Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spelet i Maridalen

For noen år siden var jeg og en venninne i Maridalen for å se årets oppsetting av Maridalsspelet. Handlingen foregår ved Margarethakirken i Maridalen, en kirkeruin fra tidlig middelalder, og dette årets spel handlet om Svartedauen.

Les mer..

Sminkekunstens historie

Sminke har en sterk posisjon i dagens samfunn, men ifølge utgravninger har også oldtidens kvinner og menn pyntet på fasaden med alskens remedier. Mange måtte betale en høy pris for bruk av sminke. Blyhvitt, hvitfarge som ofte ble brukt som ansiktspudder, inneholdt giftig bly. Langvarig bruk kunne føre til hudreaksjoner og i verste fall forgiftning med døden til følge.

Les mer..

Bilskaden

Sandra og jeg ble kjent med hverandre på nittitallet da vi var medlemmer i samme meditasjonsgruppe.

Les mer..

Mitt liv som medium, klarsynt og healer

Eva Botnen ble landskjent da hun som en av de første sto frem som medium i Norge. I mange år reiste hun land og strand rundt, renset hus og tok imot klienter. Ved siden av å være medium, utdannet Eva seg til biopat, coach, healer og hypnoterapeut. Av helsemessige grunner har hun vært nødt til å trappe ned sin virksomhet, men har fortsatt sine evner i behold. Hun vil gjerne dele sine rikholdige erfaringer med Magic Magasins lesere.

Les mer..

Overtro i påsken

Påsken har alltid vært blant den kristne kirkes viktigste høytider. Likevel var flere av påsketradisjonene fra gammelt av preget av overtro. Mange av skikkene var forbundet med den stille uken, perioden fra palmesøndag til påskeaften. Da mente man at trollpakk og onde krefter var svært aktive.

Les mer..

Tradisjonen bak påskeegg

Vi spiser mye egg i påsken, vi gir barna påskeegg fylt med sjokolade, marsipan og annet påskegodt, vi dekorerer egg og pynter med egg. Eggene sym­boliserer livskraften og følgelig også våren.

Les mer..

Gunhild – spåerske, rådgiver og klarsynt

Gunhild Hagehaugen er en spesiell dame, som har mye å bidra med på linja hos Magic Circle. Hun har lang erfaring og elsker å hjelpe andre mennesker. Gunhild har sigøynerblod i årene, og tater- og sigøynerkort er hennes spesialitet. Marcello Haugen har fulgt henne i alle år og er en av hjelperne hennes.

Les mer..

Se opp for 1. april!

”Aprilsnarr i gamle da´r, som ingen tanker har”. Snart er det 1. april. Da er det igjen tid for å lure noen eller selv bli lurt. For at en aprilspøk skal være godkjent, må noen lures til å gå et ærend, for å oppdage at det man skulle hente eller se ikke er der.

Les mer..

Ønsker å hjelpe mennesker i deres åndelige oppvåkning

Håkon Sletnes har vært i en lang oppvåkningsprosess med mange ulike symptomer, både fysiske og psykiske. I en periode var han veldig syk, men etter å ha fått besøk av engler og andre kjærlighetsfulle energier, er han i dag helt frisk. Håkon jobber som spirituell healer, og er takknemlig over å kunne dele sine erfaringer og sterke åndelige opplevelser med Magic Magasins lesere.

Les mer..

En tragisk natt i september

Denne uforklarlige hendelsen jeg skal berette om, hendte for snart 25 år siden. Jeg vil først begynne med å si at jeg aldri tidligere har opplevd å være sanndrømt, eller være plaget med mareritt om natten.

Les mer..