bringer med seg.

Jeg har fått oppleve mange kraftdyr, blant annet har jeg en stor grizzlybjørn ved min side. Den er en del av meg. Den gir meg en indre trygghet, ro og healingkraft som jeg utstråler til omverdenen. Men den gir meg også en egenskap som ikke alltid er like positiv: Jeg blir nemlig veldig doven i vintermånedene.

Et annet kraftdyr jeg har er ørnen, og den kom til god nytte da jeg skulle løse den første oppgaven i ”Jakten på den 6. Sans”. Vi var på Svalbard, i den forlatte gruvebyen Pyramiden, og skulle finne en person som hadde gjemt seg blant mange bygninger. Det var høyblokker, skoler, hoteller og alt annet av bygninger du kan finne i en by. Dette kunne virke som en umulig oppgave å løse.

Jeg peilet meg ut retningen mannen befant seg i, sendte bud på ørnen, og ba den om å gi meg et overblikk. Da fikk jeg se byen fra ørnens perspektiv, og jeg så et hvitt, skinnende lys fra den ene bygningen. Jeg ble da helt sikker på at mannen jeg skulle finne befant seg der, så jeg gikk inn i denne bygningen. Det viste seg når tiden var ute, at jeg sto i feil etasje, men at mannen befant seg rett over hodet mitt i etasjen over. Selv om jeg ikke fant mannen, syntes jeg selv at jeg gjorde en strålende innsats, og det ved hjelp av kraftdyret mitt.

Engler

En annen form for hjelpere man kan oppleve, er noe jeg kaller for lysvesener. Akkurat hva disse egentlig er kan jeg ikke svare på. Men kanskje er det ånder eller engler som har valgt å vise seg i en slik form. Det er som et sterkt lys som viser seg midt i rommet uten at du forstår hvor det kommer fra. Lyset kan ha forskjellig farge, og dette har nok en betydning for hvem de er og hva slags hjelp de kommer med.

Englene har hver sin farge som de forbindes med og utstråler. For eksempel erkeengelen Rafael forbindes med fargen grønn. Han er engelen som kommer med healingkraft, og om du skal kalle på ham, kan du ofte se for deg grønnfargen. Mange tenker at hvis engler virkelig finnes, så burde vi jo kunne se dem. Det er det faktisk mange som gjør. Vi kan se dem som indre bilder og føle deres nærvær på kroppen, eller føle kraften og kjærligheten de bringer med seg.

Drage 
Under healing dukker det veldig ofte opp andre vesener som vil hjelpe til, det kan være alt fra engler til store drager. 

Jeg har opplevd slik sterkt lys som svever midt i rommet ved flere anledninger og i alle slags farger og størrelser. Det er en mystisk og utrolig opplevelse, og du kan tro at du kanskje dagdrømmer. Men kraften og følelsen den bringer med seg gjør at du skjønner at dette ikke er noen drøm.

Det er mye snakk om engler og om de virkelig finnes, særlig etter at Märtha Louise sto frem i media med sine engle-opplevelser. Jeg personlig trodde aldri på engler før det plutselig sto en engel i stua mi. Han sa han het Mikael og var kommet for og gi meg ny kunnskap og lærdom. Og etter som tiden gikk, fikk jeg møte flere engler som alle ga meg ny lærdom. Jeg har skrevet litt om de forskjellige englene jeg har møtt og hvilke egenskaper de kommer med på hjemmesiden min.

Mange lurer på forskjellen mellom erkeengler og skytsengler. En skytsengel er en som beskytter deg. Det kan ofte være en som har betydd mye for deg i livet ditt, og som nå er på den andre siden. Eller det kan være en som har stått deg nær i tidligere liv. Men det hender at en skytsengel kan være noe annet enn et ”tidligere” menneske. Skytsengler er med deg i hele livet ditt og våker over deg. Den enkleste måte å komme i kontakt med din skytsengel på, er gjennom en guidet meditasjon.

Da jeg mediterte for å finne ut hvem som var min skytsengel, dukket det opp en vakker kvinneskikkelse med mørkt, langt hår. Hennes navn var Ariel. Engelen Ariel er ikke et menneske jeg tidligere har kjent, men en av de mest kjente englene man kan lese om. Hennes kraft er å lære meg om hvordan jeg skal klare å heale skadede celler i kroppen til klientene mine. Dette er en opplæring som jeg enda ikke er ferdig med, men som foregår over lang tid.

Skytsengler bringer ofte med seg noe ekstra, enten det er ny lærdom, healing eller beskjeder fra himmelen. Det er ikke uvanlig at flere mennesker har samme skytsengel. Skytsengler er kraftfulle ånder som kan hjelpe og støtte flere samtidig.

Erkeengler betyr de øverste englene. Det er uenighet om hvor mange erkeengler som finnes, men jeg forholder meg til de fire; Mikael, Gabriel, Rafael og Uriel.

Hver erkeengel har sin spesielle styrke og egenskap som de hjelper til med, f.eks. Mikael som kommer med beskyttelse og styrke til å kutte følelsesbånd. Han setter oss også i kontakt med vår høyere bevissthet.

Når jeg utfører healing får jeg ofte hjelp fra engleverdenen. Noen ganger kommer det engler jeg kjenner til, mens andre ganger dukker det opp nye. Jeg er som regel flink til å kjenne igjen energier til andre mennesker og deres personlighet. Og det er ingen unntak med englene. De har en sterk energi og utstråling som jeg ikke kjenner hos noe annet levende vesen.

Man kan spørre englene om tegn på at de er rundt oss, et tegn på at de eksisterer, og da kan man oppdage at det dukker opp små hvite fjær på de merkeligste steder. Som for eksempel i bilen eller på dørmatta di, i kjøleskapet, eller når du tilfeldigvis ser deg i speilet, så ligger det en fjær i håret ditt. Mange vil overse disse tegnene og børste de vekk uten å tenke noe mer over det, men blir du mer oppmerksom og bevisst på disse tegnene, kan du lettere oppdage andre tegn som englene vil vise deg.

Andre hjelpere

Når det finnes hjelpere som engler, som man aldri kan se gående rundt på jorden som mennesker og dyr, så kan det også finnes mange andre vesener vi ikke ser, som fungerer som hjelperen vår. Hvorfor skal de ikke finnes bare fordi vi ikke kan se og ta på dem? (Som mange hevder at man må for at de skal være virkelige).

Meadow fairy 
Personlig har jeg sett mange forskjellig type hjelpere, blant annet noen som lignet på alver 

Jeg kan ikke forklare hvordan de virker blant oss, jeg bare vet at de gjør det. Og jeg vet at de er til hjelp for meg og for mange andre mennesker i verden, slik de har vært i tusenvis av år. Lenge før Kristus har mennesker rundt om i verden laget kunst og snakket om mennesker med vinger. Disse ble sett på som beskyttende ånder.

Noen mennesker snakker blant annet om åndelige alver som kommer og hjelper dem. Personlig har jeg sett mange forskjellig type hjelpere, blant annet noen som lignet alver. Da jeg møtte dem, fikk jeg en følelse av at de ikke kommer fra samme sted som englene. Jeg fikk heller en følelse av at de kommer fra jordens indre. Ofte er de forbundet med fargen grønn. For meg er de litt humoristiske, og kan ofte komme for å muntre meg opp.

Da jeg var med i ”Jakten på den 6. Sans”, reiste vi for å spille inn semifinalen på Egeskov slott i Danmark. Her fikk vi prøve oss på veldig vanskelige oppgaver i det mange hundre år gamle slottet.

En av de tingene som fasinerte meg mest på dette slottet, var et gigantisk dukkehus som en greve hadde bygget for hundre år siden. Sir Nevile brukte hele 15 år på å bygge dette praktfulle huset til sin kjære datter Guendolen. Hun overbeviste sin far om at det fantes alver som kom fra jordens indre, og at de trengte et fint sted å bo. Om det bare var barnets fantasi, eller om det virkelig var alver der på slottet, vet vi jo ikke. Men hun var i hvert fall helt sikker på det hun så!

Min erfaring innenfor det alternative er at barn som oftest er mye mer åpne enn vokse. Om man observerer små barn nøye, kan man noen ganger legge merke til at de fester blikket et sted og for eksempel begynner å smile eller le, uten at vi voksne ser noe som helst. Eller at de følger noe med øynene som vi ikke ser. Og når de blir litt større, kan vi høre at de sitter og snakker med seg selv, eller med sin fantasivenn på lekerommet. Ikke alle barn gjør dette, men veldig mange. For oss voksne kan dette virke som en barnlig lek. Og noen barn kan bli skremt av skygger eller fortelle at det er noen på rommet deres, og så svarer vi at de må slutte å tulle og tenker at det bare er unnskyldninger for å være lengre oppe eller å slippe å være alene. Selvfølgelig kan barn være utspekulerte og finne på unnskyldninger, men det kan også bety at de faktisk ”ser” noe.

Ettersom barnet blir eldre blir ofte evnen til å ”se” gradvis borte. Kanskje er det fordi barnet ikke blir tatt på alvor? Men årsaken kan også være at i nyere tid ha vi ikke hatt noe behov for å bruke eller utvikle disse evnene. Noen klarer imidlertid å holde fast på disse evnene gjennom hele livet, mens hos andre blir de vekket til live igjen etter en stund. Jeg tror at det vesle Guendolen i Danmark pratet om var mer enn bare fantasi.

Dine åndelige hjelpere kan hjelpe deg med å påvirke din energi, men for meg virker det som de ikke helt når igjennom før du selv ber om hjelp. Du kan plutselig fange opp en stemme i hodet, eller få indre bilder som åndene prøver å vise deg. Og jo mer du klarer å fokusere på hva de prøver å fortelle deg, jo dyktigere vil du bli til å kommunisere med dem. Jeg opplever også veldig mye at jeg får forskjellige magefølelser, som jeg er helt sikker på at blir påvirket av mine hjelpere.

For å klare å skille ut hva som er dine følelser, og hva som er beskjeder fra hjelpere, kreves det at man har en indre ro, og at kroppen er i balanse. Dette kan oppnås gjennom meditasjon og healing.

Om du ønsker å finne ut mer om hjelpere, og hva slags kraft de bringer med seg, kan du ta en titt på hjemmesiden min: www.englehviskeren.no 

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop