Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hvordan fjerne blokkeringer

Vi får alle mentale, følelsesmessige og mentale blokkeringer i ulike perioder av livet. Ofte kan følelsesmessig stress slå ut i fysiske plager. Det setter seg i kroppen som vi sier. Da må vi ta tak og gjøre noe med det. Å forstå og fjerne fysiske, mentale og følelsesmessige blokkeringer kan være en kompleks prosess, ettersom hver type blokkering har sin egen unike årsak og løsning. La oss utforske hver av dem:
  1. Fysiske Blokkeringer

Hvordan de oppstår: Kan være resultatet av skade, stivhet eller sykdom som påvirker kroppens evne til å fungere best mulig.

Å fjerne dem: Iverksette fysiske terapier, øvelser eller medisinsk behandling kan hjelpe med å løse fysiske blokkeringer.

  1. Mentale Blokkeringer

Hvordan de oppstår: Stress, angst, overbelastning av informasjon eller mangel på tillit kan ofte føre til mentale blokkeringer.

Å fjerne dem: Metoder for å håndtere mentale blokkeringer kan inkludere mindfulness-praksis, rådgivning eller å lære nye ferdigheter for å bedre håndtere stress og angst.

  1. Følelsesmessige Blokkeringer

Hvordan de oppstår: Oppstår ofte fra tidligere traumer, opplevelser eller uløste følelsesmessige konflikter.

Å fjerne dem: Å arbeide med en terapeut, praksis for selvomsorg og emosjonelle uttrykk, samt teknikker som emosjonell frihetsteknikk (EFT) kan hjelpe med å løse følelsesmessige blokkeringer.

Dypere Innsikt

Fysiske blokkeringer kan påvirke mentale og følelsesmessige aspekter ved vårt velvære. Smerter eller andre fysiske begrensninger kan være stressende og føre til følelsesmessige utfordringer.

Mentale blokkeringer kan skape følelsesmessige og fysiske symptomer. Konstant stress eller bekymringer kan føre til fysiske plager som hodepine eller mageproblemer og kan undertrykke eller forsterke følelser.

Følelsesmessige blokkeringer kan være skadelige for den mentale og fysiske helsen vår. Undertrykte eller uutforskede følelser kan manifestere seg som fysiske symptomer og forstyrre vår mentale klarhet.

Arbeidet med å forstå og løse disse blokkeringene kan ofte overlappe og forsterke hverandre. En helhetlig tilnærming som adresserer alle disse områdene, kan være mest effektivt for omfattende velvære og helbredelse. Terapi, rådgivning og medisinsk konsultasjon kan være nøkkelen til en omfattende tilnærming.

Det viktigste av alt er kanskje å senke tempoet, lytte til kropp og sinn og å vise egenomsorg for deg selv. Tillatt deg å være sårbar og bruk tid på deg selv.

Våre klarsynte behandlere og healere kan være til hjelp med å forstå hva spenningene kommer av, hvor blokkeringen ligger og hvor veien skal gå videre. 

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle