Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Julens religiøse symboler

Det har vært, og er fortsatt, en kirkelig tradisjon å la ulike typer julepynt symbolisere deler av det kristne julebudskapet, ikke minst pynten på juletreet. Treet i seg selv symboliserer det eviggrønne, og grantreets form henspeiler på treenigheten.

Les mer..

Santa Lucia

Det har blitt tradisjon å markere Luciadagen 13. des­ember, som bidrar til å spre lys og glede nå som vintermørket har senket seg over oss.

Les mer..

Spøkelser på Bogstad gård

Bogstad gård er ikke kjent for sine spøkelseshistorier, men mye tyder på at det er liv i bygningen også etter at de ansatte har gått hjem for dagen. Det sies at en vaskekte fjøsnisse vandrer rundt på godset og passer på at alt går riktig for seg. Spesielt i disse førjulstider, med mange aktiviteter og ting på gang.

Les mer..

Adventstiden er nær

Advent kommer av latinske ”adventus Domini” (”Herrens Komme”) og begynner 4. søndag før jul, mellom 27. november og 3. desember. Advent i protestantisk og katolske kirker varer i fire uker, i den ortodokse kirke seks uker, men i de reformerte kirkene i Storbritannia og Nederland holder man ikke adventstiden så høytidelig.

Les mer..

Honning – det flytende gullet

Gjennom alle tider, og i mange kulturer, har honning blitt sett på som et universalmiddel. Den dreper bakterier og får sår til å gro. Allerede i Bibelen kan vi lese at honning blir brukt til å lege sår. I dag har antibiotika tatt over, men forskning viser at honning fortsatt har en plass i naturmedisinsk sammenheng.

Les mer..

En merkelig opplevelse

Jeg liker å tenne lys, men ser alltid til at alle lysene er blåst ut før jeg går til sengs.

Les mer..

Kristin hjelper deg å finne din livsvei

Livet til healer Kristin Slaaen på Kongsberg har vært en spennende, åndelig reise, og hun har funnet sin livsvei. Gjennom meditasjon fikk Kristin vite at hun skulle dele sine opplevelser med Magic Magasins lesere. Hun håper hennes erfaringer kan vise vei også for andre.

Les mer..

Tankens kraft

”Hva tenker du på, min kjære?” sa Peder. Han tittet bekymret bort på sin kone som satt med strikkepinnene i hendene. Strikkingen gikk på autopilot, men etter å ha vært gift med den samme kvinnen i nærmere 50 år, kjente han så godt hennes gester og utrykk.

Les mer..

Lykkekaker som spådomsmiddel

Har du hørt om Lykkekaker («Fortune cookies»)? Faktisk er lykkekaker å regne blant de mest utbredte spådomsmidlene. De færreste tar dem på alvor, men det er heller ikke mange som avslutter en middag på kinesisk restaurant i USA uten å lese spådommen på strimmelen som befinner seg inni kaken/desserten.

Les mer..

Politisjefen som ble åndelig søkende

Hva gjør at en mann som Per Olof Ahlström, utdannet jur.kand. og politisjef, fordyper seg i spiriualisme og reinkarnasjon? Det begynte ved en tilfeldighet i 1993, mens han var politisjef. Under en storseanse i Stockholms spirituelle forening fikk han kontakt med sin avdøde morfar for første gang. Nå er han aktuell med boken «Andliga ting».

Les mer..